Frisparket tildelt LASK er farlig nær SK Rapid Viennas målområde.
    Målsjanse! Moritz Oswald (SK Rapid Vienna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Raiffeisen Arena.
    17'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    18'
    Christopher Jager tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    I Linz slår Marco Grull en corner fra høyre.
    19'
    Ismail Seydi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    Frispark LASK.
    22'
    Ismail Seydi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Linz.
    22'
    Sascha Horvath (LASK) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    26'
    Skudd utenfor mål, LASK
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til LASK
    29'
    Dommeren dømmer straffe til LASK
    29'
    Straffe til LASK
    30'
    LASK scorer på straffe!
    LASK 1 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Marin Ljubicic
    Mål! Marin Ljubicic gir LASK ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    31'
    Christopher Jager tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    I Linz slår Marco Grull en corner fra venstre.
    33'
    35'
    Mål for LASK!
    LASK 2 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Florian Flecker
    I Linz øker LASK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Florian Flecker.
    36'
    LASK 3 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Adil Taoui
    Adil Taoui øker LASKs ledelse til 3-0!
    38'
    40'
    41'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Nikolas Sattlberger
    Nikolas Sattlberger (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Ismail Seydi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Christoph Lang
    Ut: Ismail Seydi
    SK Rapid Vienna bytter ut Ismail Seydi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Robert Klauss blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Christoph Lang.
    43'
    Sascha Horvath (LASK) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Sascha Horvath (LASK) løfter inn en corner fra venstre på Raiffeisen Arena.
    45'+2
    45'+4
    Inn: Terence Kongolo
    Ut: Leopold Querfeld
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Terence Kongolo, mens Leopold Querfeld tar plass på benken.
    46'
    Roman Kerschbaum
    Dommeren gir Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    46'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til LASK.
    46'
    Frispark til LASK på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    46'
    49'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Raiffeisen Arena.
    50'
    51'
    LASK 4 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Sascha Horvath
    Mål! Sascha Horvath øker LASKs ledelse til 4-0 på Raiffeisen Arena.
    56'
    LASK 5 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål! LASK øker ledelsen til 5-0 etter en scoring av Marin Ljubicic på Raiffeisen Arena.
    60'
    Inn: Matthias Seidl
    Ut: Dennis Kaygin
    SK Rapid Vienna gjør sitt tredje bytte. Dennis Kaygin erstattes av Matthias Seidl.
    62'
    Inn: Guido Burgstaller
    Ut: Fally Mayulu
    SK Rapid Vienna bytter ut Fally Mayulu med Guido Burgstaller. Dette er det fjerde byttet som Robert Klauss gjør i dagens kamp.
    62'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Valon Berisha (LASK) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Felix Luckeneder
    Ut: Valon Berisha
    Thomas Darazs (LASK) tar ut Valon Berisha som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Felix Luckeneder.
    65'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    66'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    67'
    Neraysho Kasanwirjo
    Neraysho Kasanwirjo (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    68'
    Gult kort til LASK
    Filip Stojkovic
    Filip Stojkovic (LASK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Inn: Thorsten Schick
    Ut: Moritz Oswald
    SK Rapid Vienna bytter ut Moritz Oswald med Thorsten Schick.
    71'
    Inn: Lenny Pintor
    Ut: Adil Taoui
    Thomas Darazs gjør dagens andre bytte i Linz, når han tar ut Adil Taoui og setter inn Lenny Pintor.
    72'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    73'
    76'
    76'
    Neraysho Kasanwirjo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Neraysho Kasanwirjo er på beina igjen og fortsetter kampen på Raiffeisen Arena.
    78'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    79'
    SK Rapid Vienna angriper i Linz, men blir avblåst for offside.
    82'
    Inn: Sanoussy Ba
    Ut: George Bello
    Thomas Darazs (LASK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sanoussy Ba erstatter George Bello.
    83'
    Inn: Armin Haider
    Ut: Sascha Horvath
    Sascha Horvath (LASK) erstattes av Armin Haider.
    83'
    84'
    84'
    86'
    86'
    87'
    Christoph Lang
    Dommer Christopher Jager viser Christoph Lang (SK Rapid Vienna) det gule kortet.
    87'
    90'+1
    90'+1
    Hjørnespark til LASK
    90'+1
    90'+2
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.