Hjørnespark til LA Galaxy
    3'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor LA Galaxy-området.
    7'
    Alex Roldan
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Alex Roldan avslutter utenfor.
    9'
    Dejan Joveljic
    LA Galaxy angriper på Dignity Health Sports Park, men Dejan Joveljic header utenfor.
    13'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LA Galaxy.
    17'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    Stefan Frei
    18'
    Stefan Frei
    18'
    Tyler Boyd
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Tyler Boyd fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Memo Rodriguez
    Sjanse til LA Galaxy! Memo Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    LA Galaxy fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på Dignity Health Sports Park.
    19'
    Mål for Seattle Sounders!
    LA Galaxy 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Leo Chu
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jordan Morris på Dignity Health Sports Park. Flott spill fra Leo Chu før målet.
    21'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    Jonathan Klinsmann
    21'
    Memo Rodriguez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    27'
    I Carson slår Memo Rodriguez en corner fra høyre.
    27'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    28'
    Memo Rodriguez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    32'
    35'
    LA Galaxy 0 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Leo Chu
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Mål! Leo Chu gir Seattle Sounders en komfortabel 0-2 ledelse. Nicolas Lodeiro sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Calegari vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Calegari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    40'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    41'
    41'
    Memo Rodriguez (LA Galaxy) kommer seg fri på Dignity Health Sports Park, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    44'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    45'
    LA Galaxy angriper i Carson. Memo Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Preston Judd
    Ut: Memo Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Preston Judd, mens Memo Rodriguez tar plass på benken.
    46'
    Allen Chapman tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Skade: Seattle Sounders
    48'
    Tilbake fra skade: Seattle Sounders
    49'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    50'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Tyler Boyd
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Tyler Boyd går utenfor.
    51'
    Stefan Frei
    53'
    Preston Judd
    LA Galaxy angriper. Preston Judd får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    53'
    57'
    Dommer Allen Chapman ser at linjemannen løfter flagget, og LA Galaxys Dejan Joveljic blåses av for offside.
    57'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Gult kort til LA Galaxy
    Marky Delgado
    Marky Delgado (LA Galaxy) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Frispark LA Galaxy.
    59'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Leo Chu
    Bytte for Seattle Sounders. Raul Ruidiaz kommer inn for Leo Chu på Dignity Health Sports Park.
    60'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    60'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    61'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jackson Ragen
    Dommeren gir Jackson Ragen (Seattle Sounders) et gult kort.
    61'
    Tyler Boyd (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    62'
    Tyler Boyd (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    63'
    Stefan Frei
    63'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Jalen Neal
    Jalen Neal scorer og reduserer dermed til 1-2.
    63'
    Stefan Frei
    63'
    64'
    65'
    66'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    66'
    66'
    Det blir farlig! Frispark for LA Galaxy er nær straffområde.
    66'
    Stefan Frei
    67'
    67'
    67'
    68'
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Albert Rusnak
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt andre bytte for dagen. Nouhou Tolo erstatter Albert Rusnak.
    68'
    Inn: Obed Vargas
    Ut: Josh Atencio
    Josh Atencio (Seattle Sounders) erstattes av Obed Vargas.
    69'
    Tyler Boyd
    Sjanse i Carson! Tyler Boyd (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Stefan Frei
    70'
    Dejan Joveljic (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Frispark Seattle Sounders.
    74'
    Inn: Douglas Costa
    Ut: Tyler Boyd
    LA Galaxy bytter ut Tyler Boyd med Douglas Costa.
    78'
    81'
    Målsjanse! Marky Delgado (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Jonathan Perez
    Ut: Raheem Edwards
    LA Galaxy gjør sitt tredje bytte. Raheem Edwards erstattes av Jonathan Perez.
    83'
    Inn: Chris Mavinga
    Ut: Martin Caceres
    Martin Caceres (LA Galaxy) erstattes av Chris Mavinga.
    83'
    84'
    85'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Allen Chapman tildeler LA Galaxy en corner. Douglas Costa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    I Carson slår Douglas Costa en corner fra høyre.
    89'
    Inn: Xavier Arreaga
    Ut: Jordan Morris
    Seattle Sounders bytter ut Jordan Morris med Xavier Arreaga. Dette er det fjerde byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    90'
    90'+2
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Calegari
    LA Galaxy bytter ut Calegari med Daniel Aguirre.
    90'+2
    90'+3
    Jalen Neal
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Jalen Neal går utenfor.
    90'+3
    Douglas Costa (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    90'+6
    Douglas Costa (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.