73
32
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Angel Gomes (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    2'
    Edon Zhegrova
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    3'
    Jonathan David
    Målsjanse! Jonathan David (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Lille
    8'
    Ingen straffe til Lille
    8'
    Bastein Dechepy tildeler LOSC Lille en corner. Angel Gomes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Benjamin Andre
    LOSC Lille fosser forover og Benjamin Andre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Clermont
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Angel Gomes
    I Lille tar LOSC Lille ledelsen 1-0 etter et mål av Jonathan David. Det er en fin assist fra Angel Gomes.
    10'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til LOSC Lille.
    12'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    12'
    Adam Ounas
    Adam Ounas skyter i stolpen! Nære på for LOSC Lille.
    13'
    Jim Allevinah
    Sjanse i Lille! Jim Allevinah (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Shamar Nicholson
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Shamar Nicholson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Spillet på Stade Pierre Mauroy er stoppet midlertidig fordi Angel Gomes ligger nede.
    18'
    Angel Gomes er tilbake i kampen igjen.
    19'
    19'
    21'
    I Lille slår Edon Zhegrova en corner fra høyre.
    22'
    Adam Ounas (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    24'
    Lille 2 - 0 Clermont
    Mål: Benjamin Andre
    Målgivende: Edon Zhegrova
    Mål! LOSC Lille øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Benjamin Andre. Flott spill fra Edon Zhegrova før målet.
    24'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Lille blir stående
    25'
    Gult kort til Clermont
    Dommeren gir Shamar Nicholson (Clermont Foot) et gult kort.
    25'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Pierre Mauroy.
    28'
    Adam Ounas (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    29'
    Maximiliano Caufriez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    LOSC Lille angriper i Lille. Edon Zhegrova fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark LOSC Lille.
    34'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    37'
    Leny Yoro
    I Lille får Leny Yoro (LOSC Lille) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    37'
    37'
    37'
    Lille 3 - 0 Clermont
    LOSC Lille går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Jonathan David.
    38'
    Lille 4 - 0 Clermont
    Mål: Edon Zhegrova
    Målgivende: Nabil Bentaleb
    Mål! Edon Zhegrova øker ledelsen til 4-0. Nabil Bentaleb sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    45'
    Bastein Dechepy tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Bastein Dechepy tildeler LOSC Lille en corner. Edon Zhegrova sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Tiago Santos
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Tiago Santos går utenfor.
    45'+2
    Mehdi Zeffane
    Sjanse til Clermont Foot! Mehdi Zeffane er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Dommer Bastein Dechepy venter med å sette i gang spillet fordi Nabil Bentaleb ligger nede.
    45'+6
    45'+6
    Nabil Bentaleb er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Pierre Mauroy.
    45'+6
    LOSC Lille angriper. Edon Zhegrova får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+7
    45'+7
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Florent Ogier
    Ut: Maximiliano Caufriez
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Lille, når han tar ut Maximiliano Caufriez og setter inn Florent Ogier.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for LOSC Lille er nær straffområde.
    46'
    LOSC Lille angriper i Lille. Tiago Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    I Lille slår Angel Gomes en corner fra venstre.
    48'
    Målsjanse til LOSC Lille! Jonathan David treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Jonathan David (LOSC Lille) header ballen mot mål, men Clermont Foot klarerer.
    54'
    54'
    54'
    Kan LOSC Lille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    58'
    Angel Gomes
    Sjanse til LOSC Lille! Angel Gomes er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Clermont Foot fosser fremover, men Bastein Dechepy blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    62'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot gjør sitt andre bytte. Jim Allevinah erstattes av Elbasan Rashani.
    63'
    Inn: Maxime Gonalons
    Ut: Johan Gastien
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Maxime Gonalons, mens Johan Gastien tar plass på benken.
    63'
    Inn: Muhammed-Cham Saracevic
    Ut: Bilal Boutobba
    Clermont Foot bytter ut Bilal Boutobba med Muhammed-Cham Saracevic. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    63'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Morais
    Ut: Edon Zhegrova
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (LOSC Lille) gjør sitt første bytte for dagen. Morais erstatter Edon Zhegrova.
    64'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Angel Gomes
    LOSC Lille bytter ut Angel Gomes med Yusuf Yazici.
    65'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Adam Ounas
    Adam Ounas (LOSC Lille) erstattes av Remy Cabella.
    65'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Bastein Dechepy tildeler LOSC Lille en corner. Morais sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    74'
    Inn: Gabriel Gudmundsson
    Ut: Ismaily
    Bytte for LOSC Lille. Gabriel Gudmundsson kommer inn for Ismaily på Stade Pierre Mauroy.
    74'
    Inn: Andrej Ilic
    Ut: Jonathan David
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Andrej Ilic, mens Jonathan David tar plass på benken.
    83'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Shamar Nicholson
    Clermont Foot bytter ut Shamar Nicholson med Grejohn Kyei. Dette er det femte byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    83'
    Yusuf Yazici
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Yusuf Yazici avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    86'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor Clermont Foot-området.