3-1
Moen60'
3-2

Velkommen til LIVE-dekningen fra tippeligaoppgjøret mellom Lillestrøm og Brann fra Åråsen stadion.
    Både Lillestrøm og Brann har hatt en skuffende 2010-sesong. Dagens verter ligger før denne kampen på en 10.plass på tabellen med 36 poeng. Gjestene fra Bergen ligger to plasser bag kanarifuglene og har foreløpig spilt seg til 30 poeng.
    Begge lag er godt i gang med oppvarmingen på en grønn og jevn Åråsen-matte. Spilleforholdene bør være upåklagelige med rundt åtte-ti grader i lufta og skyfritt.
    Lillestrøm-trener Henning Berg har valgt å gi fornyet tillit til 19-åringen Mathis Bolly. Unggutten ble matchvinner mot Sandefjord i forrige serierunde da han scoret kampens eneste mål. Også islendingen Bjørn Bergmann Sigurdarsson er tilbake i startelleveren for hjemmelaget. Han kommer inn på bekostning av superveteranen Arild Sundgot.
    LSKs Steinar Pedersen, som er tilbake i midtforsvaret etter et lenger vikariat på venstrebacken, har scoret i de to siste hjemmekampene mot Brann. Vil han gi bergenserne mer trøbbel i dag?
    Brann har tradisjonelt slitt i bortemøtene med Lillestrøm. På 31 kamper har rødtrøyene kun reist hjem til vestlandet med seier seks ganger.
    Hjemmelagets Edwin Eziyodawe blir ikke å se på Åråsen-matta i kveld. Nigerianeren må stå over som følge av tre gule kort.
    En del Brann-tilhengere har også tatt turen til Romerike denne søndagskvelden. Rundt 250 mann har samlet seg i den ene svingen.
    De to lagene entrer banen i dette øyeblikk. Det er straks klart for kampstart på Åråsen.
    Lillestrøm setter i gang de første 45 minuttene.
    1'
    Hjemmelaget får en sjanse helt innledningsvis. Bjørn Bergmann Sigurdarsson rager høyest i lufta etter et innlegg fra Mathis Bolly, men islendingen header to meter over mål.
    2'
    Lillestrøm får frispark 40 meter fra gjestenes mål.
    3'
    Innsvingeren fra Karim Essediri er ikke høy nok, og Brann får klarert.
    3'
    Gjestene har ligget svært lavt i banen i innledningen av kampen.
    4'
    Brann får en kontringsmulighet etter at Lillestrøm roter bort ballen, men bergenserne skusler det bort.
    5'
    Mathis Bolly forsøker å dra seg forbi Eirik Bakke, men veteranen stopper hurtigtoget effektivt.
    6'
    En lang pasning fra Nosa Igiebor treffer landsmann Anthony Ujaj, men sistnevntes mottak er av den svake storten, og ballen triller over sidelinjen til innkast for Brann.
    7'
    Med unntak av sjansen til Sigurdarsson er det lite som har skjedd foran de to målene i starten av kampen.
    8'
    Kjempesjanse for Lillestrøm. Sigurdarsson blir spilt fri, men klarer ikke å overliste Håkon Oppdal.
    12'
    Stor sjanse for Brann! Spiller seg gjennom LSK-forsvaret, men iherdig innsats fra Stafan Logi Magnusson i LSK-buret hindrer scoring. Det har åpnet seg opp på Åråsen nå.
    13'
    Brann har kommet bedre med i kampen de siste minuttene. Eirik Huseklepp har blant annet vært nære på å komme til scoringsmulighet ved to anledninger.
    15'
    Eirik Bakke går inn med knottene i en takling på Kahled Mouheli, men dommer Helgerud vinker spillet videre.
    16'
    Ujah forsøker seg på et skudd fra langt hold, men avslutningen går over Brann-målet.
    16'
    Hjørnespark til Brann
    16'
    Corneren heades unna av en LSK-forsvarer.
    17'
    Mathis Bolly har ikke fått det til å stemme de første snaue 20 minuttene. Har slitt med å komme seg forbi Sævarsson på Branns høyreback.
    18'
    LSK kontrer på et høytstående Brann-lag. Mouheli kommer til slutt til innlegg, men Brann får ballen unna farlig sone.
    19'
    Nosa får en skuddmulighet fra 16 meter, men avslutningen går to meter til side for mål.
