LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Lens
    Mål: Edon Zhegrova
    Målgivende: Nabil Bentaleb
    Mål! Edon Zhegrova gir LOSC Lille en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Nabil Bentaleb.
    9'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    10'
    Målet til Lille blir stående
    10'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    12'
    David Pereira Da Costa
    David Pereira Da Costa (RC Lens) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men klarer ikke å score.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for LOSC Lille er nær straffområde.
    14'
    15'
    16'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Skudd på mål, Lille
    22'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    RC Lens angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    En av RC Lenss spillere blir avblåst for offside på Stade Pierre Mauroy.
    25'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    28'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor RC Lens-området.
    31'
    Edon Zhegrova
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    34'
    Edon Zhegrova ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Gult kort til Lens
    Facundo Medina
    Facundo Medina (RC Lens) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    35'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    35'
    Ikke rødt kort likevel
    35'
    Edon Zhegrova er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    37'
    LOSC Lille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RC Lens.
    40'
    Frisparket tildelt RC Lens er farlig nær LOSC Lilles målområde.
    41'
    Willy Delajod tildeler RC Lens en corner. David Pereira Da Costa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Hjørnespark til Lens
    44'+2
    LOSC Lille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for RC Lens!
    46'
    Kevin Danso
    Kevin Danso (RC Lens) header utenfor.
    46'
    RC Lens fosser fremover, men Willy Delajod blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    49'
    51'
    52'
    Gult kort til Lille
    Benjamin Andre
    Benjamin Andre (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    54'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    55'
    I Lille slår Edon Zhegrova en corner fra venstre.
    57'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    58'
    Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille angriper. Gabriel Gudmundsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Lille 2 - 0 Lens
    Mål! Edon Zhegrova øker ledelsen til 2-0.
    60'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Massadio Haidara
    Ut: Jhoanner Stalin Chavez Quintero
    RC Lens bytter ut Jhoanner Stalin Chavez Quintero med Massadio Haidara. Dette er det tredje byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Wesley Said
    Franck Haise gjør dagens første bytte i Lille, når han tar ut Wesley Said og setter inn Sepe Elye Wahi.
    62'
    Inn: Angelo Fulgini
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt andre bytte for dagen. Angelo Fulgini erstatter Przemyslaw Frankowski.
    62'
    Skade: Lille
    63'
    Dommeren gir Edon Zhegrova (LOSC Lille) et gult kort.
    64'
    Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (RC Lens) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    64'
    Tilbake fra skade: Lille
    64'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Hakon Arnar Haraldsson avslutter utenfor.
    65'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: Salis Abdul Samed
    Franck Haise gjør dagens fjerde bytte i Lille, når han tar ut Salis Abdul Samed og setter inn Andy Diouf.
    70'
    Kan LOSC Lille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    Willy Delajod tildeler RC Lens en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Skudd på mål, Lens
    76'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    I Lille slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    76'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Adam Ounas
    Ut: Edon Zhegrova
    LOSC Lille gjør sitt første bytte. Edon Zhegrova erstattes av Adam Ounas.
    77'
    Mål for Lens!
    Lille 2 - 1 Lens
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi setter inn en redusering på Stade Pierre Mauroy. Stillingen er nå 2-1.
    78'
    Ismaily
    Målsjanse til LOSC Lille! Ismaily treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Hjørnespark til Lille
    81'
    81'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Adam Ounas ligger nede.
    83'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Adam Ounas som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Adam Ounas
    LOSC Lille bytter ut Adam Ounas med Remy Cabella.
    86'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Alexsandro Victor de Souza Ribeiro
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille bytter ut Gabriel Gudmundsson med Alexsandro Victor de Souza Ribeiro. Dette er det tredje byttet som Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Adrien Thomasson
    Ut: Ruben Aguilar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Adrien Thomasson, mens Ruben Aguilar tar plass på benken.
    87'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    88'
    Frispark RC Lens.
    88'
    Nabil Bentaleb
    Dommer Willy Delajod viser Nabil Bentaleb (LOSC Lille) det gule kortet.
    88'
    90'
    Massadio Haidara
    I Lille header Massadio Haidara (RC Lens) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    Inn: Trevis Dago
    Ut: Jonathan David
    Bytte for LOSC Lille. Trevis Dago kommer inn for Jonathan David på Stade Pierre Mauroy.
    90'+2
    Inn: Ivan Cavaleiro
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) erstattes av Ivan Cavaleiro.
    90'+3
    Frispark til RC Lens på halvdelen til LOSC Lille.
    90'+3
    Remy Cabella (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.