Kampen har startet.
    LASK angriper, men Andreas Heiss blåser for offside.
    2'
    Reinhold Ranftl
    Reinhold Ranftl (LASK) avanserer forover på Raiffeisen Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til LASK.
    8'
    Peter Michorl (LASK) løfter inn en corner fra venstre på Raiffeisen Arena.
    11'
    Thomas Goiginger
    LASK angriper, men avslutningen til Thomas Goiginger går utenfor.
    14'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    16'
    Mål for LASK!
    LASK 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Gernot Trauner
    Målgivende: Peter Michorl
    Mål! Gernot Trauner (LASK) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Raiffeisen Arena. Peter Michorl sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Admira Wacker.
    18'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    20'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    21'
    Offside! Reinhold Ranftl (LASK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    22'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Roman Kerschbaum
    Roman Kerschbaum (Admira Wacker) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    24'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Gernot Trauner
    Gernot Trauner (LASK) kommer til avslutning på Raiffeisen Arena, men headingen blir reddet.
    29'
    29'
    29'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til LASK.
    30'
    Frispark LASK.
    31'
    Admira Wacker må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LASK.
    33'
    Peter Michorl
    Sjanse i Pasching! Peter Michorl (LASK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Andreas Heiss tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Petar Filipovic
    LASK angriper og Petar Filipovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Admira Wacker-målet.
    35'
    I Pasching slår Peter Michorl en corner fra venstre.
    36'
    LASK angriper. Petar Filipovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    38'
    Rene Renner
    LASK fosser forover og Rene Renner fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    42'
    Marco Hausjell
    Marco Hausjell (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på Raiffeisen Arena, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark i en god posisjon for Admira Wacker!
    44'
    Admira Wacker fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    48'
    Lukas Grgic
    Sjanse til LASK! Lukas Grgic er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    51'
    LASK 2 - 0 Admira Wacker
    Mål: Johannes Eggestein
    Målgivende: Reinhold Ranftl
    LASK går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Johannes Eggestein. Reinhold Ranftl var nest sist på ballen.
    52'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Husein Balic
    Ut: Thomas Goiginger
    Bytte for LASK. Husein Balic kommer inn for Thomas Goiginger på Raiffeisen Arena.
    53'
    En av Admira Wackers spillere går i offside.
    54'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    56'
    Gult kort til Admira Wacker
    Maximilian Breunig
    Maximilian Breunig (Admira Wacker) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    57'
    Tomislav Tomic (Admira Wacker) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    60'
    60'
    Sjanse! LASK avanserer forover, men Reinhold Ranftl avslutter utenfor.
    61'
    64'
    Inn: Andres Andrade
    Ut: Rene Renner
    Dominik Thalhammer (LASK) gjør sitt andre bytte for dagen. Andres Andrade erstatter Rene Renner.
    65'
    Andres Andrade
    Andres Andrade (LASK) kommer seg fri på Raiffeisen Arena, men avslutningen går utenfor.
    66'
    LASK 3 - 0 Admira Wacker
    Mål: Reinhold Ranftl
    I Pasching øker LASK ledelsen til 3-0 takket være et mål av Reinhold Ranftl.
    67'
    Gult kort til LASK
    Alexander Schlager
    Alexander Schlager (LASK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til Admira Wacker like utenfor LASK-området.
    69'
    LASK 4 - 0 Admira Wacker
    Mål: Lukas Grgic
    Målgivende: Andreas Gruber
    Mål! Lukas Grgic øker ledelsen til 4-0. Flott spill fra Andreas Gruber før målet.
    70'
    71'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Phoenix Missi
    Ut: Leonardo Lukacevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer Phoenix Dominique Missi Tomp, mens Leonardo Lukacevic tar plass på benken.
    72'
    Admira Wacker fosser fremover, men Marco Hausjell går rett i offsidefella.
    73'
    Inn: Onurhan Babuscu
    Ut: Tomislav Tomic
    Admira Wacker bytter ut Tomislav Tomic med Onurhan Babuscu. Dette er det andre byttet som Damir Buric gjør i dagens kamp.
    74'
    I Pasching slår Peter Michorl en corner fra høyre.
    75'
    Andres Andrade skyter i stolpen! Stor sjanse for LASK i Pasching.
    75'
    Josef Ganda
    På Raiffeisen Arena fyrer Josef Ganda (Admira Wacker) av et skudd - i stolpen!
    76'
    Inn: Patrick Plojer
    Ut: Andreas Gruber
    Andreas Gruber (LASK) erstattes av Patrick Plojer.
    77'
    Inn: Mads Emil Madsen
    Ut: Peter Michorl
    LASK bytter ut Peter Michorl med Mads Emil Madsen.
    77'
    I Pasching slår Husein Balic en corner fra høyre.
    77'
    78'
    Milos Spasic
    Målsjanse på Raiffeisen Arena! Milos Spasic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Husein Balic (LASK) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    79'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside.
    81'
    Inn: Stefan Maierhofer
    Ut: Maximilian Breunig
    Damir Buric gjør dagens tredje bytte i Pasching, når han tar ut Maximilian Breunig og setter inn Stefan Maierhofer.
    82'
    Inn: Luca Kronberger
    Ut: Marco Hausjell
    Damir Buric (Admira Wacker) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Luca Kronberger erstatter Marco Hausjell.
    82'
    Johannes Eggestein
    Målsjanse til LASK! Johannes Eggestein treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Husein Balic (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Raiffeisen Arena.
    83'
    Sjanse til LASK! Johannes Eggestein er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    85'
    85'
    Skudd utenfor mål, LASK
    87'
    Frispark til LASK på halvdelen til Admira Wacker.
    89'
    Husein Balic
    LASK angriper. Husein Balic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.