1-6
8 925
12 374

Ble dekket av Jonas Bucher

Liverpool har fire strake PL-kamper uten seier etter 7-0-bragden over Manchester United.
    Liverpool har 61 prosent sjanse for å vinne kveldens oppgjør, ifølge Opta. Mens Leeds har 16 prosents sjanse.
    Liverpool-spiss Darwin Nunez er benket for tredje gang på fire kamper.
    Jürgen Klopp starter med det samme laget som spilte 2-2 mot Arsenal i forrige runde.
    Liverpool har bare tapt én gang på sine 13 siste turer til Elland Road.
    Liverpool vant 3-0 her forrige sesong.
    Leeds har en fryktelig statistikk mot Premier Leagues "seks store". De har tapt 18 av 21 kamper mot de seks store siden starten av forrige sesong.
    VG Live svarer
    VG Live Bruker
    Regner du Liverpool blant de sks store ?
    Ja, det må da fortsatt være greit. Luter på 7. plass med seier i kveld.
    Mikael
    Hei! Går man sett kampen med vg+ ?
    Nei, jeg må henvise til Viaplay. Men scoringene kommer automatisk i liven her.
    Christian
    Hvem trur du vinner? Og hva blir stillingen
    Tipper det blir uavgjort. 2-2.
    Leeds (4-2-3-1): Meslier - Kristensen, Koch, Struijk, Firpo – Mckennie, Roca – Harrison, Aaronson, Sinisterra – Rodrigo
    Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Jones - Salah, Gakpo, Jota
    Liverpool tar eierskap til ballen og styrer fra start her.
    1'
    Alexander-Arnold "skyter" pasningen frem mot Henderson. Nesten er bra ball. Midtbanespilleren får ikke kontroll. Godt forsøk.
    2'
    Børge
    Er CL håpet ute med tap mot Leeds i kveld?
    Ja. Mulig det er teoretisk mulig, men da kan man slutte å håpe.
    Arild S
    Hvem tror du vinner? Og hva blir resultatet?
    2-2
    Frispark til Leeds i god posisjon. 25-30 meter fra mål. Skrått hold.
    6'
    Harrison slår frisparket inn bak Liverpool-forsvaret, og der kommer Rodrigo seg fri. Han header, men svakt. Treffer ikke skikkelig.
    7'
    Oscar
    Tror du fortsatt det er håp får CL får Liverpool?
    Nei, det toget kjører for fort for Liverpool.
    Håvard
    Hvor mye mer toleranse har ledelsen til Klopp tru? Managere har blitt sparka for mindre skuffelser enn Liverpools…
    Han har bygd seg en bra buffer etter mange suksessrike år. Men kan ikke holde på sånn en sesong til.
    Rodrigo skyter fra distanse. To og en halv meter utenfor. Leeds er mer med nå.
    9'
    Petter
    Eg trur Liverpool kjæm på 8 plass?
    Ingen kan nekte deg det, heldigvis.
    Hvem mener du har vært Liverpools dårligste spiller denne sesongen?
    Hmmm.. Trent Alexander-Arnold har nok vært den mest skuffende.
    Brukbart Liverpool-angrep. Salah kommer seg fri på kanten og innlegget fra Henderson går til Gakpo, som ikke får avsluttet skikkelig.
    14'
    Hjørnespark til Leeds United
    16'
    Van Dijk og Jota rydder opp i Liverpool-boksen.
    16'
    Power play fra Liverpool i øyeblikket.
    17'
    Lite som har skjedd foran målene så langt. Liverpool kontrollerer det meste, mens Leeds forsøker seg på enkelte kontringer.
    20'
    Jim
    Ser ikke ut som om det skjer så mye i kampen. Er det frem og tilbake spill? Eller er det ett av lagene som utmerker seg mer en det andre?
    Liverpool styrer, men skaper lite. Tynt fra Leeds så langt.
    Hjemmelaget ypper seg. Konaté med en svak pasning. Sinisterra stormer mot Liverpool-målet, men må avslutte fra skrått hold - og Alisson har fin kontroll.
    22'
    Gjermund
    Hva syntes du om Nunez så langt i Liverpool
    Svak treer på treningen, kanskje helt nede på toer i forhold til forventninger.
    Liverpool biter seg fast rundt Leeds sin 16-meter. Salah kommer nesten på innlegget, men bommer fra ok posisjon. Leeds får klarert til slutt.
