Sjanse til RC Lens! Sepe Elye Wahi er nær ved å score, men keeper redder.
    Andy Diouf (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Stade Bollaert-Delelis.
    Le Havre AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Andy Diouf (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Stade Bollaert-Delelis.
    11'
    RC Lens fosser forover og Sepe Elye Wahi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Målsjanse til RC Lens! Sepe Elye Wahi treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Francois Letexier tildeler RC Lens en corner. Andy Diouf sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Przemyslaw Frankowski
    Sjanse i Lens! Przemyslaw Frankowski (RC Lens) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Loic Nego
    Le Havre AC angriper. Loic Nego får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark til Le Havre AC på halvdelen til RC Lens.
    20'
    Le Havre AC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    21'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark RC Lens.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for Le Havre AC er nær straffområde.
    26'
    Arouna Sangante
    Le Havre AC angriper på Stade Bollaert-Delelis. Arouna Sangante header utenfor.
    27'
    Oussama Targhalline
    Sjanse! Le Havre AC avanserer forover, men Oussama Targhalline avslutter utenfor.
    31'
    36'
    I Lens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    I Lens slår Christopher Operi en corner fra høyre.
    39'
    41'
    Andy Diouf
    Andy Diouf (RC Lens) kommer seg fri på Stade Bollaert-Delelis, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    42'
    Francois Letexier tildeler Le Havre AC en corner. Christopher Operi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    I Lens slår Christopher Operi en corner fra venstre.
    44'
    Offside! Sepe Elye Wahi (RC Lens) er alene igjennom, men dommer Francois Letexier ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Le Havre AC.
    45'+1
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Neil El Aynaoui
    Ut: Salis Abdul Samed
    Franck Haise gjør dagens første bytte i Lens, når han tar ut Salis Abdul Samed og setter inn Neil El Aynaoui.
    46'
    En av RC Lenss spillere går i offside.
    50'
    50'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til Le Havre AC.
    51'
    Gult kort til Le Havre
    Andre Morgan Rami Ayew
    Andre Morgan Rami Ayew (Le Havre AC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Målet til Lens sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Lens blir annullert
    54'
    RC Lens angriper, men Francois Letexier blåser for offside.
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lens fordi Emmanuel Sabbi får behandling for en skade på banen.
    57'
    Kevin Danso
    RC Lens angriper i Lens. Kevin Danso fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Emmanuel Sabbi er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Mål for Lens!
    Lens 1 - 0 Le Havre
    Mål: Przemyslaw Frankowski
    Målgivende: Neil El Aynaoui
    Mål! Przemyslaw Frankowski gir RC Lens ledelsen 1-0 i Lens. Neil El Aynaoui var nest sist på ballen.
    58'
    I Lens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    En av RC Lenss spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Frispark Le Havre AC.
    62'
    Gult kort til Lens
    Jonathan Gradit
    Dommer Francois Letexier viser Jonathan Gradit (RC Lens) det gule kortet.
    62'
    63'
    Christopher Operi
    Christopher Operi (Le Havre AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Bollaert-Delelis.
    63'
    En av Le Havre ACs spillere blir avblåst for offside på Stade Bollaert-Delelis.
    65'
    Skudd på mål, Lens
    66'
    66'
    67'
    Yassine Kechta
    Yassine Kechta (Le Havre AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til RC Lens.
    70'
    Inn: Wesley Said
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Wesley Said, mens Sepe Elye Wahi tar plass på benken.
    71'
    72'
    Frisparket tildelt Le Havre AC er farlig nær RC Lenss målområde.
    72'
    Ruben Aguilar
    Dommer Francois Letexier gir Ruben Aguilar (RC Lens) et gult kort.
    73'
    74'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Yassine Kechta
    Le Havre AC bytter ut Yassine Kechta med Mohamed Bayo.
    74'
    Inn: Josue Casimir
    Ut: Andre Morgan Rami Ayew
    Andre Morgan Rami Ayew (Le Havre AC) erstattes av Josue Casimir.
    74'
    Straffe til Le Havre
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Le Havre
    76'
    Dommeren dømmer straffe til Le Havre
    77'
    Le Havre scorer på straffe!
    Lens 1 - 1 Le Havre
    Mål: Emmanuel Sabbi
    Emmanuel Sabbi banker inn et straffespark på Stade Bollaert-Delelis og utligner dermed til 1-1 for Le Havre AC.
    78'
    Inn: Adrien Thomasson
    Ut: Andy Diouf
    RC Lens gjør sitt tredje bytte. Andy Diouf erstattes av Adrien Thomasson.
    79'
    Inn: Deiver Machado
    Ut: Jonathan Gradit
    RC Lens bytter ut Jonathan Gradit med Deiver Machado.
    79'
    81'
    Inn: Angelo Fulgini
    Ut: David Pereira Da Costa
    David Pereira Da Costa (RC Lens) erstattes av Angelo Fulgini.
    84'
    Hjørnespark til Lens
    86'
    Wesley Said
    RC Lens angriper i Lens. Wesley Said avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Skudd utenfor mål, Le Havre
    87'
    Inn: Abdoulaye Toure
    Ut: Oussama Targhalline
    Le Havre AC gjør sitt tredje bytte. Oussama Targhalline erstattes av Abdoulaye Toure.
    87'
    Inn: Simon Ebonog
    Ut: Emmanuel Sabbi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Le Havre AC. Inn kommer Simon Ebonog, mens Emmanuel Sabbi tar plass på benken.