Mål for Flamengo RJ!
    LDU Quito 0 - 1 Flamengo RJ
    Mål: Gabriel Barbosa
    Målgivende: Everton Ribeiro
    Mål! Flamengo RJ tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Gabriel Barbosa på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Det er en fin assist fra Everton Ribeiro.
    3'
    Frispark Flamengo RJ.
    4'
    Frispark for LDU Quito på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til LDU Quito
    12'
    LDU Quito angriper, men Esteban Ostojich blåser for offside.
    12'
    Flamengo RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Flamengo RJ på halvdelen til LDU Quito.
    16'
    LDU Quito fosser fremover, men Esteban Ostojich blåser for offside på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    19'
    En av LDU Quitos spillere går i offside.
    20'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    21'
    Everton Ribeiro
    Flamengo RJ angriper i Quito. Everton Ribeiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    LDU Quito, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Hjørnespark til Flamengo RJ
    23'
    Gult kort til LDU Quito
    Luis Caicedo
    Luis Caicedo (LDU Quito) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Flamengo RJ.
    27'
    LDU Quito tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Quito har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Moises David Corozo Canizares
    Moises Corozo (LDU Quito) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    LDU Quito 0 - 2 Flamengo RJ
    Mål: Bruno Henrique
    Målgivende: Gabriel Barbosa
    I Quito øker Flamengo RJ ledelsen til 0-2 takket være et mål av Bruno Henrique. Gabriel Barbosa sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til LDU Quito på egen banehalvdel.
    32'
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    LDU Quito avanserer forover i Quito. Moises Corozo avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frispark for Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    36'
    Jordy Alcivar
    Dommer Esteban Ostojich viser Jordy Alcivar (LDU Quito) det gule kortet.
    36'
    Skudd utenfor mål, LDU Quito
    39'
    Jordy Alcivar (LDU Quito) kommer til en målsjanse på Estadio Rodrigo Paz Delgado, men klarer ikke å score.
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - LDU Quito
    Inn: Luis Miguel Ayala Brucil
    Ut: Christian Geovanny Cruz Tapia
    LDU Quito bytter ut Christian Cruz med Luis Ayala. Dette er det første byttet som Pablo Repetto gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Adolfo Munoz
    Ut: Luis Caicedo
    Pablo Repetto (LDU Quito) gjør sitt andre bytte for dagen. Adolfo Munoz erstatter Luis Caicedo.
    46'
    Inn: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Ut: Paul Matias Zunino Escudero
    LDU Quito gjør sitt tredje bytte. Matias Zunino erstattes av Luis Amarilla.
    46'
    Spillerbytte - Flamengo RJ
    Inn: Hugo Souza
    Ut: Diego Alves
    Rogerio Ceni gjør dagens første bytte i Quito, når han tar ut Diego Alves og setter inn Hugo Souza.
    46'
    Adolfo Munoz
    Adolfo Munoz (LDU Quito) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    48'
    Luis Antonio Amarilla Lencina
    Målsjanse! Luis Amarilla (LDU Quito) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Gabriel Barbosa
    Sjanse! Flamengo RJ avanserer forover, men Gabriel Barbosa avslutter utenfor.
    49'
    Mål for LDU Quito!
    LDU Quito 1 - 2 Flamengo RJ
    Mål: Cristian Martinez Borja
    Målgivende: Luis Miguel Ayala Brucil
    Cristian Martinez (LDU Quito) reduserer til 1-2 etter en heading. Flott spill fra Luis Ayala før målet.
    50'
    51'
    Frispark til LDU Quito på halvdelen til Flamengo RJ.
    52'
    Giorgian de Arrascaeta
    Flamengo RJ angriper i Quito. Giorgian de Arrascaeta fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    56'
    LDU Quito angriper, men avslutningen til Moises Corozo går utenfor.
    57'
    Inn: Hugo Moura
    Ut: Joao Gomes
    Bytte for Flamengo RJ. Hugo Moura kommer inn for Joao Gomes på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    58'
    59'
    Cristian Martinez Borja
    I Quito header Cristian Martinez (LDU Quito) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    61'
    LDU Quito 2 - 2 Flamengo RJ
    Mål: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Målgivende: Billy Arce
    Luis Amarilla scorer og utligner dermed til 2-2. Billy Arce var nest sist på ballen.
    61'
    62'
    Pedro Pablo Perlaza Caicedo
    LDU Quito angriper i Quito. Pedro Perlaza fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    66'
    Anderson Ordonez
    Anderson Ordonez (LDU Quito) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Gult kort til Flamengo RJ
    Hugo Souza
    Hugo Souza (Flamengo RJ) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Diego
    Diego (Flamengo RJ) får et gult kort av dommer Esteban Ostojich.
    68'
    Frispark LDU Quito.
    68'
    69'
    Lucas Ezequiel Piovi
    Dommer Esteban Ostojich gir Lucas Piovi (LDU Quito) et gult kort.
    70'
    Sjanse i Quito! Giorgian de Arrascaeta (Flamengo RJ) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    71'
    73'
    Frisparket tildelt Flamengo RJ er farlig nær LDU Quitos målområde.
    73'
    Diego
    Flamengo RJ angriper, men avslutningen til Diego går utenfor.
    74'
    Inn: Joseph Alejandro Espinoza Montenegro
    Ut: Lucas Ezequiel Piovi
    LDU Quito bytter ut Lucas Piovi med Joseph Espinoza. Dette er det fjerde byttet som Pablo Repetto gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Joseph Alejandro Espinoza Montenegro
    Dommeren gir Joseph Espinoza (LDU Quito) et gult kort.
    75'
    78'
    Inn: Vitinho
    Ut: Everton Ribeiro
    Everton Ribeiro (Flamengo RJ) erstattes av Vitinho.
    78'
    Inn: Gustavo Henrique
    Ut: Bruno Viana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Flamengo RJ. Inn kommer Gustavo Henrique, mens Bruno Viana tar plass på benken.
    78'
    80'
    Flamengo RJ har fått straffe!
    82'
    Flamengo RJ scorer på straffe!
    LDU Quito 2 - 3 Flamengo RJ
    Gabriel Barbosa dundrer inn et straffespark på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Stillingen er nå 2-3.