2 457
1 861

Ble dekket av Håkon Østmoe Brandsnes

Hei og velkommen til denne dekningen av Lillestrøm mot Sarpsborg 08!
    Sjanse Sarpsborg! Nydelig gjennomspill til Wichne der Hedenstad Christiansen redder avslutningen. Bra redning, høyrebacken må avslutte med venstrefoten der!
    5'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Bjørn Inge Utvik
    9'
    Kjempesjanse for LSK! Åsen slår hardt inn mot Edh. Han stanger ballen i stolpen og ut!
    32'
    Dragsnes drar seg fri på venstrekanten og drar til med en markkryper, like utenfor stolpen!
    34'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Martin Høyland
    Ut: Anton Jonsson Saletros
    45'
    Inn: Magnar Ødegaard
    Ut: Eirik Wichne
    46'
    46'
    Edh kommer i raske klyv, men Utvik får satt inn en takling! Dommeren vinker spillet videre. Utvik fikk gult kort i første omgang, så der lever han farlig. Ser ikke ut som han var på ball og da bør vel det være gult?
    47'
    Martin Høyland
    54'
    Serge-Junior Ngouali
    55'
    Nesten for LSK! Adams drar seg fri på høyrekanten og slår inn mot mål. Sarpsborg klarer til corner. Helland sto klar for å dytte ballen inn i mål der.
    62'
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Tobias Heintz
    63'
    Inn: Kristian Fardal Opseth
    Ut: Guillermo Molins
    63'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Sarpsborg 08
    Mål: Ylldren Ibrahimaj
    Målgivende: Akor Adams
    68'
    Adams kommer alene med keeper, men Kristiansen gjør seg stor og redder med armen!
    73'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    76'
    Inn: Rashad Muhammed
    Ut: Mikkel Maigaard
    78'
    Nesten 2-0! Det ser ut som Åsen slår ballen gjennom hele feltet og utover dødlinjen på motsatt side.