Zulj27'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    3'
    Samson Tijani
    Sjanse i Linz! Samson Tijani (Wolfsberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd utenfor mål, LASK
    8'
    Christopher Jager tildeler LASK en corner. Sascha Horvath sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Wolfsberg angriper i Linz, men blir avblåst for offside.
    10'
    I Linz slår Sascha Horvath en corner fra høyre.
    11'
    Straffe til Wolfsberger AC
    12'
    Gult kort til LASK
    George Bello
    Dommer Christopher Jager gir George Bello (LASK) et gult kort.
    12'
    Frisparket tildelt Wolfsberg er farlig nær LASKs målområde.
    12'
    Wolfsberger AC scorer på straffe!
    LASK 0 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Thierno Mamadou Lamarana Ballo
    Mål! Wolfsberg tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Thierno Mamadou Lamarana Ballo.
    14'
    Marin Ljubicic
    LASK avanserer forover i Linz. Marin Ljubicic avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Skudd utenfor mål, Wolfsberger AC
    19'
    Jonathan Scherzer (Wolfsberg) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    20'
    Ervin Omic
    Ervin Omic (Wolfsberg) kommer til en målsjanse på Raiffeisen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Skudd på mål, LASK
    21'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark i en god posisjon for LASK!
    21'
    Wolfsberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Wolfsberg på halvdelen til LASK.
    26'
    Rødt kort til LASK
    Robert Zulj
    Rødt kort! Robert Zulj (LASK) blir utvist.
    27'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    27'
    Rødt kort!
    Spilleren på LASK får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    27'
    Kan Wolfsberg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Filip Stojkovic
    Filip Stojkovic får gult kort av dommer Christopher Jager, og må dermed stå over en kamp for LASK.
    29'
    Sascha Horvath (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Raiffeisen Arena.
    31'
    31'
    Ivan Ljubic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Branko Jovicic
    Ut: Ivan Ljubic
    Branko Jovicic (LASK) erstatter Ivan Ljubic som ser ut til å måtte forlate Raiffeisen Arena med en skade.
    35'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Wolfsberg.
    37'
    Moses Usor
    Dommeren gir Moses Usor (LASK) et gult kort.
    37'
    Lukas Ibertsberger ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Wolfsberg slipper å klare seg uten Lukas Ibertsberger som kommer tilbake på banen i Linz.
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til LASK
    45'+1
    Ingen straffe til LASK
    45'+2
    Frispark LASK.
    45'+2
    En av Wolfsbergs spillere blir avblåst for offside på Raiffeisen Arena.
    45'+3
    45'+4
    45'+4
    Inn: Florian Flecker
    Ut: George Bello
    George Bello (LASK) erstattes av Florian Flecker.
    46'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    47'
    53'
    I Linz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    En av Wolfsbergs spillere blir avblåst for offside.
    55'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Bernhard Zimmermann
    Bernhard Zimmermann (Wolfsberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Frispark til LASK på halvdelen til Wolfsberg.
    57'
    Hjørnespark til LASK
    58'
    Thierno Mamadou Lamarana Ballo
    Thierno Mamadou Lamarana Ballo (Wolfsberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Raiffeisen Arena.
    60'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Augustine Boakye
    Wolfsberg fosser forover og Augustine Boakye fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Skudd på mål, Wolfsberger AC
    64'
    64'
    Inn: Lenny Pintor
    Ut: Valon Berisha
    LASK bytter ut Valon Berisha med Lenny Pintor.
    64'
    Hjørnespark til Wolfsberger AC
    64'
    65'
    66'
    Adis Jasic
    Adis Jasic (Wolfsberg) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    66'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Pascal Muller
    Ut: Bernhard Zimmermann
    Wolfsberg gjør sitt første bytte. Bernhard Zimmermann erstattes av Pascal Muller.
    67'
    68'
    Lenny Pintor (LASK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Raiffeisen Arena.
    69'
    69'
    Ikke rødt kort likevel
    70'
    Pascal Muller
    Pascal Muller (Wolfsberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Lenny Pintor er tilbake på banen igjen.
    70'
    Sandro Altunashvili
    Dommer Christopher Jager viser Sandro Altunashvili (Wolfsberg) det gule kortet.
    71'
    I Linz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    72'
    72'
    LASK angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Wolfsberg på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Wolfsberg angriper. Thierno Mamadou Lamarana Ballo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.