1-1
2-1
3-1

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til cupoppgjøret på Åråsen mellom Lillestrøm og Brann. Det er fjorårets cupmester mot dagens serieleder.
    LSK: Maric; Haakenstad, Amundsen, Kippe, Rafn; Melgalvis, Mathew, Krogstad, Kind Mikalsen; Lehne Olsen, Martin
    Brann: Sahn-Radlinger; Grønner, Acosta, Karadas, Rolantsson; Ordagic, Heltne Nilsen, Haugen; Koomson, Kjelsrud Johansen, Vega
    LSK-benk: Igonen, Moses, Ezeh, Brenden, Ødemarksbakken, Antonijevic, Sandberg
    Brann-benk: Pettersen, Fredriksen, Kalsaas, Marthinussen, Braaten, Lie Skålevik, Marengo
    Det er fryktelig varmt i Lillestrøm i dag, noe som potensielt sett kan spille inn på resultatet. I tillegg til det, spilte både Lillestrøm og Brann tøffe kamper i helgen mot henholdsvis Vålerenga og Brann. Hjemmelaget, som spilte på lørdag, har fått en hviledag mer enn de rødkledde fra Bergen.
    Mats Haakenstad forteller NRK like før kampen at de vil angripe Brann på samme måte som de gjorde i Eliteserien for kort tid siden. Backen er i god tro på at det kan sikre cup-avansement for hjemmelaget
    Bortelaget klargjør for avspark i sola på Åråsen
    0'
    Brann med ballen det første minuttet. Slår langt, men ballen ender hos Lillestrøms keeper.
    2'
    Ligger dypt i starten her, Lillestrøm, men prøver å presse frem farlige brudd hos bortelaget.
    3'
    Melgalvis med et halv-langt innkast fra høyresiden, men ballen avverges av Brann-forsvaret.
    3'
    Karadas bommer litt på en ball 10 meter inn på egen halveld. Feller Gary Martin like etter.
    5'
    Lillestrøm med en halv halvsjanse. Kippe får ballen inn og demper den rundt midten av sekstenmeteren, men skuddforsøket går langt utenfor.
    5'
    Hjørnespark for Brann. Karadas vinner duellen, men header langt over.
    6'
    Karadas og Kippe spiller midtstopper på hvert sitt lag i dag, samtidig som de begge har kapteinsbindet rundt armen. Kan hende det blir nye basketak og brytegrep dem i mellom i løpet av kampen.
    8'
    Melgalvis med skudd fra 30 meter. Triller inn til Sahin-Radlinger i Brann-buret.
    9'
    Melgalvis feller Rolantsson rett ved midtbanen. Brann flytter frem laget.
    10'
    Det blir ingenting av frisparket fra midtbanen, men Brann vinner andreballen ute ved siden og slår inn. Acosta vinner duellen og får ballen på mål, men Maric er kjapt nede og avverger.
    11'
    Mer trøkk fra Brann nå. Et langt innkast styres omsider i mål, men det avvinkes korrekt for offside.
    11'
    Stor sjanse for Lillestrøm nå. Melgalvis med skudd fra 13 meter, men via et Brann-bein og ut til hjørnespark.
    12'
    Corneren slås inn, men avverges av bortelaget.
    12'
    Ny corner for Brann. Matthew med avslutningen fra 16-meteren, men til side for mål.
    13'
    Haakenstad heldig og god ute på høyresiden sin, men innlegget er for upresist.
    14'
    Begge lag med noen middels store sjanser til nå. Lillestrøm har presset Brann bakover den siste tiden, etter at bortelaget åpnet best.
    15'
    Koomson med et innlegg, men over og bak målet til Maric.
    16'
    Lehne Olsen vinner ballen i gunstig posisjon og overlater den til Melgalvis. Kantspilleren prøver å finne Olsen igjen, men ballen blir for upresis. Kunne blitt farlig det der.
    17'
    Melgalvis med et fint innlegg på bakerste stolpe, men keeper Sahin-Radlinger hindres og får korrekt et frispark.
    18'
    Begge lag viser tidvis positive takter utpå her, men de helt store sjansene uteblir på grunn av manglende presisjon.
    19'
    Så er det nære på for Brann. Nytt innlegg, igjen fra høyre. Kjeldsrud Johansen vinner duellen, men Lillestrøm-forsvaret får blokkert og avverget på egen femmeter.
    19'
    Brann opprettholder presset på vertene, men Karadas står i offside.
    20'
    Lillestrøms trener, Arne Erlandsen, gestikulerer på sidelinjen. Ser ut til at han synes laget ikke presser høyt nok. Hjemmelaget har slitt voldsomt på sin venstreside foreløpig.
    22'
    Rolantsson og Kjelsrud Johansen kombinerer fint på ca 20 meter, men Lillestrøms Amundsen holder Johansen feilvendt, og spissen må slå ballen i støtte.
    23'
    Dommeren har blåst av for en kort innlagt vannpause.
    23'
    Lagene er igang igjen.
