Dommeren gir Matt Clarke (Middlesbrough FC) et gult kort.
    5'
    Jannik Vestergaard
    Jannik Vestergaard (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Christopher Kavanagh signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    9'
    Kiernan Dewsbury-Hall
    I Leicester får Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hjørnespark til Middlesbrough
    12'
    13'
    Frispark Middlesbrough FC.
    18'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Patson Daka
    Leicester City FC avanserer forover på King Power Stadium og Patson Daka kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Middlesbrough FC.
    20'
    20'
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) header utenfor.
    22'
    22'
    Christopher Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    23'
    Mål for Middlesbrough!
    Leicester City 0 - 1 Middlesbrough
    Mål: Finn Azaz
    Målgivende: Lewis O'Brien
    Mål! Middlesbrough FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Finn Azaz på King Power Stadium. Det er en fin assist fra Lewis O'Brien.
    24'
    24'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Leicester City FC.
    25'
    Christopher Kavanagh tildeler Leicester City FC en corner. Kiernan Dewsbury-Hall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Lukas Engel (Middlesbrough FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på King Power Stadium.
    27'
    Middlesbrough FC slipper å klare seg uten Lukas Engel som kommer tilbake på banen igjen.
    29'
    Middlesbrough FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    32'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    34'
    35'
    Leicester City 0 - 2 Middlesbrough
    Mål: Sam Silvera
    Målgivende: Riley McGree
    Mål! Middlesbrough FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sam Silvera på King Power Stadium. Riley McGree var nest sist på ballen.
    37'
    40'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Målsjanse! Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    43'
    45'+1
    45'+1
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Thomas Cannon
    Ut: Stephy Mavididi
    Bytte for Leicester City FC. Thomas Cannon kommer inn for Stephy Mavididi på King Power Stadium.
    46'
    Wout Faes
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Wout Faes avslutter utenfor.
    47'
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside på King Power Stadium.
    52'
    Middlesbrough FC angriper, men Christopher Kavanagh blåser for offside.
    54'
    58'
    Skudd på mål, Leicester City
    58'
    Frispark Leicester City FC.
    58'
    Inn: Yunus Akgun
    Ut: Issahaku Abdul Fatawu
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) erstattes av Yunus Akgun.
    59'
    Tom Glover
    Tom Glover (Middlesbrough FC) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Gult kort til Leicester City
    Wout Faes
    Wout Faes (Leicester City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Christopher Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Riley McGree
    Middlesbrough FC angriper i Leicester. Riley McGree fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Kasey McAteer
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Kasey McAteer, mens Kiernan Dewsbury-Hall tar plass på benken.
    64'
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Patson Daka
    Enzo Maresca (Leicester City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jamie Vardy erstatter Patson Daka.
    64'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    65'
    65'
    67'
    Sam Silvera
    Middlesbrough FC avanserer forover i Leicester. Sam Silvera avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Sam Greenwood
    Ut: Finn Azaz
    Michael Carrick gjør dagens første bytte i Leicester, når han tar ut Finn Azaz og setter inn Sam Greenwood.
    68'
    70'
    73'
    Dommer Christopher Kavanagh viser Riley McGree (Middlesbrough FC) det gule kortet.
    73'
    Leicester City FC angriper i Leicester, men blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Marcus Forss
    Ut: Sam Silvera
    Middlesbrough FC bytter ut Sam Silvera med Marcus Forss. Dette er det andre byttet som Michael Carrick gjør i dagens kamp.
    78'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC angriper i Leicester. Jamie Vardy fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Christopher Kavanagh signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    81'
    Luke Ayling
    Luke Ayling (Middlesbrough FC) får et gult kort av dommer Christopher Kavanagh.
    81'
    82'
    82'
    83'
    84'
    Skudd utenfor mål, Leicester City
    85'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 2 Middlesbrough
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: Thomas Cannon
    Mål! Leicester City FC reduserer til 1-2 ved Jamie Vardy. Flott spill fra Thomas Cannon før målet.