    24'
    Fabinho ligger nede etter en duell.
    26'
    Gjermund
    Tror du Salah tar straffe hvis Liverpool får det i kampen
    Ja, gjør nok det!
    Harrison slår inn for Leeds, men Konaté header unna. Hjemmepublikummet svarer med litt lyd. Tendenser hos Leeds.
    28'
    Tina
    Gi et terningkast på Liverpool denne sesongen ??
    Hehe, det overlater jeg til andre.
    Leeds ypper seg nå. Aaronson avslutter med venstrefoten, men er ute av balanse idet han skyter. Van Dijk forstyrrer nok.
    29'
    Jota og Jones spiller vegg før førstnevnte går i bakken. Ikke frispark. Portugiseren ikke fornøyd med det.
    30'
    74 prosent posession for Liverpool så langt.
    32'
    Liverpool finner ikke veien gjennom et samlet Leeds-forsvar.
    32'
    Mål for Liverpool!
    Leeds United 0 - 1 Liverpool
    Mål: Cody Gakpo
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    Alexander-Arnold spiller fri Gakpo, som får en enkel jobb med å sette den i mål. Mulig dette vil bli diskutert da ballen var borti hånda til Arnold i forkant.
    34'
    Mulig hands i forkant? Nei, målet står det.
    35'
    Ikke kommet noen gode repriser fra scoringen og den mulige handsen i forkant.
    36'
    Henderson forsøker å chippe fri Salah, men går ikke helt frem.
    37'
    Leeds United 0 - 2 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Diogo Jota
    Liverpool kjører en herlig overgang. Jota fører og fører, og så slipper han til Salah - som banker den opp i nærmeste hjørne med venstrefoten.
    38'
    Liverpool får betalt for det spillemessige overtakt - og setter sjansene når de kommer. Fortjent ledelse. Leeds er i trøbbel.
    38'
    Kennet
    Hvor stort tror du savnet av Máne er denne sesongen?
    Helt sikkert et stort savn, spesielt siden Nunez ikke har slått skikkelig til og Jota har vært mye ute. Men flere grunner til Liverpools problemer.
    steffen
    tror du liverpool klarer top 4
    Neppe.
    Gult kort til Liverpool
    Fabinho
    41'
    42'
    Andreas
    Hvordan er det ikke hands på 1-0? Arnold slår jo ballen med seg videre
    Ja, det så sånn ut med første øyekast, men ikke fått sett den skikkelig i reprise. Får nok se på den i pausen.
    Hva tror du stillingen blir nå da? Fortsatt 2-2 ?
    Må i hvert fall stå for det man har tippet. Men er "bare" en liver, ingen spåmann.
    Det er lagt til to minutter. Liverpool triller ball, slik de gjorde før scoringene. Kontrollerer dette inn til pause.
    45'+1
    Leeds har lite å svare med i sluttminuttene av første omgang. Litt piping fra hjemmefansen.
    45'+2
    Per
    Hvem synes du bør ta streffer for liverpool.
    Salah, tross nylig bom.
    Jarle
    Tanker om Gakpo i Liverpool?
    Vist prov på noen eksepsjonelle egenskaper, så tror han kan bli bra. Ikke gjort så mye i dag, men scoret, da.
    Ulrik
    Hvis du kunne hentet en spiller til liverpool for å redde dem for å gjøre de bedre, hvem hadde d vært?
    Lov å svare Haaland?
    Trygve
    Mye negativt her, hvem har vært Liverpools beste i år?
    Godt spørsmål. Vi grubler her. Vil nesten si Salah, selv om han ikke har vært helt seg selv heller.
    Hei og hå. Kampen er i gang igjen! Kjør da kjør!
    46'
    Kristensen kommer seg til innlegg, men Robertson klarerer til innkast.
    46'
    Frispark til Liverpool på egen halvdel.
    47'
    Mål for Leeds United!
    Leeds United 1 - 2 Liverpool
    Mål: Luis Sinisterra
    FOR EN BRØLER! Konaté sløver og tror han har bedre tid enn han har. Sinisterra presser og er plutselig alene med Alisson. Vingen avslutter iiiiiskaldt, og chipper Leeds inn i kampen igjen! 1-2!
