Ayoze Perez (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på Wembley Stadium, men klarer ikke å score.
    Gult kort til Southampton
    Ibrahima Diallo
    Ibrahima Diallo (Southampton FC) får et gult kort av dommer Chris Kavanagh.
    5'
    Dommer Chris Kavanagh venter med å sette i gang spillet fordi Jamie Vardy ligger nede.
    5'
    Jamie Vardy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    8'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Leicester City FC.
    8'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    14'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    18'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) avanserer forover på Wembley Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Jannik Vestergaard ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    24'
    Jannik Vestergaard er tilbake i kampen igjen.
    25'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Leicester City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Southampton FC.
    31'
    Frispark Southampton FC.
    32'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC avanserer forover i London. Jamie Vardy avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    I London slår James Ward-Prowse en corner fra venstre.
    35'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Wembley Stadium.
    42'
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Chris Kavanagh tildeler Leicester City FC en corner. Youri Tielemans sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på Wembley Stadium.
    45'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Southampton FC.
    45'+1
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    47'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Southampton FC like utenfor Leicester City FC-området.
    49'
    Gult kort til Leicester City
    Caglar Söyüncü
    Dommer Chris Kavanagh viser Caglar Soyuncu (Leicester City FC) det gule kortet.
    49'
    Jannik Vestergaard
    Southampton FC angriper på Wembley Stadium, men Jannik Vestergaard header utenfor.
    50'
    Danny Ings (Southampton FC) vinkes av for offside i London.
    53'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Southampton
    Mål: Kelechi Iheanacho
    Leicester City FC leder 1-0 etter en scoring av Kelechi Iheanacho.
    55'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Che Adams
    Ut: Nathan Redmond
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Nathan Redmond og setter inn Che Adams.
    59'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) løfter inn en corner fra venstre på Wembley Stadium.
    59'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Ricardo Pereira
    Ricardo Pereira (Leicester City FC) erstattes av Marc Albrighton.
    60'
    Målsjanse! Ibrahima Diallo (Southampton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Ibrahima Diallo (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    69'
    Inn: James Maddison
    Ut: Ayoze Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer James Maddison, mens Ayoze Perez tar plass på benken.
    69'
    Frispark Leicester City FC.
    70'
    Wesley Fofana vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Inn: Theo Walcott
    Ut: Moussa Djenepo
    Bytte for Southampton FC. Theo Walcott kommer inn for Moussa Djenepo på Wembley Stadium.
    73'
    Wesley Fofana er på beina igjen og fortsetter kampen på Wembley Stadium.
    73'
    74'
    Frispark i en god posisjon for Leicester City FC!
    75'
    James Maddison
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men James Maddison avslutter utenfor.