0-1
1-1
    Franco Lepore (Lecco) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Rigamonti Ceppi.
    4'
    Luca Zufferli signaliserer et frispark til AS Cittadella like utenfor Lecco-området.
    4'
    Francesco Amatucci
    Francesco Amatucci (AS Cittadella) kommer til avslutning på Stadio Rigamonti Ceppi, men headingen blir reddet.
    5'
    Lecco, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Nicolo Buso
    Målsjanse! Nicolo Buso (Lecco) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Lecco tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Lecco.
    9'
    Gult kort til AS Cittadella
    Dommeren gir Francesco Amatucci (AS Cittadella) et gult kort.
    9'
    Frispark for Lecco på egen banehalvdel.
    12'
    Vittorio Parigini
    Lecco avanserer forover og Vittorio Parigini kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    14'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Luca Zufferli signaliserer et frispark til Lecco på egen banehalvdel.
    15'
    Stefano Negro
    Stefano Negro (AS Cittadella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Luca Zufferli signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    16'
    Gult kort til Lecco
    Dommer Luca Zufferli gir Vittorio Parigini (Lecco) et gult kort.
    16'
    17'
    Giuseppe Carriero
    Giuseppe Carriero (AS Cittadella) får et gult kort av dommer Luca Zufferli.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Roberto Inglese (Lecco) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Roberto Inglese er tilbake på banen igjen.
    19'
    I Lecco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    I Lecco slår Alessio Vita en corner fra høyre.
    26'
    Mål for AS Cittadella!
    Lecco 0 - 1 AS Cittadella
    Mål: Stefano Negro
    Målgivende: Alessandro Salvi
    Mål! AS Cittadella tar ledelsen 0-1 ved Stefano Negro. Alessandro Salvi sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Franco Lepore
    Franco Lepore (Lecco) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    32'
    32'
    Alessandro Salvi
    Alessandro Salvi (AS Cittadella) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Nicolo Buso ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Nicolo Buso er tilbake i kampen igjen.
    34'
    35'
    35'
    Alessandro Sersanti
    Alessandro Sersanti (Lecco) kommer til en målsjanse på Stadio Rigamonti Ceppi, men klarer ikke å score.
    37'
    Filippo Pittarello vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Luca Pandolfi
    Ut: Filippo Pittarello
    Bytte for AS Cittadella. Luca Pandolfi kommer inn for Filippo Pittarello på Stadio Rigamonti Ceppi.
    39'
    Mål for Lecco!
    Lecco 1 - 1 AS Cittadella
    Mål: Giovanni Crociata
    Målgivende: Mats Leentje Lemmens
    Giovanni Crociata scorer og utligningen er et faktum på Stadio Rigamonti Ceppi. 1-1. Mats Leentje Lemmens var nest sist på ballen.
    44'
    Luca Zufferli signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    Luca Zufferli tildeler Lecco en corner. Franco Lepore sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Lecco fosser fremover, men Nicolo Buso går rett i offsidefella.
    45'+4
    Målet til Lecco sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til Lecco blir annullert
    45'+5
    Inn: Andrea Tessiore
    Ut: Alessio Rizza
    AS Cittadella bytter ut Alessio Rizza med Andrea Tessiore. Dette er det andre byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    46'
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Giuseppe Carriero går utenfor.
    47'
    Sjanse til Lecco! Franco Lepore er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    En av AS Cittadellas spillere går i offside.
    48'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    AS Cittadella fosser forover og Giuseppe Carriero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Lecco angriper, men Vittorio Parigini vinkes av for offside.
    55'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til Lecco.
    57'
    Sjanse! AS Cittadella avanserer forover, men Giuseppe Carriero avslutter utenfor.
    57'
    Franco Lepore (Lecco) slår en corner fra venstre side på Stadio Rigamonti Ceppi.
    60'
    Duccio Degli Innocenti
    Lecco angriper i Lecco. Duccio Degli Innocenti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Frispark AS Cittadella.
    64'
    Spillerbytte - Lecco
    Inn: Giorgio Galli
    Ut: Duccio Degli Innocenti
    Lecco gjør sitt første bytte. Duccio Degli Innocenti erstattes av Giorgio Galli.
    65'
    Inn: Artur Ionita
    Ut: Nicolo Buso
    Nicolo Buso (Lecco) erstattes av Artur Ionita.
    65'
    Inn: Andrija Novakovich
    Ut: Roberto Inglese
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lecco. Inn kommer Andrija Novakovich, mens Roberto Inglese tar plass på benken.
    70'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Claudio Cassano
    Ut: Giuseppe Carriero
    Edoardo Gorini gjør dagens tredje bytte i Lecco, når han tar ut Giuseppe Carriero og setter inn Claudio Cassano.
    73'
    Inn: Andrea Magrassi
    Ut: Tommy Maistrello
    AS Cittadella bytter ut Tommy Maistrello med Andrea Magrassi.
    73'
    74'
    Inn: Marcin Listkowski
    Ut: Alessandro Sersanti
    Alfredo Aglietti (Lecco) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marcin Listkowski erstatter Alessandro Sersanti.
    79'
    Inn: Eddie Salcedo
    Ut: Vittorio Parigini
    Alfredo Aglietti (Lecco) gjør sitt femte bytte for dagen. Eddie Salcedo erstatter Vittorio Parigini.
    79'
    80'
    Luca Pandolfi
    AS Cittadella angriper. Luca Pandolfi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Giovanni Crociata
    Giovanni Crociata (Lecco) kommer til en målsjanse på Stadio Rigamonti Ceppi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    84'
    Andrea Tessiore
    Målsjanse til AS Cittadella! Andrea Tessiore treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Alessio Vita (AS Cittadella) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Rigamonti Ceppi.
    85'
    Alessio Vita (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Rigamonti Ceppi.
    86'
    I Lecco header Luca Pandolfi (AS Cittadella) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    88'
    89'
    90'
    Claudio Cassano
    AS Cittadella avanserer forover i Lecco. Claudio Cassano avslutter, men treffer ikke mål.