    47'
    Henderson slår en glimrende ball i retning Jota. Portugiseren får tatt ned kula, men avslutninga går langt til side for mål.
    51'
    Leeds United 1 - 3 Liverpool
    Mål: Diogo Jota
    Målgivende: Curtis Jones
    FOR EN OVERGANG! Jones avanserer og tar med seg ballen på Leeds' halvdel. Videre slår han en perfekt pasning i bakrom på Jota, som avslutter på første touch. Nydelig satt, og Liverpool øker ledelsen igjen!
    52'
    Innkast til vertene høyt i banen nå.
    56'
    Salah får en kjempesjanse, men er i offside.
    56'
    Kjempeforsøk av Aaronson! Midtbanemannen tester skuddfoten utafor feltet. Treffer glimrende, og kula stryker krysstanga!
    58'
    Salah er setter ballen i mål, men van Dijk er i offside i forkant!
    60'
    Den skal sjekkes på VAR.
    60'
    Avgjørelsen står. Offside!
    62'
    Salah går ned i feltet, men får ingenting.
    62'
    I Viaplay-studio mener de at Trent Alexander-Arnold slipper unna hands før 1-0-målet fordi en utilsiktet hands som fører til at en lagkamerat scorer et mål eller får en målsjanse, ikke blir ansett som en forseelse. – VAR skal ha en viss terskel før de griper inn. Handsregelen og de VAR-folkene som sitter der mener det er regelen, så må vi bare godta det, sier Jan Åge Fjørtoft.
    63'
    Leeds United 1 - 4 Liverpool
    Målgivende: Cody Gakpo
    DER SITTER DEN FOR SALAH! Ny kjempekontring av Liverpool! Robertson på et kjempeløp før han finner Gakpo. Nederlenderen spiller videre til Salah, som enkelt sender Liverpool opp til 4-1!
    64'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Crysencio Summerville
    Ut: Rodrigo Moreno
    65'
    Inn: Georginio Rutter
    Ut: Brenden Aaronson
    66'
    Jones setter i gang nok en Liverpool-kontring, men stoppes.
    68'
    Leeds med kula i laget nå. Hjemmelaget har slitt voldsomt etter målet like etter pause. Har bare blitt dårligere etter at de reduserte.
    70'
    Summerville og Leeds blir snytt for en corner når Robertson er sist på ballen i duell med førstnevnte.
    71'
    Stor sjanse for Jota! Gakpo finner angrepsmakkeren på venstre, men avslutninga går høyt over mål.
    72'
    Leeds United 1 - 5 Liverpool
    Målgivende: Jordan Henderson
    IGJEN! Liverpool leker seg på Elland Road! Gjestene triller og triller før Henderson får slått inn fra høyre. Jota banker til på direkten fra 16-meteren, og Meslier er sjanseløs!
    73'
    Corner til Leeds.
    73'
    Salah jakter en bakromsball i 16-meteren, men sliter med mottaket. Meslier plukker.
    76'
    Sinisterra leverer et fryktelig skudd og setter seg ned i etterkant. Ser ut til å slite med ett eller annet i beinet.
    76'
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Luis Sinisterra
    77'
    Inn: Adam Forshaw
    Ut: Jack Harrison
    77'
    Kommer straks en haug av bytter hos Liverpool og Klopp.
    78'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Mohamed Salah
    81'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Cody Gakpo
    81'
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Jordan Henderson
    81'
    Inn: James Milner
    Ut: Diogo Jota
    82'
    Ser kanskje ikke så bra ut for Leeds nå, men de har en rekke gode muligheter i kampene som kommer fremover nå. Fulham, Leicester og Bournemouth er de tre neste for kveldens hjemmelag, og det er jevnt i bunn av Premier League!
    82'
    Luis Diaz er på banen for Liverpool for første gang siden oktober i fjor.
    85'
    Inn: Thiago
    Ut: Fabinho
    86'
    Nære selvmål! Jones slår et fint innlegg fra venstrekanten og Firpo kommer på den med hodet. Går like utafor stolpen til corner!
    86'
    ... og ny corner til Liverpool.
    88'
    Leeds United 1 - 6 Liverpool
    Mål: Darwin Nunez
    1-6! Alexander-Arnold vipper mot Nunez som tar med seg kula alene med Meslier. Gjør ingen feil, og det står 1-6. Kjempescoring av innbytteren!