Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av oppgjøret mellom Leicester og Liverpool.
    Leicester XI: Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Chilwell - Albrighton, Ndidi, King, Mahrez - Okazaki, Vardy.
    0'
    Liverpool XI: Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Coutinho, Firmino, Salah.
    0'
    Leicester og Liverpool møttes i midtuken i Carabao Cupen. Da gikk The Foxes seirende av banen med 2-0.
    0'
    Verdt å merke seg at Dejan Lovren og Jamie Vardy begge er i startoppstillingen for sine lag. Begge to var tvilsomme tidligere i uken.
    0'
    At Vardy er med er godt nytt for Leicester og ditto dårlig for Liverpool. Engelskmannen har scoret fem på sine sistre tre Premier League-kamper mot The Reds.
    0'
    De siste to oppgjørene mellom disse to på King Power Stadium har endt med hjemmeseier; henholdsvis 3-1 og 2-0.
    0'
    Lagene har entret King Power Stadium og vi er snart klare for match!
    0'
    Liverpool får oss underveis.
    1'
    Dette er for øvrig siste kamp Sadio Mané soner etter det røde kortet mot Manchester City.
    1'
    Liverpool bygger sakte men sikkert opp et angrep, men innlegget til Can havner i Schmeichels klyper.
    2'
    Salah felles av Chilwell.
    3'
    Chilwell skal få det tøft på venstrebacken i dag. Det skal en del til for å stoppe Salah når han setter på turboen. I tillegg har han vist seg å være i god form foran mål med tre Premier League-mål og ett i Champions League.
    4'
    Ndidi feller Hnederson og Liverpool får frispark.
    4'
    Solen titter frem på King Power Stadium. La oss håpe spillerne skinner også!
    5'
    Dobbelsjanse for Leicester! Jamie Vardy kommer gjennom og til avslutning, men Mignolet redder avslutningen. Returen setter Mahrez over!
    6'
    Nytt frispark til Henderson. Denne gang er det albrigton som synder. Henderson drar en lekker luke, faktisk.
    7'
    Litt ukarakteristisk Henderson, akkurat det. Ikke mannen du forbinder med tunneler.
    7'
    Simpson gir corner til Liverpool.
    8'
    Den havner rett i Schmeichels armer.
    8'
    Coutinho rundlurer Simpson. Frispark.
    10'
    Firmino prøver å komme seg rundt Wes Morgan. Det ble en oppgave av det vanskelige slaget.
    10'
    Nytt frispark til Liverpool. Mange av de innledningsvis.
    11'
    Stolpen for Emre Can! Og deretter en kjempebom av Salah! Can banker til fra distanse og treffer stolpen, og på åpent mål setter Salah ballen utenfor!
    13'
    Vardy pisker inn et hardt innlegg i motsatt ende, men Matip står i veien.
    14'
    Albrighton finner Okazaki med et pent innlegg, men spissen vinkes av for offside.
    15'
    Mål for Liverpool!
    Leicester City 0 - 1 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Philippe Coutinho
    Så sitter den for Salah - mannen vi advarte Ben Chilwell mot! Coutinho slår et perfekt innlegg, Salah sniker seg unna Chilwell og han stanger ballen i mål!
    16'
    Albrighton ufin i duell med Liverpools målscorer.
    17'
    Hva i alle dager driver Mignolet med?! Er ute på en skikkelig bærtur og Vardy tar fra ham ballen når han skal klarere! Ballen havner hos Okazaki som avslutter mot det tomme buret, men Mignolet får foten på avslutningen! Corner!
    18'
    Corneren ender i ny corner.
    18'
    Tas kort denne gangen.
    18'
    Liverpool forsvarer seg godt.
    19'
    Ndidi lager frispark. Dytt i rygg på Salah.
    19'
    Moreno felles av Ndidi i skummel frisparkposisjon.
    22'
    Leicester City 0 - 2 Liverpool
    Mål: Philippe Coutinho
    Det er Coutinho som prøver seg, og det er Coutinho som scorer! Over muren og med kirurgisk presisjon klinker han den i hjørnet!
