LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse til WSG Tirol! Stefan Skrbo er nær ved å score, men keeper redder.
    Gult kort til LASK
    Felix Luckeneder
    Felix Luckeneder (LASK) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    5'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til WSG Tirol like utenfor LASK-området.
    6'
    Johannes Naschberger (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    7'
    Offside! Thomas Sabitzer blir vinket av og WSG Tirol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    8'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    9'
    WSG Tirol fosser fremover, men Thomas Sabitzer går rett i offsidefella.
    10'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Thomas Sabitzer (WSG Tirol) vinkes av for offside i Pasching.
    14'
    Florian Flecker (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Raiffeisen Arena.
    16'
    Keito Nakamura
    LASK avanserer forover i Pasching. Keito Nakamura avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    19'
    Julian Weinberger tildeler WSG Tirol en corner. Stefan Skrbo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    I Pasching slår Stefan Skrbo en corner fra høyre.
    24'
    Skudd utenfor mål, WSG Tirol
    24'
    24'
    25'
    WSG Tirols Thomas Sabitzer blåses av for offside på Raiffeisen Arena.
    25'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til LASK.
    28'
    Fabian Koch
    Fabian Koch (WSG Tirol) kommer seg fri på Raiffeisen Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Christoph Monschein
    Sjanse! LASK avanserer forover, men Christoph Monschein avslutter utenfor.
    34'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til LASK.
    35'
    Mål for LASK!
    LASK 1 - 0 WSG Tirol
    Mål: Marvin Potzmann
    Målgivende: Hyeon-seok Hong
    Mål! LASK tar ledelsen 1-0 ved Marvin Potzmann. Hyeon-seok Hong var nest sist på ballen.
    36'
    Frispark WSG Tirol.
    38'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    42'
    44'
    I Pasching slår Peter Michorl en corner fra høyre.
    45'
    Julian Weinberger tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Frispark LASK.
    47'
    LASK fosser forover og Christoph Monschein fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    50'
    WSG Tirol angriper, men Thomas Sabitzer vinkes av for offside.
    51'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    52'
    LASK 2 - 0 WSG Tirol
    Mål: Keito Nakamura
    Mål! LASK øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Keito Nakamura på Raiffeisen Arena. Flott spill fra Hyeon-seok Hong før målet.
    52'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Alexander Ranacher
    Ut: Johannes Naschberger
    WSG Tirol bytter ut Johannes Naschberger med Alexander Ranacher. Dette er det første byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Zan Rogelj
    Ut: Bror Blume
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Zan Rogelj, mens Bror Blume tar plass på benken.
    60'
    61'
    Offside! Thomas Sabitzer (WSG Tirol) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Philipp Wiesinger
    Ut: Felix Luckeneder
    LASK bytter ut Felix Luckeneder med Philipp Wiesinger.
    63'
    Inn: Alexander Schmidt
    Ut: Christoph Monschein
    Andreas Wieland gjør dagens andre bytte i Pasching, når han tar ut Christoph Monschein og setter inn Alexander Schmidt.
    63'
    Inn: Husein Balic
    Ut: Florian Flecker
    Florian Flecker (LASK) erstattes av Husein Balic.
    64'
    64'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    67'
    Keito Nakamura (LASK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    72'
    72'
    73'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Peter Michorl (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Raiffeisen Arena.
    74'
    Julian Weinberger tildeler WSG Tirol en corner. Stefan Skrbo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    WSG Tirol har fått straffespark på Raiffeisen Arena!
    76'
    Marvin Potzmann
    Marvin Potzmann (LASK) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Peter Michorl
    Peter Michorl (LASK) får et gult kort av dommer Julian Weinberger.
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til WSG Tirol
    78'
    Dommeren dømmer straffe til WSG Tirol
    78'
    Julian Weinberger blåser for straffespark til WSG Tirol. Thomas Sabitzer bommer!
    79'
    Inn: Denis Tomic
    Ut: Stefan Skrbo
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Denis Tomic erstatter Stefan Skrbo.
    80'
    Inn: Dominik Stumberger
    Ut: Leon Klassen
    WSG Tirol gjør sitt fjerde bytte. Leon Klassen erstattes av Dominik Stumberger.
    80'
    Philipp Wiesinger
    LASK angriper på Raiffeisen Arena, men Philipp Wiesinger header utenfor.
    83'
    Gult kort til WSG Tirol
    Fabian Koch
    Fabian Koch (WSG Tirol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Inn: Markus Wallner
    Ut: Valentino Muller
    Bytte for WSG Tirol. Markus Wallner kommer inn for Valentino Muller på Raiffeisen Arena.
    88'
    Inn: Enrique Wild
    Ut: Marvin Potzmann
    Andreas Wieland gjør dagens fjerde bytte i Pasching, når han tar ut Marvin Potzmann og setter inn Enrique Wild.
    88'
    Frispark til LASK på halvdelen til WSG Tirol.
    89'
    Straffe! Dommer Julian Weinberger plasserer ballen på krittmerket for LASK...
    90'+3
    Dominik Stumberger
    Dommer Julian Weinberger gir Dominik Stumberger (WSG Tirol) et gult kort.
    90'+3
    LASK scorer på straffe!
    LASK 3 - 0 WSG Tirol
    Mål: Peter Michorl
    Mål! LASK får et straffespark som Peter Michorl setter i mål på Raiffeisen Arena. 3-0.