1-0
19'
2-0

Da nærmer det seg Tippeliga-kamp igjen på Åråsen etter landslagspausen. Her møter Lillestrøm FK Haugseund i dag.
    Selv om Jostein Grindhaug formelt fortsatt er FK Haugesund-trener, er det Mark Dempsey som nå har tatt over. Dagens kamp blir hans første i hovedtrenerrollen for gjestene. Grindhaug går for øvrig over i en rolle som sportssjef i klubben og er heller ikke med på benken til FKH på Åråsen.
    Det har vært spekulert i om FKH vil komme i 3-5-2 under Dempsey, og det kan se slik ut. I tillegg er Christian Gytkjær vraket til fordel for Torbjørn Agdestein.
    LSK spiller 4-4-2. Kaptein Frode Kippe spilte i treningskampen mot Tromsø i midtuken, og er med på benken i dag. Han har vært ute flere uker med en strekkskade.
    Lagene straks på vei ut på den flott Åråsen-matta. Sola i ferd med å gå ned over Lillestrøm, og det er merkbart kaldere i lufta.
    Da har vi også fått svar på FKHs formasjon. De starter altså i 3-5-2, som fort ender med en backfemmer når LSK har ballen.
    2'
    Rolig innledning på kampen. Begge lagene har vekslet på å ha ballen.
    4'
    Diedhiou får frispark for gjestene etter en fin vending midt på banen. Ender med spill på egen halvdel.
    7'
    Enorm FKH-sjanse. Gjestene legger inn fra høyre mot bakre stolpe. Der venter David Myrestam som banker til mot mål fra 10-11 meter. Origi redder til corner.
    8'
    Ryddes unna.
    8'
    Denne gangen er det FKH-forsvaret som rydder opp.
    8'
    Friday jakter en bakromsball, men Skjerve har kontroll.
    10'
    Yusuf får tilsnakk etter en tøff takling av Ofkir, men slipper unna det guile kortet.
    11'
    Går gjennom hele feltet.
    11'
    Igjen en fin FKH-sjanse. Denne gangen er det Diedhiou som vender opp på 14-15 meter. Den ikke altfor harde avslutningen går mot det lengste hjørnet, men triller utenfor.
    14'
    Ekong løper opp Knudtzon, som får gitt til Ofkir. Han vender frekt opp inne i boksen og bredsider ballen inn, men treffer bare et FKH-bein.
    16'
    FK Haugesund scorer selvmål!
    Lillestrøm 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Vegard Skjerve
    Stian Ringstad lemper ballen inn i FKH-boksen. Der er Vegard Skjerve i duell med Erling Knudtzon, og gjestenes midtstopper stusser ballen i eget mål. LSK leder 1-0 på Åråsen.
    17'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 2 - 0 FK Haugesund
    Målgivende: Fred Friday
    Lillestrøm dobler ledelsen på bare noen minutter. Denne gangen er det Skogseid som slår inn fra høyre. Inne i boksen header Fred Friday ballen tilbake til Vilhjalmsson, som på volley banker ballen i mål fra kort hold. Et praktfullt LSK-angrep, og en flott scoring av islendingen.
    19'
    Noen grusomme minutter for FK Haugesund, som egentlig åpnet best på Åråsen, og som var svært nære å ta ledelsen ved Myrestam.
    23'
    Myrestam og Christensen kombinerer på FKHs venstreside, men klarer aldri å få ballen inn i boksen.
    25'
    Ny FKH-sjanse. Gjestene kontrer og Agdestein vender opp og skyter via et LSK-bein inne i hjemmelagets 16-meter. Ballen forandrer retning, men LSK-keeper Origi rygger og slår til corner.
    28'
    Går over hele feltet og ut til femmeter.
    28'
    Vilhjalmsson takles og går i bakken, men kommer seg på beina.
    30'
    Der skal du score Erling Knudtzon! Ofkir flikker videre til Friday, som igjen finner Knudtzon i bakrommet. Han løper fra Ekong og skal bare curle ballen i det lengste hjørnet bak Bråtveit. Avslutningen er svak, og går faktisk helt ut til innkast.
    33'
    Martin banker til fra distanse, men Bråtveit forflytter seg og slår til corner. Meget god redning av gjestenes keeper.
    34'
    Kort variant, som etter hvert ender med offside på en LSK-spiller.
    34'
    Diedhiou utfordrer, men kvikke Marius Amundsen holder følge og takler strålende, til stor applaus fra hjemmepublikummet.
    36'
    Bjørkkjær slår inn fra høyre, og inne i boksen vinner Agdestein duellen med LSKs to midtstoppere. Headingen går imidlertidig rett på Origi, som har god kontroll.
    39'
    Gult kort til FK Haugesund
    Filip Kiss
    Holder igjen Friday på vei framover, og får et korrekt gult kort.
