I Valencia slår Joni Montiel en corner fra venstre.
    3'
    Joni Montiel (Levante UD) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    3'
    Javi Vazquez (Ibiza) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    4'
    Levante UD angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    10'
    Pepelu
    Pepelu (Levante UD) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    13'
    En av Levante UDs spillere blir avblåst for offside på Ciutat de Valencia.
    15'
    Joni Montiel
    Målsjanse til Levante UD! Joni Montiel treffer mål, men keeper redder.
    17'
    UD Ibiza, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler Levante UD en corner. Joni Montiel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Ekain Zenitagoia Arana
    Ibiza angriper. Ekain Zenitagoia Arana får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Valencia slår Javi Vazquez en corner fra høyre.
    22'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Marc Pubill Pages
    Målsjanse på Ciutat de Valencia! Marc Pubill Pages fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    29'
    Ikke rødt kort likevel
    29'
    Frispark for Ibiza på egen banehalvdel.
    29'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Ibiza angriper, men Luis Mario Milla Alvendiz blåser for offside.
    30'
    Sergio Postigo
    Målsjanse! Sergio Postigo (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Joni Montiel (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    34'
    Joni Montiel (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    35'
    Wesley
    Levante UD fosser forover og Wesley fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    39'
    Levante UD angriper på Ciutat de Valencia. Sergio Postigo header utenfor.
    39'
    Ibiza angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Ibiza på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Valencia slår Joni Montiel en corner fra høyre.
    52'
    Robert Ibanez
    Sjanse i Valencia! Robert Ibanez (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    53'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Robert Ibanez
    Bytte for Levante UD. Jorge De Frutos Sebastian kommer inn for Robert Ibanez på Ciutat de Valencia.
    55'
    Gult kort til UD Ibiza
    Ismael Ruiz Sánchez
    Ismael Ruiz Sánchez (Ibiza) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Levante UD.
    56'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Levante UD like utenfor Ibiza-området.
    57'
    Joni Montiel (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Ciutat de Valencia.
    58'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Valencia fordi Alex Munoz får behandling for en skade på banen.
    61'
    Alex Munoz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    62'
    Skudd på mål, Levante UD
    63'
    63'
    Spillerbytte - UD Ibiza
    Inn: Kevin Appin
    Ut: Ismael Ruiz Sánchez
    Luis Lucas Alcaraz Gonzalez gjør dagens første bytte i Valencia, når han tar ut Ismael Ruiz Sánchez og setter inn Kevin Appin.
    66'
    Inn: Charly Musonda
    Ut: Marc Pubill Pages
    Marc Pubill Pages (Levante UD) erstattes av Charly Musonda.
    67'
    Levante UD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Ibiza fosser fremover, men Luis Mario Milla Alvendiz blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    71'
    Fran Grima
    Fran Grima (Ibiza) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    En av Levante UDs spillere går i offside.
    72'
    Inn: Alejandro Cantero
    Ut: Roberto Soldado
    Levante UD bytter ut Roberto Soldado med Alejandro Cantero. Dette er det tredje byttet som Javier Calleja Revilla gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Mohamed Bouldini
    Ut: Joni Montiel
    Javier Calleja Revilla (Levante UD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mohamed Bouldini erstatter Joni Montiel.
    74'
    Skudd utenfor mål, Levante UD
    74'
    Inn: Gonzalo Escobar
    Ut: Javi Vazquez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ibiza. Inn kommer Gonzalo Escobar, mens Javi Vazquez tar plass på benken.
    76'
    German Parreno Boix
    German Parreno Boix (Ibiza) får et gult kort av dommer Luis Mario Milla Alvendiz.
    78'
    Frispark Levante UD.
    79'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    81'
    Javier Serrano Martinez
    Javier Serrano Martinez (Ibiza) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Martin Pascual
    Martin Pascual (Ibiza) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    83'
    Inn: Williams Alarcon
    Ut: Ekain Zenitagoia Arana
    Ibiza bytter ut Ekain Zenitagoia Arana med Williams Alarcon. Dette er det tredje byttet som Luis Lucas Alcaraz Gonzalez gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Juan Ibiza
    Ut: Martin Pascual
    Luis Lucas Alcaraz Gonzalez gjør dagens fjerde bytte i Valencia, når han tar ut Martin Pascual og setter inn Juan Ibiza.
    86'
    87'
    90'+1
    Dommer Luis Mario Milla Alvendiz venter med å sette i gang spillet fordi German Parreno Boix ligger nede.
    90'+2
    German Parreno Boix er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+2
    En av Ibizas spillere blir avblåst for offside.
    90'+4
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler Levante UD en corner. Pepelu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.