    20'
    Mathis Bolly blir felt av Sævarsson. Heldig som slipper unna gult kort der islendingen.
    22'
    Frisparket ender hos Steinar Pedersen, men Helgerud har blåst frispark i favør Brann.
    23'
    Brann forsøker seg på fikst pasningsspill foran LSKs sekstenmeter, men bergenserne er for upresise og LSK overtar.
    23'
    Lite som skjer på Åråsen i øyeblikket. Det meste av spillet foregår på midtbanen.
    25'
    Huseklepp blir spilt fri, men blir avvinket korrekt for offside.
    26'
    Karim Essediri kommer til innlegg på høyrekanten, men det er svakt slått og er keepermat for Oppdal.
    27'
    Mathis Bolly feller en Brann-spiller på vei fram og lager frispark. Helgerud er imidlertid konsekvent og gir ikke kantspilleren gult kort.
    28'
    Sigurdarsson drar seg fri på venstrekanten og kommer til innlegg. Dessverre for vertene klarer Brann å klarer bort det som kunne blitt en farlig sjanse.
    29'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Brann
    Skyter via en Brann-spiller og over Oppdal. Er heldig der Søgård, men likefullt står det 1-0 til Lillestrøm.
    29'
    Anthony Ujah får en en-mot-en-situasjon mot en Brann-forsvarer, men førstnevnte klarer ikke å komme seg forbi.
    33'
    Det er et lite stopp i spillet nå grunnet noen spillere som ligger skadet. Alle kommer seg imidlertid på beina og fortsetter kampen.
    33'
    Brann har vært tannløse offensivt så langt i kampen. Sliter med å spille seg gjennom et kompakt LSK-forsvar.
    35'
    Lillestrøm 2 - 0 Brann
    Mål: Anthony Ujah
    Målgivende: Mathis Bolly
    Bolly stjeler ballen høyt i banen og sender den videre til Ujah. Alene med keeper er nigerianeren iskald og dobler ledelsen for LSK.
    35'
    LSK får frispark på midtbanesirkelen og Essediri skal slå.
    38'
    Lillestrøm 3 - 0 Brann
    Mål: Frode Kippe
    Spilles fram av Eriksen og lobber ballen over Oppdal. Flott scoring av hjemmlaget!
    38'
    45'+1
    LSK går til pause med en fortjent 3-0-ledelse. Kanarifuglene har vært det beste laget, mens bergenserne ikke har skapt noe som helst på et godt LSK-forsvar.
    Ustabilt nett på Åråsen er årsaken til få oppdateringer fra scoringen og fram til pause.
    45'
    Brann sparker i gang de siste 45 minuttene.
    46'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Cato Hansen
    Ut: Eirik Bakke
    46'
    6806 tilskuere har funnet veien til Åråsen denne søndagskvelden.
    47'
    Brann kommer seg rundt på venstrekanten, men Stafan Logi Magnusson snapper opp innlegget.
    48'
    49'
    Brann tar en kort variant som det ikke blir noenting ut av.
    49'
    Petter Vaagan Moen skyter fra omlag tjue meter. Skuddet går rett på Magnusson, men den islandske målvakten glipper ballen. Han får imidlertid udramatisk snappet den opp igjen.
    50'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    51'
    Hjørnesparket heades ut til ny corner.
    52'
    52'
    Kippe holder på å få ballen på tilsvarende måte som 3-0 scoringen, men ballen triller inn til utspill fra Oppdal.
    52'
    Frode Kipper har sålangt spilt en strålende kamp. Etter scoringen i 1. omgang står han nå med sju mål i årets sesong.
    53'
    Lars Kristian Eriksen holder på å forære en mulighet til Erik Mjelde, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen og fører den over dødlinja.
    54'
    Enorm mulighet for LSK og Mathis Bolly. Får ballen fra Mouheli, men fra sju meter blåser han ballen en halvmeter over mål.
    57'
    LSK styrer det som skjer på Åråsen i øyeblikket. Har mye ballinnhav, og Brann sliter med å komme seg høyere i banen.
    58'
    LSK får en kontringsmulighet, men Sigurdarsson blir førende med ballen for lenge, og sjansen spoleres.
    59'
    Mål for Brann!
    Lillestrøm 3 - 1 Brann
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Mottar ballen på midtbanesirkelen og forserer fram i banen. Fra omlag 20 meter banker han ballen vakkert bak Magnusson. Flott prestasjon av landslagsspilleren.
