Leicester tar seg god tid i oppbyggingen av spillet og har ballen mye i starten.
    Maddison spilles fri, prøver å styre ballen videre. Går inn til keeper.
    Corner til Leicester.
    8'
    Leno plukker den corneren enkelt.
    8'
    Arsenal klarer ikke å spille seg ut. Leicester får frispark et par meter fra hjørnet av 16-meteren.
    10'
    Söyuncu går ned, ser ut som han blir holdt av David Luiz. Spillet vinkes videre.
    11'
    Reprisen viser at Leicester nok blir snytt for en straffe der.
    11'
    Enveiskjøring fra Leicester nå.
    13'
    Stor Arsenal-sjanse. Det er Lacazette som skyter fra skrått hold like utenfor. Der vil Arsenal ha hands. Blir ikke hørt.
    15'
    Lacazette får to muligheter. Det første skuddet blokkeres, det andre blir for svakt og går mer eller mindre rett på Schmeichel.
    20'
    Arsenal spilles lave nå. Får ikke tak i ballen.
    23'
    Rob Holding roter bort ballen og Leicester kan kontre. Tielemans blir servert av Vardy, men skuddet blokkeres.
    24'
    Ny miss i Arsenal-forsvaret. Denne gang er det Perez som får en gratismulighet. Skuddet går over. Det er vel Bellerin som spiller en håpløs tversoverpasning i eget forsvar.
    27'
    Dobbeltmulighet for Leicester. Leno får til slutt bokset ballen ut.
    29'
    Dagens mest optimistiske. Tielemans skyter fra 30 meter. Ballen havner langt oppe på tribunen bak Leno.
    32'
    Vardy er nær ved å sende Leicester i føringen. Får et innlegg på bakerste stolpe. Ballen går mellom beina på han.
    33'
    Småpent spill av Arsenal foran Leicester-målet. Söyüncü får ryddet opp i siste liten.
    35'
    Leicester får corner.
    36'
    Lekkert cornerforsøk. Ballen slås helt ut til Tielemans som skyter. Blokkeres.
    38'
    Så har Arsenal fått corner.
    38'
    Schmeichel går ut og holder det hjørnesparket.
    39'
    Leicester får frispark i farlig posisjon. Det er Torreira som feller Madisson.
    41'
    Ca 20 meter.
    41'
    Maddison gjør seg klar.
    41'
    Det er knallhardt, men skuddet går like til side for krysset. Den har ikke keeperen noen sjanse til å nå.
    42'
    Aubameyang er på løp og er nær ved å nå den langpasningen. Schmeichel snapper den.
    44'
    Ndidi treffer tverrliggeren på et skudd fra straffemerket. Skal bare styre den ballen i mål. Leicester har startet best i denne omgangen også.
    49'
    Lacazette fikser Arsenal et kast.
    51'
    Luiz bryter, går selv og skyter med venstrefoten. Skuddet går en meter til side for stolpen til Schmeichel.
    51'
    Bellerin går og går og går. Plutselig er han på skuddhold. Skuddet går like over mål.
    54'
    Aubameyang scorer, men det blir vinket for offside.
    55'
    Gult kort til Leicester City
    Jonny Evans
    Får kort for taklingen av Özil. Kommer alt for sent inn, stopperen.
    56'
    Reprisen gir dommeren rett. Spissen var nok i offside på innlegget fra Kolasinac.
    56'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Ayoze Perez
    60'
    Luiz spiller fri Aubameyang, men spissen bruker for lang tid, og Pereira får satt ballen ut til corner.
    63'
    Arsenal er med på notene igjen.
    64'
    Leicester-spillerne vil ha hands igjen. Denne gang på Guendouzi.
    65'
    Stor Leicester-sjanse. En Arsenal-stopper får avverget i siste liten.
    66'
    Innbytter Gray går innover og får skutt. Keeper rekker ned og holder den ballen.
    66'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Arsenal
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: Youri Tielemans
    Hvem andre? Jamie Vardy mottar et innlegg fra Tielemans. Spissen skyter på direkten og sender Leicester foran. Fantastisk angrepsspill forut for målet.
    68'
    Vardy er nær ved å bli tomålsscorer. God redning fra kloss hold av Arsenal-keeperen.
    73'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Harvey Barnes
    74'
    Leicester City 2 - 0 Arsenal
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Jamie Vardy
    Så er Vardy nest sist på målet. Legger igjen til Maddison som skyter mellom beina på Bellerin og i mål. Kjempemål!