    23'
    Nå er Liverpool for alvor i førersetet!
    24'
    Corner til Liverpool.
    26'
    Fikk ingenting ut av den.
    26'
    Leicester får frispark. Moreno feller Mahrez.
    27'
    Offside på Vardy.
    29'
    I forkant av offsiden var det like før Maguire rotet det til for seg selv. Bare en liten tå på ballen sørget for at Salah ikke kom alene med Schmeichel.
    29'
    Coutinho er på i dag. Ligger nesten en scoring i lufta hver gang han får ballen på Leicesters halvdel.
    31'
    Nytt hjørnespark for Liverpool.
    32'
    Moreno svinger inn og finner hodet til Lovren, men headingen går rett på Schmeichel.
    33'
    Chilwell skyter inn et innlegg, men Mignolet har full kontroll.
    36'
    Leicester skaper så godt som ingenting nå. Ser rimelig planløse ut.
    37'
    Albrighton felles av Gomez. Frispark.
    38'
    Frispark til Vardy.
    40'
    Bankes inn i feltet, og Okazaki finner nettmaskene, men det vinkes for offside.
    40'
    For en miss av Firmino! Liverpool ruller opp og Can slipper til Firmino, men han setter den til side for mål!
    43'
    Leicester-fansen forsøker å mane hjemmelaget frem.
    44'
    Liverpool har slått leir på Leicesters banehalvdel.
    45'
    To minutt legges til på King Power Stadium.
    45'+1
    Matip feller Vardy som prøver å jage ballen! Ufint!
    45'+2
    Leicester med frispark i skummel posisjon helt på tampen av den første omgangen.
    45'+2
    Nesten redusering for Leicester! Mahrez finner Vardy som header på mål, men Mignolet får slått den over!
    45'+3
    Corner for Leicester.
    45'+3
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 2 Liverpool
    Mål: Shinji Okazaki
    Så scorer Leicester på dødball - som er det verste Liverpool vet! Corneren svinges inn og Okazaki kriger ballen i mål. Mignolet er på bærtur i feltet!
    45'+3
    45'+4
    Da ble det plutselig langt mer interessant her! Dette er en skikkelig boost for Leicester, som nå går heltente til pause!
    45'+4
    46'
    Vi tar fatt på de siste 45!
    46'
    Coutinho kommer til omgangens første avslutning, men Schmeichel har kontroll.
    47'
    Frispark til Leicester.
    50'
    Nytt Leicester-frispark. Gomez knallhard i duell med Chilwell.
    51'
    Leicester veldig aggressive her. Presser Liverpool til å gjøre feil.
    53'
    Vardy avvinkes for offside.
    53'
    Ny offside. Denne gang er det Okazaki.
    55'
    Salah skaffer Liverpool et hjørnespark.
    55'
    Coutinho svinger inn, Maguire gir ny corner.
    55'
    Denne gang finner Coutinho Lovrens hode, men Schmeichel får kontroll.
    56'
    Ikke vanskelig å se glosene som hagler mot Taylor.
    56'
    Henderson svinger inn et innlegg mot Emre Can, men headingen hans går over.
    57'
    Firmino får en dårlig touch og lager frispark i et forsøk på å nå den.
    58'
    Coutinho løsner skudd, rett i blokka.
    61'
    Firmino gjør det samme. Langt over.
    61'
    Vardy terroriserer Lovren. Løper og jager.
    64'
    Henderson feller Gray. Frispark.
    64'
    Morgan lager frispark inne i Liverpools 16 meter.
    64'
    Bedre med nå, Liverpool. Kombinerer fint i angrep, men mangler det siste lille.
    67'
    Vardy kommer nesten til stor mulighet, men det blokkeres heroisk i forsvar.
