I Le Havre slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    Le Havre AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    9'
    I Le Havre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    12'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    14'
    Frispark for Le Havre AC på egen banehalvdel.
    15'
    Teji Savanier
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Teji Savanier avslutter utenfor.
    18'
    Skudd på mål, Le Havre
    21'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    23'
    Andre Morgan Rami Ayew (Le Havre AC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Oceane.
    24'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside på Stade Oceane.
    27'
    Andre Morgan Rami Ayew er tilbake i kampen igjen.
    27'
    28'
    28'
    28'
    31'
    Gult kort til Le Havre
    Loic Nego
    Dommer Mathieu Vernice viser Loic Nego (Le Havre AC) det gule kortet.
    31'
    Dommer Mathieu Vernice venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Mincarelli Davin ligger nede.
    32'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Lucas Mincarelli Davin som kommer tilbake på banen i Le Havre.
    34'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Lucas Mincarelli Davin
    Montpellier HSC angriper i Le Havre. Lucas Mincarelli Davin fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Oualid El Hajjam
    Oualid El Hajjam (Le Havre AC) kommer seg fri på Stade Oceane, men avslutningen går utenfor.
    40'
    40'
    42'
    42'
    Skudd på mål, Montpellier
    44'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade Oceane.
    44'
    45'
    45'+3
    45'+3
    45'+3
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Le Havre AC.
    47'
    Skudd utenfor mål, Le Havre
    47'
    48'
    48'
    48'
    Mathieu Vernice tildeler Le Havre AC en corner. Daler Kuzyaev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Daler Kuzyaev
    Målsjanse! Daler Kuzyaev (Le Havre AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    51'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Le Havre AC.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gautier Lloris (Le Havre AC) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Gautier Lloris er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Oceane.
    55'
    Daler Kuzyaev (Le Havre AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Oceane.
    56'
    58'
    Skade: Montpellier
    58'
    Skade: Le Havre
    58'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Christopher Jullien
    Ut: Kiki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Christopher Jullien, mens Kiki tar plass på benken.
    59'
    Tilbake fra skade: Le Havre
    60'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Le Havre AC.
    61'
    Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade Oceane, men klarer ikke å score.
    61'
    Frispark Montpellier HSC.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Josue Casimir
    Ut: Emmanuel Sabbi
    Emmanuel Sabbi (Le Havre AC) erstattes av Josue Casimir.
    64'
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Loic Nego
    Le Havre AC bytter ut Loic Nego med Mohamed Bayo.
    65'
    66'
    66'
    68'
    68'
    Gult kort til Montpellier
    Modibo Sagnan
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Oceane.
    70'
    Frispark Le Havre AC.
    70'
    Becir Omeragic
    Becir Omeragic (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Mathieu Vernice.
    70'
    Josue Casimir
    Josue Casimir (Le Havre AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Mål for Montpellier!
    Le Havre 0 - 1 Montpellier
    Mål: Jordan Ferri
    Målgivende: Lucas Mincarelli Davin
    Mål! Montpellier HSC tar ledelsen 0-1 ved Jordan Ferri. Det er en fin assist fra Lucas Mincarelli Davin.
    72'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Michel Der Zakarian gjør dagens andre bytte i Le Havre, når han tar ut Mousa Al-Taamari og setter inn Yann Karamoh.
    73'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Akor Adams
    Bytte for Montpellier HSC. Tanguy Coulibaly kommer inn for Akor Adams på Stade Oceane.
    73'
    74'
    74'
    En av Le Havre ACs spillere blir avblåst for offside.
    76'
    76'
    Inn: Antoine Joujou
    Ut: Yassine Kechta
    Le Havre AC bytter ut Yassine Kechta med Antoine Joujou. Dette er det tredje byttet som Luka Elsner gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Oualid El Hajjam
    Luka Elsner (Le Havre AC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Samuel Grandsir erstatter Oualid El Hajjam.
    78'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Oceane.
    80'
    Le Havre 0 - 2 Montpellier
    Mål: Christopher Jullien
    Målgivende: Arnaud Nordin
    Mål! Christopher Jullien gir Montpellier HSC en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Arnaud Nordin før målet.
    80'
    83'
    Josue Casimir (Le Havre AC) slår en corner fra venstre side på Stade Oceane.
    87'
    Inn: Silvan Hefti
    Ut: Enzo Tchato
    Montpellier HSC bytter ut Enzo Tchato med Silvan Hefti. Dette er det fjerde byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Jordan Ferri
    Montpellier HSC gjør sitt femte bytte. Jordan Ferri erstattes av Leo Leroy.
    89'
    Inn: Rassoul N'Diaye
    Ut: Abdoulaye Toure
    Luka Elsner gjør dagens femte bytte i Le Havre, når han tar ut Abdoulaye Toure og setter inn Rassoul N'Diaye.
    89'
    Mathieu Vernice tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.