2-1
3-1
405
668

Stephy Mavididi (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    4'
    Leicester City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Darren Bond tildeler Leicester City FC en corner. Stephy Mavididi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Norwich City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leicester City FC.
    8'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Shane Duffy
    Ut: Jakob Lungi Sorensen
    David Wagner (Norwich City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Shane Duffy erstatter Jakob Lungi Sorensen.
    10'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Leicester City FC.
    11'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    14'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    15'
    I Leicester slår Kiernan Dewsbury-Hall en corner fra høyre.
    17'
    Harry Winks
    Leicester City FC angriper i Leicester. Harry Winks fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    18'
    Darren Bond tildeler Norwich City FC en corner. Marcelino Ignacio Nunez Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Mål for Norwich City!
    Leicester City 0 - 1 Norwich City
    Mål: Gabriel
    Målgivende: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Norwich City FC leder 0-1 etter en scoring av Gabriel. Marcelino Ignacio Nunez Espinoza sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Borja Sainz
    Sjanse til Norwich City FC! Borja Sainz er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Offside! Jack Stacey blir vinket av og Norwich City FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) header utenfor.
    28'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    29'
    Leicester City FC angriper, men Issahaku Abdul Fatawu vinkes av for offside.
    31'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 Norwich City
    Mål: Kiernan Dewsbury-Hall
    Målgivende: Stephy Mavididi
    Mål! Leicester City FCutligner til 1-1 etter en heading av Kiernan Dewsbury-Hall. Stephy Mavididi var nest sist på ballen.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Leicester City FC er nær straffområde.
    35'
    Gult kort til Norwich City
    Shane Duffy
    Dommer Darren Bond viser Shane Duffy (Norwich City FC) det gule kortet.
    35'
    36'
    Norwich City FCs Josh Sargent blåses av for offside på King Power Stadium.
    37'
    Harry Winks
    Målsjanse på King Power Stadium! Harry Winks fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    41'
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    43'
    Gabriel (Norwich City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    45'
    Josh Sargent
    Norwich City FC angriper på King Power Stadium, men Josh Sargent header utenfor.
    45'
    I Leicester slår Issahaku Abdul Fatawu en corner fra høyre.
    45'+1
    Issahaku Abdul Fatawu
    Leicester City FC avanserer forover i Leicester. Issahaku Abdul Fatawu avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) vinkes av for offside i Leicester.
    46'
    Leicester City FC angriper i Leicester. Onyinye Ndidi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    49'
    Callum Doyle
    I Leicester får Callum Doyle (Leicester City FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    49'
    49'
    I Leicester slår Kiernan Dewsbury-Hall en corner fra venstre.
    51'
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    53'
    55'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    58'
    Leicester City 2 - 1 Norwich City
    Mål: Stephy Mavididi
    Målgivende: Kiernan Dewsbury-Hall
    Stephy Mavididi dundrer ballen i mål og Leicester City FC tar ledelsen 2-1 på King Power Stadium. Flott spill fra Kiernan Dewsbury-Hall før målet.
    61'
    Norwich City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    64'
    Gult kort til Leicester City
    Jannik Vestergaard
    Dommeren gir Jannik Vestergaard (Leicester City FC) et gult kort.
    65'
    65'
    Inn: Christian Fassnacht
    Ut: Ashley Barnes
    Norwich City FC gjør sitt andre bytte. Ashley Barnes erstattes av Christian Fassnacht.
    66'
    Inn: Liam Gibbs
    Ut: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Norwich City FC. Inn kommer Liam Gibbs, mens Marcelino Ignacio Nunez Espinoza tar plass på benken.
    66'
    67'
    Stephy Mavididi
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    Jack Stacey
    Norwich City FC angriper i Leicester. Jack Stacey fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) erstattes av Jamie Vardy.
    76'
    Målsjanse! Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Frispark Norwich City FC.
    81'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Ricardo Pereira
    Leicester City FC bytter ut Ricardo Pereira med Hamza Choudhury.
    84'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Onyinye Ndidi
    Leicester City FC bytter ut Onyinye Ndidi med Dennis Praet. Dette er det tredje byttet som Enzo Maresca gjør i dagens kamp.
    85'
    87'
    Hamza Choudhury
    Hamza Choudhury (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Inn: James Justin
    Ut: Issahaku Abdul Fatawu
    Leicester City FC bytter ut Issahaku Abdul Fatawu med James Justin.
    88'
    Inn: Yunus Akgun
    Ut: Stephy Mavididi
    Bytte for Leicester City FC. Yunus Akgun kommer inn for Stephy Mavididi på King Power Stadium.
    88'
    89'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+1
    90'+1
    James Justin (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    90'+3
    Leicester City 3 - 1 Norwich City
    Mål: Jamie Vardy
    Mål! Leicester City FC øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Jamie Vardy på King Power Stadium.