    67'
    Leicester City 1 - 3 Liverpool
    Mål: Jordan Henderson
    Målgivende: Daniel Sturridge
    Så kontrer Liverpool og tar tilbake tomåls-ledelsen sin! Daniel Sturridge, innbytterem, setter fart etter pasning fra Coutinho, avanserer, slipper perfekt til Henderson som alene med Schmeichel gjør ingen feil!
    68'
    69'
    Leicester City 2 - 3 Liverpool
    Mål: Jamie Vardy
    Så reduserer Leicester umiddelbart! Gomez rundlures på siden, Albrighton finner Gray som avslutter, Mignolet redder og Vardy setter returen i det tomme buret!
    69'
    Vardy er dermed oppe på fem seriescoringer, og har kun ett mindre enn Agüero, Morata og Lukaku.
    71'
    Mignolet feller Vardy, og dommeren blåser straffe! Vardy kommer seg fri mellom stopperne og kommer mot Mignolet mens han jaget ballen. Ingen treffer ballen, men keeperen tar Vardy.
    72'
    Sturridge drar seg fri utenfor 16-meteren og sender ballen tilbake mot hjørnet han kom fra, men utenfor. Godt forsøk!
    75'
    Rett etter straffesparket ropte Leicester igjen på straffe, da Gray la ballen i albuen på Can, men dommeren vinket bare spillet videre.
    75'
    Det bølger raskt fra ende til ende her, og det bør ikke overraske noen om siste mål ikke er scoret.
    80'
    Hendersen chipper fri Salah til høyre. Egypteren vender innover og legger skummelt inn foran, men dansken i buret får fisket ballen vekk fra sitt område.
    81'
    Schmeichel må ut i full strekk når Sturridge fyrer løs fra 16 meter, og slår ut til corner.
    82'
    Den slås på bakre og forlenges til Matip, men så får Leicester lempet delvis unna.
    82'
    Vardy vinner frispark på egen halvdel.
    83'
    Henderson stikker gjennom Salah i bakrommet, men linjedommeren mener egypteren har tjuvstartet.
    83'
    Vardy drar seg rundt på høye og slår inn. I feltet tronen Morgan høyest og header rett utenfor, men dommeren mener han er for tøf i ryggen på sin Liverpool-oppasser.
    84'
    Oxlade-Chamberlain drar seg fint fri til venstre, vender opp og triller ut til Wijnaldum. Nederlenderen forsøker å skru den i lengste, men bommer med halvannen meter.
    85'
    Det er full krig ut på banen nå, og begge lag trykker til alt de har i duellene. Så langt er det forsvarerne fra begge alg som kommer seirende ut av sluttminuttene.
    86'
    Milner blir tråkket på ankelen og må ta telling, men kommer seg ganske raskt tilbake på bena.
    87'
    Vardu legger ingentig mellom når han forsøker å vinne balen foran Moreno og feier backen ut over sidelinjen. Moreno må nøye seg med kast.
    89'
    Stopper Maguire snor seg forbi tre Liverpool-spillere før en rødkledd får beinet ballen opp på tribunen.
    89'
    Leicester måker et langt kast inn i feltet og vinner duellen, men dommeren mener Maguire klatrer på Henderson. Liverpool-frispark i eget felt og Mignolet har god tid.
    90'+1
    Det legges til minimum fem minutter.
    90'+1
    Wijnaldum slår tunell på Iheanacho. Leicester-spissen ser ned i gresset mens Liverpool-spilleren flyr av sted.
    90'+2
    Vardy er for sent inne mot en Liverpool-spiller.
    90'+2
    Et langt oppspill spretter centimetre over flere Leicester-hoder på vei frem, men ender til slutt i Mignolets klype.
    90'+3
    Sturrigde setter fart nedover høyre, men greier kun å drible seg selv.
    90'+4
    Slimani vinner duellen etter et Morgan-oppspill og header inn i feltet, men der er Milner og måker ballen langt, langt vekk.
    90'+5
    Oxlade er høyt oppe med et ben, og dommer gir Leicester frispark på 20 meter. Er dette deres site mulighet?