1-3
47
46
    Pablo Rosario
    OGC Nice avanserer forover i Lens. Pablo Rosario avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    I Lens slår Romain Perraud en corner fra venstre.
    3'
    I Lens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for OGC Nice!
    Lens 0 - 1 OGC Nice
    Mål: Terem Moffi
    Målgivende: Mohamed-Ali Cho
    Terem Moffi setter ballen i nettet og OGC Nice leder nå 0-1. Flott spill fra Mohamed-Ali Cho før målet.
    11'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til RC Lens.
    13'
    Mohamed-Ali Cho
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Mohamed-Ali Cho avslutter utenfor.
    14'
    Florian Sotoca
    RC Lens angriper, men avslutningen til Florian Sotoca går utenfor.
    15'
    Przemyslaw Frankowski (RC Lens) løfter inn en corner fra venstre på Stade Bollaert-Delelis.
    17'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    18'
    RC Lens fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Przemyslaw Frankowski (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Stade Bollaert-Delelis.
    20'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    22'
    Morgan Sanson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Raoul Louche
    Ut: Morgan Sanson
    Raoul Louche (OGC Nice) erstatter Morgan Sanson som ser ut til å måtte forlate Stade Bollaert-Delelis med en skade.
    31'
    Offside! Terem Moffi (OGC Nice) er alene igjennom, men dommer Benoit Bastien ser at linjemannen er oppe med flagget.
    35'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    36'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark OGC Nice.
    37'
    Gult kort til Lens
    Ruben Aguilar
    Ruben Aguilar (RC Lens) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Benoit Bastien tildeler OGC Nice en corner. Romain Perraud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    40'
    Gult kort til OGC Nice
    Kephren Thuram Ulien
    Dommer Benoit Bastien viser Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) det gule kortet.
    40'
    Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (RC Lens) kommer til en målsjanse på Stade Bollaert-Delelis, men klarer ikke å score.
    41'
    RC Lens fosser forover og Florian Sotoca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    David Pereira Da Costa
    RC Lens angriper i Lens. David Pereira Da Costa fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    RC Lens angriper i Lens, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Abdukodir Khusanov
    Ut: Jonathan Gradit
    RC Lens bytter ut Jonathan Gradit med Abdukodir Khusanov. Dette er det første byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Romain Perraud
    Romain Perraud (OGC Nice) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Bollaert-Delelis.
    46'
    I Lens slår David Pereira Da Costa en corner fra høyre.
    49'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Stade Bollaert-Delelis.
    51'
    Målet til Lens sjekkes av VAR
    53'
    Målet til Lens blir annullert
    53'
    RC Lens fosser fremover, men Sepe Elye Wahi går rett i offsidefella.
    53'
    Lens 0 - 2 OGC Nice
    Mål: Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien øker OGC Nices ledelse til 0-2! Mohamed-Ali Cho var nest sist på ballen.
    53'
    Przemyslaw Frankowski
    Sjanse i Lens! Przemyslaw Frankowski (RC Lens) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Jeremie Boga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Evann Guessand, mens Jeremie Boga tar plass på benken.
    60'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    OGC Nice bytter ut Mohamed-Ali Cho med Gaetan Laborde.
    60'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Dommer Benoit Bastien gir Przemyslaw Frankowski (RC Lens) et gult kort.
    62'
    Inn: Wesley Said
    Ut: Ruben Aguilar
    Franck Haise gjør dagens andre bytte i Lens, når han tar ut Ruben Aguilar og setter inn Wesley Said.
    63'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: Nampalys Mendy
    Nampalys Mendy (RC Lens) erstattes av Andy Diouf.
    63'
    Abdukodir Khusanov
    Abdukodir Khusanov (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Straffe til OGC Nice
    65'
    65'
    OGC Nice scorer på straffe!
    Lens 0 - 3 OGC Nice
    Mål! Terem Moffi scorer på straffe. OGC Nices ledelse øker dermed til 0-3.
    67'
    Hjørnespark til Lens
    69'
    70'
    Neil El Aynaoui
    I Lens får Neil El Aynaoui (RC Lens) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    74'
    74'
    Andy Diouf (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Stade Bollaert-Delelis.
    75'
    Neil El Aynaoui (RC Lens) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Mål for Lens!
    Lens 1 - 3 OGC Nice
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Målgivende: Wesley Said
    RC Lens reduserer til 1-3 etter et mål av Sepe Elye Wahi. Det er en fin assist fra Wesley Said.