Mål for Rennes!
    Lille 0 - 1 Rennes
    Mål: Ludovic Blas
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Ludovic Blas. Benjamin Bourigeaud sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    5'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    7'
    LOSC Lille fosser fremover, men Benoit Millot blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    8'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Gult kort til Rennes
    Adrien Truffert
    Adrien Truffert (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    9'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    11'
    Azor Matusiwa
    Azor Matusiwa (Stade Rennes) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    13'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Lille 0 - 2 Rennes
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Målgivende: Amine Gouiri
    Mål! Arnaud Kalimuendo øker Stade Renness ledelse til 0-2 på Stade Pierre Mauroy. Det er en fin assist fra Amine Gouiri.
    20'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Lille
    Nabil Bentaleb
    Dommer Benoit Millot viser Nabil Bentaleb (LOSC Lille) det gule kortet.
    21'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    23'
    Frispark LOSC Lille.
    25'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Rennes.
    26'
    Benoit Millot tildeler LOSC Lille en corner. Edon Zhegrova sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    26'
    Bafode Diakite
    Bafode Diakite (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    26'
    28'
    28'
    I Lille slår Angel Gomes en corner fra venstre.
    29'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    32'
    Benoit Millot tildeler LOSC Lille en corner. Edon Zhegrova sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    35'
    35'
    Edon Zhegrova
    LOSC Lille angriper i Lille. Edon Zhegrova avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    37'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside.
    40'
    Guela Doue
    Stade Rennes angriper i Lille. Guela Doue fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Målsjanse til LOSC Lille! Edon Zhegrova treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Edon Zhegrova avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    43'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    44'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Lille
    45'+3
    45'+4
    Hjørnespark til Rennes
    48'
    50'
    LOSC Lille angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    51'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    51'
    I Lille slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    53'
    Frispark Stade Rennes.
    53'
    Leny Yoro
    Leny Yoro (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Dommer Benoit Millot venter med å sette i gang spillet fordi Arthur Theate ligger nede.
    54'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Arthur Theate som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Jeanuel Belocian
    Ut: Arthur Theate
    Julien Stephan (Stade Rennes) tar ut Arthur Theate som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jeanuel Belocian.
    57'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Gabriel Gudmundsson
    Ut: Ismaily
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Gabriel Gudmundsson, mens Ismaily tar plass på benken.
    58'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    LOSC Lille bytter ut Hakon Arnar Haraldsson med Remy Cabella.
    58'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Nabil Bentaleb
    LOSC Lille gjør sitt tredje bytte. Nabil Bentaleb erstattes av Yusuf Yazici.
    58'
    Yusuf Yazici
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Yusuf Yazici fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Angel Gomes
    Målsjanse! Angel Gomes (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    60'
    Skudd på mål, Lille
    61'
    61'
    62'
    63'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    66'
    Amine Gouiri
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Amine Gouiri går utenfor.
    68'
    Angel Gomes (LOSC Lille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Pierre Mauroy.
    69'
    Angel Gomes er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) header utenfor.
    70'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    73'
    74'
    Remy Cabella (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    75'
    75'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    78'
    Inn: Trevis Dago
    Ut: Edon Zhegrova
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) erstattes av Trevis Dago.
    78'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til LOSC Lille.
    80'
    Angel Gomes
    Dommeren gir Angel Gomes (LOSC Lille) et gult kort.
    80'
    81'
    Inn: Ayyoub Bouaddi
    Ut: Benjamin Andre
    Benjamin Andre (LOSC Lille) erstattes av Ayyoub Bouaddi.
    82'
    Trevis Dago
    Trevis Dago (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 2 Rennes
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Trevis Dago
    Mål! Jonathan David reduserer til 1-2 på Stade Pierre Mauroy i Lille. Flott spill fra Trevis Dago før målet.
    84'
    Inn: Martin Terrier
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Stade Rennes bytter ut Arnaud Kalimuendo med Martin Terrier.
    86'
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lille fordi Baptiste Santamaria får behandling for en skade på banen.
    87'
    Baptiste Santamaria er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Pierre Mauroy.