Pordenone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    VAR sjekker om det er straffe til Lecce
    4'
    Ingen straffe til Lecce
    4'
    Marco Piccinini tildeler Pordenone Calcio en corner. Alessandro Lovisa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    5'
    Massimo Coda
    US Lecce fosser forover og Massimo Coda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Pordenone Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Karlo Butic
    Pordenone Calcio avanserer forover i Lecce. Karlo Butic avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Gabriel Strefezza
    US Lecce avanserer forover og Gabriel Strefezza får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    9'
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (US Lecce) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Leonardo Candellone
    Målsjanse! Leonardo Candellone (Pordenone Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Francesco Di Mariano (US Lecce) kommer til en målsjanse på Via del Mare, men klarer ikke å score.
    18'
    Frispark til Pordenone Calcio på halvdelen til US Lecce.
    20'
    Pordenone Calcio fosser fremover, men Leonardo Candellone går rett i offsidefella.
    21'
    Zan Majer
    Sjanse i Lecce! Zan Majer (US Lecce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Gabriel Strefezza (US Lecce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til US Lecce.
    23'
    Frispark for Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd utenfor mål, Lecce
    26'
    I Lecce har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    27'
    Gabriel Strefezza (US Lecce) løfter inn en corner fra høyre på Via del Mare.
    30'
    Zan Majer
    US Lecce angriper, men avslutningen til Zan Majer går utenfor.
    31'
    Nicolo Cambiaghi
    Nicolo Cambiaghi (Pordenone Calcio) avanserer forover på Via del Mare. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    US Lecce angriper i Lecce. Gabriel Strefezza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Massimo Coda (US Lecce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark US Lecce.
    36'
    Offside! Francesco Di Mariano (US Lecce) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    37'
    I Lecce slår Gabriel Strefezza en corner fra venstre.
    43'
    Gult kort til Lecce
    Zan Majer
    Zan Majer (US Lecce) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    43'
    44'
    US Lecce angriper, men avslutningen til Gabriel Strefezza går utenfor.
    45'+1
    Målsjanse! Massimo Coda (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Gabriel Strefezza (US Lecce) slår en corner fra høyre side på Via del Mare.
    45'+3
    Spillerbytte - Pordenone Calcio
    Inn: Matteo Perri
    Ut: Christian Dalle Mura
    Pordenone Calcio bytter ut Christian Dalle Mura med Matteo Perri.
    46'
    Mål for Lecce!
    Lecce 1 - 0 Pordenone Calcio
    Mål: Zan Majer
    Målgivende: Francesco Di Mariano
    Mål! US Lecce tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Zan Majer. Francesco Di Mariano var nest sist på ballen.
    46'
    Målsjanse på Via del Mare! Massimo Coda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    52'
    Gabriel Strefezza (US Lecce) pådrar seg et gult kort.
    52'
    I Lecce har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Massimo Coda (US Lecce) kommer til en målsjanse på Via del Mare, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Sjanse! US Lecce avanserer forover, men Francesco Di Mariano avslutter utenfor.
    55'
    55'
    Målsjanse! Gabriel Strefezza (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Inn: Federico Secli
    Ut: Karlo Butic
    Bytte for Pordenone Calcio. Federico Secli kommer inn for Karlo Butic på Via del Mare.
    57'
    Inn: Davis Mensah
    Ut: Leonardo Candellone
    Pordenone Calcio gjør sitt tredje bytte. Leonardo Candellone erstattes av Davis Mensah.
    57'
    Frispark til US Lecce på halvdelen til Pordenone Calcio.
    58'
    Fabio Lucioni
    US Lecce angriper og Fabio Lucioni får avsluttet. Headingen treffer ikke Pordenone Calcio-målet.
    59'
    Valentin Gendrey
    Sjanse til US Lecce! Valentin Gendrey er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    I Lecce slår Zan Majer en corner fra høyre.
    63'
    Valentin Gendrey vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Thorir Johann Helgason
    Ut: Zan Majer
    Marco Baroni gjør dagens første bytte i Lecce, når han tar ut Zan Majer og setter inn Thorir Johann Helgason.
    66'
    Inn: Arturo Calabresi
    Ut: Valentin Gendrey
    Marco Baroni (US Lecce) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Arturo Calabresi erstatter Valentin Gendrey som sannsynligvis er skadet.
    66'
    68'
    70'
    Francesco Di Mariano (US Lecce) kommer til avslutning på Via del Mare, men headingen blir reddet.
    71'
    71'
    72'
    Inn: Mihael Onisa
    Ut: Federico Valietti
    Bruno Tedino (Pordenone Calcio) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mihael Onisa erstatter Federico Valietti.
    72'
    Arturo Calabresi
    Arturo Calabresi får gult kort av dommer Marco Piccinini, og må dermed stå over en kamp for US Lecce.
    76'
    Frispark Pordenone Calcio.
    76'
    Inn: Davide Gavazzi
    Ut: Emanuele Torrasi
    Emanuele Torrasi (Pordenone Calcio) erstattes av Davide Gavazzi.
    78'
    81'
    Inn: John Bjorkengren
    Ut: Mario Gargiulo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer John Bjorkengren, mens Mario Gargiulo tar plass på benken.
    82'
    Marco Piccinini tildeler US Lecce en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    90'
    Fabio Lucioni (US Lecce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Inn: Antonino Ragusa
    Ut: Gabriel Strefezza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer Antonino Ragusa, mens Gabriel Strefezza tar plass på benken.