Ondrej Duda (Hellas Verona) slår en corner fra venstre side på Via del Mare.
    Ondrej Duda
    Ondrej Duda (Hellas Verona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Tijjani Noslin
    Målsjanse på Via del Mare! Tijjani Noslin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Hellas Verona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Darko Lazovic
    Hellas Verona angriper, men avslutningen til Darko Lazovic går utenfor.
    5'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Hellas Verona på egen banehalvdel.
    7'
    Dommer Daniele Chiffi venter med å sette i gang spillet fordi Nikola Krstovic ligger nede.
    7'
    US Lecce slipper å klare seg uten Nikola Krstovic som kommer tilbake på banen i Lecce.
    9'
    Hellas Verona avanserer forover på Via del Mare og Darko Lazovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av US Lecce.
    11'
    11'
    Frispark for Hellas Verona på egen banehalvdel.
    12'
    Tomas Suslov (Hellas Verona) løfter inn en corner fra venstre på Via del Mare.
    13'
    Michael Folorunsho
    Michael Folorunsho (Hellas Verona) kommer til en målsjanse på Via del Mare, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Lameck Banda
    US Lecce angriper i Lecce. Lameck Banda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Hellas Verona, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark til Hellas Verona på halvdelen til US Lecce.
    15'
    16'
    Mål for Hellas Verona!
    Lecce 0 - 1 Hellas Verona
    Mål: Michael Folorunsho
    Målgivende: Tomas Suslov
    Michael Folorunsho setter ballen i nettet og Hellas Verona leder nå 0-1. Tomas Suslov var nest sist på ballen.
    17'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Lecce.
    19'
    I Lecce slår Remi Oudin en corner fra venstre.
    20'
    Målsjanse! Michael Folorunsho (Hellas Verona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til Lecce
    24'
    Ingen straffe til Lecce
    24'
    Daniele Chiffi tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark US Lecce.
    25'
    Remi Oudin (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Via del Mare.
    28'
    29'
    Remi Oudin (US Lecce) slår en corner fra høyre side på Via del Mare.
    30'
    30'
    I Lecce har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Pontus Almqvist
    Kjempesjanse! Pontus Almqvist (US Lecce) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    32'
    32'
    Tomas Suslov
    Sjanse! Hellas Verona avanserer forover, men Tomas Suslov avslutter utenfor.
    34'
    US Lecce angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Frispark Hellas Verona.
    37'
    Gult kort til Lecce
    Dommeren gir Lameck Banda (US Lecce) et gult kort.
    37'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    38'
    42'
    Gult kort til Hellas Verona
    Jackson Tchatchoua
    Jackson Tchatchoua (Hellas Verona) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Nikola Krstovic
    Nikola Krstovic (US Lecce) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'
    45'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    45'
    Frisparket tildelt US Lecce er farlig nær Hellas Veronas målområde.
    45'+1
    45'+2
    Daniele Chiffi tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    I Lecce slår Remi Oudin en corner fra høyre.
    46'
    47'
    Lameck Banda (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Via del Mare.
    48'
    48'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Lecce like utenfor Hellas Verona-området.
    50'
    56'
    Spillerbytte - Hellas Verona
    Inn: Fabien Centtonze
    Ut: Jackson Tchatchoua
    Hellas Verona gjør sitt første bytte. Jackson Tchatchoua erstattes av Fabien Centtonze.
    58'
    Inn: Karol Swiderski
    Ut: Tijjani Noslin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hellas Verona. Inn kommer Karol Swiderski, mens Tijjani Noslin tar plass på benken.
    58'
    Daniele Chiffi tildeler Hellas Verona en corner. Tomas Suslov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Diego Coppola
    Hellas Verona angriper i Lecce. Diego Coppola fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Roberto Piccoli
    Ut: Pontus Almqvist
    US Lecce bytter ut Pontus Almqvist med Roberto Piccoli.
    60'
    61'
    Nikola Krstovic (US Lecce) header utenfor.
    62'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Hellas Verona.
    63'
    65'
    Darko Lazovic (Hellas Verona) slår en corner fra høyre side på Via del Mare.
    66'
    67'
    68'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Nicola Sansone
    Ut: Lameck Banda
    Lameck Banda (US Lecce) erstattes av Nicola Sansone.
    70'
    Inn: Patrick Dorgu
    Ut: Antonino Gallo
    US Lecce bytter ut Antonino Gallo med Patrick Dorgu.
    70'
    71'
    72'
    En av US Lecces spillere går i offside.
    72'
    Ondrej Duda
    Sjanse! Hellas Verona avanserer forover, men Ondrej Duda avslutter utenfor.
    73'
    Målsjanse! Nikola Krstovic (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Stefan Mitrovic
    Ut: Darko Lazovic
    Darko Lazovic (Hellas Verona) erstattes av Stefan Mitrovic.
    76'
    Inn: Daniel Silva
    Ut: Suat Serdar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hellas Verona. Inn kommer Daniel Silva, mens Suat Serdar tar plass på benken.
    76'
    76'
    77'
    Nicola Sansone
    Nicola Sansone (US Lecce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Dommer Daniele Chiffi ser at linjemannen løfter flagget, og Hellas Veronas Michael Folorunsho blåses av for offside.
    81'
    Inn: Santiago Pierotti
    Ut: Remi Oudin
    Roberto D'Aversa (US Lecce) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Santiago Pierotti erstatter Remi Oudin.
    81'
    Inn: Alexis Blin
    Ut: Ylber Ramadani
    US Lecce gjør sitt femte bytte. Ylber Ramadani erstattes av Alexis Blin.
    81'
    82'
    84'
    Daniel Silva
    Daniel Silva (Hellas Verona) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    86'
    86'
    Inn: Thomas Henry
    Ut: Tomas Suslov
    Tomas Suslov (Hellas Verona) erstattes av Thomas Henry.
    86'
    Thomas Henry
    Sjanse i Lecce! Thomas Henry (Hellas Verona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    88'
    En av US Lecces spillere blir avblåst for offside.
    88'
    Dommeren gir Thomas Henry (Hellas Verona) et gult kort.
    90'+1
    Marin Pongracic
    Marin Pongracic (US Lecce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    90'+3
    I Lecce slår Ondrej Duda en corner fra venstre.
    90'+5
    90'+5
    90'+6
    Rødt kort til Hellas Verona
    Thomas Henry fra Hellas Verona har fått et rødt kort etter kampen har blitt avsluttet!