    25'
    Kind Mikaelsen går hardt til i en duell med Grønner ved midtbanen. Brann flytter opp
    26'
    Blir en ny stor sjanse for bortelaget på dødball. Det ender med corner.
    27'
    Branns dødballsterke spillere blir igjen oppe og Grønner vinner duellen på hjørnesparket, men headingen går rett på Maric.
    27'
    Lillestrøm kommer på en kontring. Kind Mikaelsen drar av Koomson, men igjen blir den neste pasningen for upresis til at en stor sjanse skapes.
    29'
    Frispark til Lillestrøm fra godt innleggshold. Nesten ute ved sidelinjen, ca 35 meter fra mål.
    30'
    Det påfølgende innlegget vinnes av Brann, men ballen går rett opp. En Lillestrøm-spiller får nikket ballen videre og finner Melgalvis som bommer på ballen som forsvinner ut over dødlinjen.
    31'
    Lehne Olsen med nytt fint brudd, men pasningen frem blir for upresis, til frustrasjon fra Kanari-Fansen.
    32'
    Mannefall hos Brann. Kippe kommer i stor fart inn i Vega som faller og tar seg til ansiktet. Like etterpå går Ordagic i bakken, og dommeren blåser av.
    33'
    Vega er oppe igjen, mens Ordagic trenger behandling.
    34'
    Karadas er svært misfornøyd med dommerens håndtering og sier et par .. velvalgte ord til dagens dommer.
    35'
    Spillet er i gang igjen på Åråsen, og både Ordagic og Vega fortsetter.
    36'
    Langt innkast fra Brann og Rolantsson. Duellen vinnes av bortelaget, men headingen går over.
    38'
    Frispark til Lillestrøm 15 meter inn på Branns halvdel. Skal nok prøve å utnytte dette.
    38'
    Stor sjanse etter at frisparket slås langt. Gary Martin får andreballen servert på bakerste stolpe, men forsøket går rett på Sahin-Radlinger som gir til corner.
    39'
    Lillestrøm klarer å skape litt på hjørnesparket og. Ballen avverges halvveis og ender hos Matthew som skyter utenfor.
    39'
    Så er det en interessant situasjon da Ordagic går ned i vertenes sekstenmeter. Ser kanskje ut til å bli noe hindret, men dommeren synes ikke forseelsen er nok til å gi straffespark.
    40'
    Frispark for Lillestrøm godt inne på egen halvdel. Forsøker et langt forsøk, men det ebber ut i ingenting.
    42'
    Kjelsrud Johansen med dagens optimistiske forsøk. Tar ballen fint ned så skrått man kommer på sekstenmeteren. Prøver å skyte på volley, men forsøket går langt utenfor.
    43'
    Brann med innkast i god posisjon nå
    43'
    Rolantsson kaster langt. Igjen vinner en lagkamerat den første duellen og Acosta er fri på bakerste, men han hindres akkurat nok til å ikke få avfyrt der, stopperen.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Da går lagene til pause, stillingen er 0-0.
    45'+3
    Både Brann og Lillestrøm har begge hatt store sjanser, men Brann har nok vært nærmest å ta ledelsen. Bortelaget hadde også en ball i nettet, men målet ble korrekt annullert for offside. Til tross for noen store sjanser til begge lag, har kampen vært preget av upresise pasninger når de nærmet seg motstanderens mål.
    Den andre omgangen er i gang.
    46'
    Rolantsson med et langt kast for gjestene, men ingen Brann-spillere kommer på ballen.
    48'
    De to fysiske lagene åpner kampen på samme måte som i den første: tøffe dueller, lange baller og lange innkast preger kampbildet også i starten av den andre omgangen.
    50'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Brann
    Mål: Ifeanyi Mathew
    Målgivende: Simen Kind Mikalsen
    Så er det scoring for Lillestrøm. Det er Matthew som får ballen på kanten av sekstenmeteren. Midtbanespilleren plasserer ballen langs bakken og i det borterste hjørnet. Herlig av Matthew!
    50'
    Mål for Brann!
    Lillestrøm 1 - 1 Brann
    Mål: Azar Karadas
    Målgivende: Fredrik Haugen
    Like etter scorer kaptein-Karadas. Går opp på en corner der, Karadas og styrer inn 1-1.
    52'
    Stor sjanse for Melgalvis. Kommer innover fra høyre og skyter, men skyter på tvers av mål.
    54'
    For en kamputvikling. Plutselig er beggelagene super-presise, og vipps har begge lagene hvert sitt mål.
    55'
    Nytt langt innkast fra Rolantsson. Ballen hopper litt opp og ned inne i feltet til Lillestrøm, men til slutt får vertene frispark.
    56'
    Gary Martin lager frispark i duell med Karadas.
    57'
    Koomson med et skudd fra 25 meter. Enkelt for Maric som redder ballen.
    58'
    Martin er nære på å finne spissmakker Lehne Olsen på 10 meter, men ballen går like over og ut til ingenting.
    59'
    Nytt langt kast fra Lillestrøm og Melgalvis. Ender i ingenting, men det skal ikke stå på forsøkene til vertene.
