27
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    2'
    Samuel Grandsir
    Samuel Grandsir (Le Havre AC) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Hjørnespark til Le Havre
    3'
    5'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Andre Morgan Rami Ayew
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Andre Morgan Rami Ayew fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    6'
    Christopher Operi (Le Havre AC) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    9'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    12'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Le Havre
    Mål: Jonathan David
    Mål! Jonathan David gir LOSC Lille ledelsen 1-0 i Lille.
    14'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    14'
    Målet til Lille blir stående
    15'
    Tiago Santos
    LOSC Lille angriper i Lille. Tiago Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Le Havre AC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Le Havre AC.
    18'
    Gult kort til Le Havre
    Gautier Lloris
    Gautier Lloris (Le Havre AC) pådrar seg et gult kort.
    18'
    Benjamin Andre
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Benjamin Andre avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    22'
    LOSC Lille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Frispark LOSC Lille.
    25'
    26'
    28'
    32'
    Frispark til Le Havre AC på halvdelen til LOSC Lille.
    33'
    En av Le Havre ACs spillere går i offside.
    34'
    Gult kort til Lille
    Nabil Bentaleb
    Nabil Bentaleb (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Frispark Le Havre AC.
    36'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Jonathan David
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Jonathan David går utenfor.
    42'
    Lille 2 - 0 Le Havre
    Målgivende: Angel Gomes
    Mål! LOSC Lille øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Jonathan David på Stade Pierre Mauroy. Flott spill fra Angel Gomes før målet.
    44'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Loic Nego
    Ut: Antoine Joujou
    Antoine Joujou (Le Havre AC) erstattes av Loic Nego.
    46'
    Inn: Emmanuel Sabbi
    Ut: Josue Casimir
    Luka Elsner (Le Havre AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Emmanuel Sabbi erstatter Josue Casimir.
    46'
    Straffe til Lille
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Lille
    47'
    Dommeren dømmer straffe til Lille
    48'
    Jonathan David (LOSC Lille) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    49'
    Lille 3 - 0 Le Havre
    LOSC Lille går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Jonathan David.
    49'
    51'
    53'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    54'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Le Havre AC like utenfor LOSC Lille-området.
    56'
    57'
    Jonathan David (LOSC Lille) kommer til avslutning på Stade Pierre Mauroy, men headingen blir reddet.
    60'
    60'
    Jonathan David (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Skudd utenfor mål, Le Havre
    61'
    Inn: Rassoul N'Diaye
    Ut: Yassine Kechta
    Le Havre AC bytter ut Yassine Kechta med Rassoul N'Diaye.
    62'
    62'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Abdoulaye Toure
    Dommeren gir Abdoulaye Toure (Le Havre AC) et gult kort.
    65'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Adam Ounas
    LOSC Lille bytter ut Adam Ounas med Edon Zhegrova. Dette er det første byttet som Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Hakon Arnar Haraldsson
    Ut: Nabil Bentaleb
    Bytte for LOSC Lille. Hakon Arnar Haraldsson kommer inn for Nabil Bentaleb på Stade Pierre Mauroy.
    65'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Dommer Jeremie Pignard gir Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) et gult kort.
    68'
    68'
    Inn: Steve Ngoura
    Ut: Andre Morgan Rami Ayew
    Luka Elsner gjør dagens fjerde bytte i Lille, når han tar ut Andre Morgan Rami Ayew og setter inn Steve Ngoura.
    69'
    Skade: Lille
    73'
    Skade: Le Havre
    73'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Jonathan David
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (LOSC Lille) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yusuf Yazici erstatter Jonathan David.
    74'
    Tilbake fra skade: Le Havre
    75'
    Inn: Morais
    Ut: Remy Cabella
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Morais, mens Remy Cabella tar plass på benken.