LA Galaxy angriper på Dignity Health Sports Park og Joseph Paintsil skyter i stolpen!
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Gabriel Pec
    Målgivende: Joseph Paintsil
    Mål! Gabriel Pec gir LA Galaxy en 1-0 ledelse. Joseph Paintsil sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Jordan Morris
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Jordan Morris går utenfor.
    7'
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Gaston Brugman
    LA Galaxy angriper i Carson. Gaston Brugman fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    19'
    Raul Ruidiaz
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Raul Ruidiaz avslutter utenfor.
    20'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Målsjanse! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    I Carson slår Albert Rusnak en corner fra venstre.
    28'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Carson fordi Martin Caceres får behandling for en skade på banen.
    30'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Eriq Zavaleta
    Ut: Martin Caceres
    Det virker som Martin Caceres ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Eriq Zavaleta.
    31'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Gabriel Pec
    Gabriel Pec (LA Galaxy) kommer seg fri på Dignity Health Sports Park, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA Galaxy.
    41'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    42'
    Yeimar Gomez Andrade
    Seattle Sounders angriper på Dignity Health Sports Park. Yeimar Gomez Andrade header utenfor.
    42'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    44'
    Cristian Roldan
    Målsjanse til Seattle Sounders! Cristian Roldan treffer mål, men keeper redder.
    44'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Frispark LA Galaxy.
    45'+1
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Joseph Paintsil fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+4
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Hjørnespark til LA Galaxy
    51'
    53'
    Frispark Seattle Sounders.
    55'
    Albert Rusnak
    Sjanse til Seattle Sounders! Albert Rusnak er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    60'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Cody Baker
    Seattle Sounders bytter ut Cody Baker med Danny Musovski.
    60'
    Ismail Elfath tildeler LA Galaxy en corner. Gabriel Pec sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    64'
    65'
    65'
    Danny Musovski
    Danny Musovski (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    65'
    65'
    Inn: Edwin Cerrillo
    Ut: Gaston Brugman
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt andre bytte for dagen. Edwin Cerrillo erstatter Gaston Brugman.
    66'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Miguel Berry
    Miguel Berry (LA Galaxy) erstattes av Dejan Joveljic.
    67'
    Alex Roldan (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    68'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    68'
    Seattle Sounders avanserer forover i Carson. Albert Rusnak avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Gabriel Pec (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    74'
    Gabriel Pec (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    76'
    Inn: Paul Rothrock
    Ut: Cristian Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Cristian Roldan erstattes av Paul Rothrock.
    78'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders bytter ut Raul Ruidiaz med Danny Leyva. Dette er det tredje byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    79'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    Danny Leyva
    Danny Leyva (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Joseph Paintsil
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Diego Fagundez, mens Joseph Paintsil tar plass på benken.