    59'
    Lillestrøm får frispark i god innleggsposisjon.
    59'
    Mikaelsen slår den over alt og alle og ut til utspill fra mål.
    60'
    Enorm sjanse for Lillestrøm. Kommer på en kontring. Gary Martin med et herlig innlegg til en frigjort Matthew, som forvalter ballen bra. Skyter først rett på keeper, før han får returen i nesten enda bedre posisjon, men setter returen over der, Matthew.
    62'
    Rafn går ned i Branns sekstenmeter. To rødkledde kommer skliende inn i Rafn, som hindres, men vanskelig å se herfra om det var en forseelse eller ikke.
    63'
    NRKs kommentatorer antyder at Rafn og Lillestrøm følte seg hindret av en hånd fra en av Branns taklende spillere.
    64'
    Gary Martin er nære på å få med seg ballen alene på vei mot Branns keeper, men hindres i siste øyeblikk.
    65'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Ludcinio Marengo
    Ut: Gilli Rólantsson
    66'
    Lillestrøm 2 - 1 Brann
    Mål: Gary Martin
    Målgivende: Thomas Lehne Olsen
    Så sitter den for Gary Martin. Briten har vært het på grøten i det siste, og når han får ballen på skrått hold utenfor Branns sekstenmeter straffer han bortelaget med en herlig plassert avslutning.
    67'
    Omtrent eksakt samme hold og type avslutning fra Martin som Matthew scoret på tidligere i kampen.
    69'
    Maric er ute og fanger et innlegg fra Brann
    70'
    Acosta klarerer langt i banen. Krogstad er god og tar ned ballen, og får frispark.
    71'
    DRIKKEPAUSE nå. 20 minutter igjen. Kanarifansen øyner en stor seier!
    71'
    Steffen Lie Skålevik gjør seg klar for å komme utpå.
    72'
    Kjelsrud vinner en lang ball, men Kippe slår vekk
    73'
    Kjelsrud Johansen løfter inn igjen. Kippe nikker unna igjen.
    74'
    Haakenstad kommer fram og LSK får løftet laget. Før Rafn bommer med en langpasning.
    75'
    Melgalvis skyter fra 16 meter etter fint forarbeid selv. Det blokkeres.
    75'
    Lillestrøm 3 - 1 Brann
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Lehne Olsen header LSK opp i 3-1 mot serieleder Brann som er på vei ut av cupen ser det ut til. Haakenstad slår langt opp mot Martin som header inn videre i feltet, hvor Lehne Olsen forlenger den til scoring. Tror Drillo blir rørt av å se den scoringen til fjorårets cupmester
    75'
    Kan Brann reise seg fra dette nå da?
    76'
    Lehne Olsen og LSK angriper for mål nummer fire, men legget går gjennom feltet.
    77'
    Karadas har ballen rett foran seg i beina inne i feltet, men får aldri skutt.
    79'
    Kommer til å bli noen saftige dueller mellom Kippe og Karadas siste ti minuttene her nå
    80'
    Lehne Olsen er sterk og setter Melgalvis fint opp i innleggsposisjon. Innlegget som kommer er ikke bra.
    81'
    Melgalvis med et greit skudd!
    82'
    Fint legg fra Haakenstad mot Kind Mikalsen, som ikke treffer mål i headingen
    83'
    Lie Skålevik kommer til en stor sjanse!! Der kunne det stått 3-2. Skuddet fra Skålevik, fra litt spiss vinkel, går utenfor
    83'
    Stående applaus når Martin byttes ut. Inn med Ødemarksbakken.
    84'
    Maric er ute og fanger et legg.
    85'
    Det spørs om Lie Skåleviks bom ikke blir avgjørende for Branns forsøk å komme tilbake
    86'
    God sjanse for innbytter Ødemarksbakken! Han skyter en halvmeter utenfor fra 14 meter
    87'
    Ny sjanse for Lie Skålevik! Han stusser et innlegg fra fire meter rett på Maric
    88'
    Lillestrøm og Ødemarksbakken lager frispark høyt i banen.
    89'
    Bytte hos LSK: Melgalvis ut, inn med Ezeh
    89'
    Dette går veien for LSK nå ser det ut til
    89'
    Kippe vinner en duell før Krogstad slår godt unna.
    89'
    Lillestrøm 4 - 1 Brann
    Mål: Mats Haakenstad
    Lillestrøm kontrer inn 4-1!!! Ezeh slår fremover i banen mot Ødemarksbakken som er i stor offside, men han lar ballen være, og så kommer Haakenstad fra høyrebacken på venstresiden. Han er ikke i offside og kommer alene med keeper. Haakenstad plasserer den nydelig i lengste. Herlig scoring av LSK!
    90'
    Legges til fire minutter
    90'+1
    Brann får et frispark på egen halvdel
    90'+2
    Hvilken herlige revansje for LSK dette etter tapet på overtid for VIF i helgen. Og helt omvendt for Brann som brålander etter seieren mot Rosenborg.