930
922
    Kampen er i gang på King Power Stadium.
    Dommer Mike Dean ser at linjemannen løfter flagget, og Brighton & Hove Albion FCs Andi Zeqiri blåses av for offside.
    8'
    I Leicester slår Youri Tielemans en corner fra høyre.
    13'
    Mike Dean tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    17'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC.
    21'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    23'
    Offside! Andi Zeqiri blir vinket av og Brighton & Hove Albion FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    Adam Lallana
    Sjanse! Brighton & Hove Albion FC avanserer forover, men Adam Lallana avslutter utenfor.
    24'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    26'
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Leicester. Adam Lallana avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Youri Tielemans
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Youri Tielemans går utenfor.
    36'
    Andi Zeqiri (Brighton & Hove Albion FC) vinkes av for offside i Leicester.
    36'
    Andi Zeqiri
    Målsjanse! Andi Zeqiri (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Brighton & Hove Albion FCs Andi Zeqiri blåses av for offside på King Power Stadium.
    42'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Leicester City
    Ayoze Perez
    Dommeren gir Ayoze Perez (Leicester City FC) et gult kort.
    44'
    I Leicester slår Youri Tielemans en corner fra venstre.
    50'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    50'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    52'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) får et gult kort av dommer Mike Dean.
    52'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    52'
    Ayoze Perez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Ayoze Perez er på beina igjen og fortsetter kampen på King Power Stadium.
    55'
    Ayoze Perez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Ayoze Perez er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Mike Dean tildeler Leicester City FC en corner. Youri Tielemans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) erstattes av Kelechi Iheanacho.
    62'
    Inn: James Maddison
    Ut: Ayoze Perez
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. James Maddison erstatter Ayoze Perez som sannsynligvis er skadet.
    62'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Onyinye Ndidi
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hamza Choudhury erstatter Onyinye Ndidi.
    62'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Cengiz Ünder
    Cengiz Under (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Offside! Andi Zeqiri (Brighton & Hove Albion FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    65'
    Leicester City FC fosser fremover, men Cengiz Under går rett i offsidefella.
    67'
    Målet til Leicester City sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Leicester City blir annullert
    68'
    71'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Joel Veltman
    Ut: Ben White
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Joel Veltman kommer inn for Ben White på King Power Stadium.
    71'
    Andi Zeqiri
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Leicester. Andi Zeqiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    James Justin (Leicester City FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på King Power Stadium.
    72'
    Inn: Christian Fuchs
    Ut: James Justin
    James Justin (Leicester City FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Christian Fuchs.
    75'
    Percy Tau (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    77'
    78'
    Offside! Percy Tau (Brighton & Hove Albion FC) er alene igjennom, men dommer Mike Dean ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Inn: Yves Bissouma
    Ut: Adam Lallana
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Adam Lallana med Yves Bissouma.
    79'
    Inn: Alexis MacAllister
    Ut: Steven Alzate
    Brighton & Hove Albion FC gjør sitt tredje bytte. Steven Alzate erstattes av Alexis MacAllister.
    79'
    Frispark Leicester City FC.
    81'
    Andi Zeqiri
    Sjanse til Brighton & Hove Albion FC! Andi Zeqiri er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Leicester City FC angriper. Cengiz Under får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Mike Dean tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    89'
    90'
    Gult kort til Brighton
    Yves Bissouma
    Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion FC) mottar sitt første gule kort for dagen på King Power Stadium.
    90'+1
    Cengiz Under (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    90'+4
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Brighton
    Mål: Kelechi Iheanacho
    Målgivende: Youri Tielemans
    Mål! Kelechi Iheanacho header ballen i mål og gir Leicester City FC ledelsen 1-0 på King Power Stadium. Youri Tielemans var nest sist på ballen.