4 492
3 734

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av Leicester mot Chelsea! Lagoppstillingene er noen minutter unna.
    Leicester kan innta tabelltopp med seier i kveld. De er bare to poeng bak serieleder Manchester United. Om Brendan Rodgers menn vinner, vil de riktignok toppe tabellen med én kamp mer spilt.
    Chelsea ligger på 8.-plass før kveldens kamp. Det er forholdsvis tett oppover tabellen, og Frank Lampard og co. prøver å tette luken opp mot europacupplassene.
    Leicester (4-3-3): Schmeichel - Castagne, Fofana, Evans, Justin - Ndidi, Tielemans, Albrighton - Maddison, Vardy, Barnes.
    Chelsea (4-3-3): Mendy - James, Rudiger, Silva, Chilwell - Mount, Kovacic, Havertz - Hudson-Odoi, Abraham, Pulisic
    Svært offensivt fra Lampard og Chelsea. Ikke mange defensive fiber i midtbanetrioen Mount, Kovacic, Havertz.
    Leicester har flere hyggelige minner fra kampene mot Chelsea de siste årene. Revene har ikke tapt mot London-klubben på de fem siste ligakampene.
    Rudiger slår langt i bakrom. Leicester får klarert til innkast.
    1'
    Chilwell, som var i Leicester fra han var 12 år gammel, felles og får frispark.
    2'
    Ny lang pasning fra Rudiger. Virker som det er et av angrepsvåpenene til Chelsea i kveld. Har ikke lykkes foreløpig.
    3'
    Jevnspilt i starten av denne kampen. Ingen store sjanser så langt.
    5'
    Leicester får lagt inn fra kanten. Får en corner ut av det.
    6'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Chelsea
    Mål: Onyinye Ndidi
    Målgivende: Harvey Barnes
    MÅÅÅL! Hjemmelaget tar corneren kort før de spiller 45 grader ut til Barnes. Han bommer på ballen, men ender opp med å forlenge den bak til Ndidi. Han klemmer ballen i mål via stolpen.
    7'
    Pangstart for Leicester, som i skrivende stund er nummer 1 i Premier League. Tabelltopp for Brendan Rodgers og co.
    9'
    Barnes skaffer hjemmelaget en ny corner.
    10'
    Denne gangen er det Chelsea som vinner duellen i feltet på corneren.
    11'
    Chelsea får slått inn til Abraham. Demper på kassa, men Leicester får ryddet unna.
    12'
    Et tamt Chelsea-lag utpå her foreløpig. Leicester som har initiativet i kampen.
    15'
    Maddison har fylt opp kruttlagrene. Smeller til fra utenfor 16-meteren - via tverrligger og over.
    16'
    Innlegg fra James, men det løftes høyt og ender opp hos Chilwell på motsatt back. Sliter med å trenge skikkelig gjennom forsvaret her.
    19'
    James med skudd fra spiss vinkel. Keeper får slått til corner.
    21'
    Hjørnespark til Chelsea
    21'
    Corner på første stolpe, men det klareres unna. Chelsea presser på nå.
    21'
    Chilwell danser rundt på venstresiden før han triller inn til Havertz. Midtbanespilleren prøver å ta seg forbi Evans, men stopperen er stor og sterk. Ender opp med at Evans skjermer ball inn til Schmeichel.
    23'
    Justin prøver å finne Vardy i boks, men Silva er på riktig plass og stanger unna.
    25'
    Barnes skjærer inn fra venstre, men så går det faktisk litt for fort for kanten. Får ikke med seg ballen, men vinner et innkast høyt i banen.
    26'
    Albrighton klemmer til fra distanse, og tvinger Mendy til å gjøre en god redning. Får slått ballen over mål.
    26'
    Gult kort til Chelsea
    Kai Havertz
    Hindrer en kontring.
    29'
    Vardy er gjennom og chipper ballen over Mendy. Får litt for lite kraft i den og retningen er heller ikke god nok. Chelsea kan puste lettet ut.
    35'
    Leicester har vært det beste laget denne omgangen. Kan Chelsea få til noe før pause? Forsøker å etablere et press her nå.
    37'
    Det dømmes frispark etter at dommeren har konsultert med VAR. Pulisic ble felt like utenfor 16-meteren.
    40'
    Mount banker til og får aldri dupp på ballen. Seiler et stykke over mål fra engelskmannen.
    41'
    Leicester City 2 - 0 Chelsea
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Marc Albrighton
    Chelsea var så nære straffespark og en utligning. I stedet er det Leicester som dobler ledelsen. Maddison blir spilt alene med keeper, og er sikker i sin sak.
    41'
    Fryktelig oppoverbakke for Chelsea her. Leicester er komfortabel ute på gresset i øyeblikket.
    44'
    Tøff duell i feltet. Abraham er tøffest, men får mest vondt. Ligger nede et lite øyeblikk, men kommer seg på beina igjen.
    45'+1
    45 minutter igjen her. Kan Chelsea slå tilbake denne omgangen?
    46'
    James forsøker å legge inn fra høyre. Blokkeres.
    48'
    Enorm sjanse! Justin lurer på bakerste stolpe og får sette hodet på et strøkent innlegg. Headingen går fem centimeter utenfor.
    50'
    Abraham spilles gjennom og skyter. Herlig blokkering av Fofana.
    50'
    51'
    Abraham går høyest i feltet. Får headet mot mål, men rett på Schmeichel.
    51'
    Mateo Kovacic
    Småstygg takling på Maddison.
    52'
    Frispark til Leicester. Svinges inn, hvor Evans får hodet på den. Mye luft over ballen som ender hos Mendy.
    53'
    54'
    James kommer på corneren. Schmeichel har full kontroll.
    54'
    Nydelig Leicester-spill! Kombinerer seg på tiki-taka-vis gjennom forsvaret. Albrighton får ballen, vender opp og skyter i mål. Er annullert for offside.
    56'
    Nok et flott Leicester-angrep! Tielemans spilles gjennom og skyter hardt og lavt. Mendy er god når han får en fot på den.
    58'
    Silva roper etter frispark. Blir ikke hørt.
    61'
    Fofana stormer 60 meter oppover banen med ballen i beina. Felles, men får ingenting. Chelsea overtar.
    63'
    Chelsea forsøker å skape noe her. Får slått inn i feltet, men Schmeichel rager høyest.
    67'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    67'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Kai Havertz
    68'
    Nå øser det ned over King Power Stadium. Skikkelig byge.
    69'
    Pulisic vinkes av.
    70'
    Pulisic er god på kanten, men kommer seg ikke hele veien frem. Stoppes av Castagne.
    72'
    Ingenting som roper Chelsea-poeng i øyeblikket.
    74'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ricardo Pereira
    Ut: James Maddison
    76'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Marc Albrighton
    77'
    Chelsea sliter med å finne veien fremover i banen. Manglende kreativitet fra gjestene på tampen av kampen her.
    80'
    Vardy i bakrom! Kommer seg nesten helt frem, men sliter med å få kontroll på ballen i det avgjørende øyeblikket. Får aldri til en skikkelig avslutning.
    81'
    Hjørnespark til Leicester City
    82'
    Chelsea får rensket corneren unna.
    82'
    Frispark til Leicester. Bankes inn foran, men det er Chelsea som får hodet på den.
    84'
    Gult kort til Leicester City
    Wesley Fofana
    85'
    Frispark til Chelsea. Skal svinges inn foran mål.
    85'
    Werner strekker foten frem og styrer ballen i mål. Skal sjekkes av VAR for offside.