    42'
    Gjestene forsøker seg med en del pasningskombinasjoner rundt LSKs 16-meter, men klarer ikke å spille seg gjennom.
    44'
    45'
    Der er vi halvveis på Åråsen. Lillestrøm leder 2-0 så langt, i en kamp hvor det har vært mye målsjanser begge veier. Tror vi kan love mer mål herfra når vi kommer tilbake med 2. omgang.
    45'
    Diedhiou sender ballen videre til Sverre Bjørkkjær, som skyter på direkten, skrått fra 15-16 meter. Skuddet går et godt stykke utenfor Origis lengste stolpe.
    48'
    Vilhjalmsson må få hjelp fra sidelinjen etter en smell. Ser ut som om han har voldsomme smerter i hånden.
    49'
    Friday og Ekong i duell inne i FKHs boks. Den vinner midtstopperen.
    50'
    LSK med flott en og to touch-spill. Ender med at Ofkir fikser en corner.
    51'
    FKH klarerer.
    51'
    Så var Vilhjalmsson tilbake på banen etter litt behandling. Ser ut som om islendingen kan fortsette.
    52'
    4051 tilskuere opplyses om på Åråsen.
    52'
    Friday slenger i vei et skudd mot Bråtveits mål, men avslutningen blir mer som et tilbakespill.
    53'
    En liggende Kind Mikalsen klarerer ballen ut av LSKs 16-meter.
    55'
    Håkon Skogseid kommer rundt på høyre. Friday forsøker å flikke innlegget mot mål, men treffer ikke ballen skikkelig.
    57'
    Kiss forsøker å vende spillet over mot FKHs venstreside. Etter hver ender ballen hos Bjørkkjær ute til høyre. Han legger inn mot Myrestam, som ikke treffer godt nok på sitt nikk-forsøk.
    61'
    Ringstad forsøker å sette opp Ofkir, men pasningen blir litt for lang. LSKs venstreside med de to har for øvrig vært meget god i dag.
    63'
    Friday i løpeduell med Martin Bjørnbak. Det ender med et LSK-frispark rett utenfor 16-meteren nede til venstre i banen.
    65'
    Martin Bjørnbak
    Får kort i situasjonen.
    65'
    Martin skyter, men Agdestein nikker unna. Ballen ender hos Ofkir, som skyter på halv volley, via et bein og til corner.
    67'
    Bråtveit plukker corneren greit.
    67'
    Okfir på farten igjen. Slår inn fra venstre mot Knudtzon i full fart. LSK-spissen treffer ikke mål.
    69'
    Kort variant, som ender med et innlegg fra ute i banen. LSK-forsvaret rydder unna.
    71'
    Yusuf tråkler og tråkler utenfor LSKs 16-meter. Etter hvert ender det med at Gytkjær får ballen helt alene på 6-7 meter. Dansken vender opp, men treffer ikke skikkelig. Der pleier dansken å score.
    76'
    Knudtzon skaffer LSK en corner.
    77'
    En kort variant, som ender hos Martin, uten at det blir noen farligheter.
    77'
    LSK har ballen en del i laget nå. Med unntak av Gytkjærs forsøk for kort tid siden, har hjemmelaget også hatt svært god kontroll defensivt.
    78'
    Fantastisk LSK-angrep ender med en stor sjanse. Kind Mikalsen finner Knudtzon, som fører ballen fra egen halvdel. Etter hvert spiller han videre til Friday, som kommer alene med keeper. Bråtveit holder seg oppe og redder mesterlig til corner.
    80'
    Corneren blir det ingenting ut av.
    80'
    Origi plukker ned ballen.
    82'
    Søren Christensen banker til fra 18 meter. Kind Mikalsen blokkerer til corner.
    84'
    Igjen plukker Origi corneren.
    84'
    FKH har hatt initiativet de siste minuttene, men har ikke klart å mobilisere for en skikkelig sluttspurt. Her ror nok LSK i land seieren.
    88'
    Martin Bjørnbak skyter fra 30 meter. Håpløst langt over!
    89'
    Der bør du krone en strålende kamp, Stian Ringstad. Venstrebacken setter opp Knudtzon, som igjen finner Friday. Han spiller videre til Ringstad, som kommer alene med Bråtveit. Avslutningen står ikke i stil til angrepet.
    90'+1
    Eirik Mæland skyter fra distanse. Rett over.
    90'+2
    Hjørnespark til FK Haugesund
    90'+3
    90'+4
    Der er det slutt på Åråsen. Det ble utrolig nok ikke flere scroinger enn LSKs to før pause, men det burde det ha blitt, for begge lag hadde store sjanser. LSK hadde flest, og vinner fortjent mot FK Haugesund, i det som var Mark Dempseys første kamp som hovedtrener.
    Vi runder av herfra og takker for følget! Skuddstatistikk: 12-16. På mål: 6-7.