    60'
    Før scoringen hadde Cato Hansen en stor sjanse til å score for Brann, men fra spiss vinkel satte han ballen rett på keeper.
    62'
    Ujah kommer til avslutning fra elleve meter, men en Brann-forsvarer blokkerer. Publikum på Åråsen roper på hands, men Helgerud vinker spillet videre.
    63'
    Brann har tatt mer og mer over etter scoringen. Hjemmelaget er baktunge i øyeblikket.
    65'
    Mathis Bolly ser ut til å slite med krampetendenser. Fredrik Gulbrandsen gjør seg klar til å komme inn.
    67'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Mathis Bolly
    68'
    Lillestrøm 3 - 2 Brann
    Mål: Erik Huseklepp
    Fra skrått hold setter han ballen forbi Magnusson. Det er igjen spenning på Åråsen.
    69'
    Før Branns scoring hadde LSK en stor sjanse til å punktere kampen. Ujah dro seg fri innefor 16-meteren og avsluttet. Oppdal måtte gi retur, og innbytter Fredrik Gulbrandsen var kun centimeter fra å komme på ballen.
    71'
    Lillestrøm har begynt å miste ballen når de er på vei fram i angrep, noe som har gitt Brann flere gode kontringsmuligheter.
    72'
    Bjørn Bergmann Sigurdarsson drar seg fri og skyter fra sekstenmeteren. Avslutningen går imidlertid fire meter til side for mål.
    73'
    Gult kort til Lillestrøm
    Protesterer unødvendig på en dommeravgjørelse og belønnes med gult kort.
    73'
    Inn: Arild Sundgot
    Ut: Bjorn Sigurdarson
    74'
    Henning Berg velger å bytte ut Sigurdarsson på tross av at spissmakker Ujah ligger på sidelinjen med skade.
    75'
    75'
    Corneren heades ut av en LSK-forsvarer idet Ujah er tilbake på banen.
    76'
    Arild Sundgot har fri bane mot mål, men velger uegoistisk å spille fra Ujah. Det leser Brann-forsvaret som avverger.
    77'
    Nosa felles og får frispark like utenfor sekstenmeteren.
    78'
    Karim Essediri skal ta frisparket.
    79'
    Essediri skyter, men gjør det dårlig og ballen går en meter over mål.
    79'
    Nosa kommer til skudd fra atten meter, men skyter i bakhodet på Arild Sundgot og Brann overtar ballen.
    80'
    Brann får frispark på midtbanesirkelen etter at Espen Søgård gikk inn i en takling med knottene først.
    81'
    Brann tar et kort frispark, men spiller ballen bort i neste trekk.
    82'
    Fredrik Gulbrandsen
    Holde igjen en Brann-spiller på vei fram og får gult kort. Strengt idømt av Helgerud.
    82'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Anthony Ujah
    83'
    Fredrik Gulbrandsen kommer alene med to Brann-forsvareret, men hurtigtoget får ballen litt for langt foran seg og ballen triller over dødlinja.
    87'
    Brann har mye ballinnhav i sluttminuttene, men sliter med å skape store sjanser.
    88'
    Petter Vaagan Moen kommer til avslutning fra tjue meter, men i motsetning til tidligere i omgangen får han et dårlig treff på ballen, og den går langt utenfor.
    88'
    Innbytter Erling Knudzon legger inn høyt i banen, men ingen av LSKs angripere kommer på ballen og det ender i utspill fra femmeter.
    89'
    Fire minutter er lagt til på Åråsen.
    90'+1
    Kjempesjanse for Brann! Cato Hansen skyter i stolpen fra fem meter.
    90'+2
    Lillestrøm får frispark ti meter inn på Branns halvdel.
    90'+2
    Ballen slås inn av Lars Kristian Eriksen, men Oppdal fanger den opp.
    90'+3
    Fredrik Gulbrandsen er alene igjennom, men dommer Helgerud har dømt for en spiller som blir liggende nede. Åråsen-publikummet er i harnisk.
    90'+4
    Gult kort til Brann
    Cato Guntveit
    90'+4
    90'+5
    Det er slutt på Åråsen. Lillestrøm klarer å holde unna på tross av noen nervepirrende sluttminutter. Brann var nære på å utligne på overtid, men alle tre poengene blir altså igjen på Romerike.