4-1
4-2
4-3
Ebobisse72' (Str.)
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    4'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    5'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til LA Galaxy
    Joseph Paintsil
    Joseph Paintsil (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    8'
    San Jose Earthquakes angriper i Carson, men blir avblåst for offside.
    8'
    Gabriel Pec
    LA Galaxy angriper i Carson. Gabriel Pec fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Gabriel Pec
    Målgivende: Dejan Joveljic
    Mål! Gabriel Pec gir LA Galaxy en 1-0 ledelse. Flott spill fra Dejan Joveljic før målet.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for LA Galaxy er nær straffområde.
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til LA Galaxy
    21'
    Dommeren dømmer straffe til LA Galaxy
    22'
    Straffe til LA Galaxy
    22'
    LA Galaxy scorer på straffe!
    LA Galaxy 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Joseph Paintsil
    Mål! Joseph Paintsil øker LA Galaxys ledelse til 2-0 etter et straffespark på Dignity Health Sports Park.
    24'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    27'
    Rosendo Mendoza tildeler LA Galaxy en corner. Gabriel Pec sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Joseph Paintsil (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    30'
    LA Galaxy 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Maya Yoshida
    Målgivende: Joseph Paintsil
    Maya Yoshida header inn 3-0 og LA Galaxy øker ledelsen på Dignity Health Sports Park. Joseph Paintsil sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    LA Galaxy 3 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Rodrigues
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Rodrigues (San Jose Earthquakes) reduserer til 3-1 etter en heading. Det er en fin assist fra Cristian Espinoza.
    32'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær LA Galaxys målområde.
    32'
    36'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    36'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    37'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    38'
    38'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Cristian Espinoza
    Dommeren gir Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    45'
    45'+2
    45'+3
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    45'+5
    Gabriel Pec
    Gabriel Pec (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    45'+6
    45'+7
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jeremy Ebobisse
    Ut: Preston Judd
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jeremy Ebobisse, mens Preston Judd tar plass på benken.
    46'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til LA Galaxy.
    46'
    I Carson slår Joseph Paintsil en corner fra venstre.
    48'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Amahl Pellegrino går utenfor.
    53'
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    54'
    55'
    LA Galaxy 4 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Riqui Puig
    Målgivende: Gabriel Pec
    Mål! Riqui Puig øker ledelsen til 4-1. Gabriel Pec var nest sist på ballen.
    56'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Niko Tsakiris
    San Jose Earthquakes bytter ut Niko Tsakiris med Jack Skahan.
    57'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes gjør sitt andre bytte. Amahl Pellegrino erstattes av Benjamin Kikanovic.
    57'
    LA Galaxy 4 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Benjamin Kikanovic
    Målgivende: Jackson Yueill
    Mål! San Jose Earthquakes reduserer til 4-2 på Dignity Health Sports Park. Benjamin Kikanovic raget høyest og headet ballen i mål. Det er en fin assist fra Jackson Yueill.
    58'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Eriq Zavaleta
    Ut: Martin Caceres
    Martin Caceres (LA Galaxy) erstattes av Eriq Zavaleta.
    61'
    Vitor Costa
    Vitor Costa (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    LA Galaxy angriper, men Rosendo Mendoza blåser for offside.
    65'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Joseph Paintsil
    Bytte for LA Galaxy. Diego Fagundez kommer inn for Joseph Paintsil på Dignity Health Sports Park.
    66'
    Inn: Mauricio Cuevas
    Ut: Edwin Cerrillo
    LA Galaxy bytter ut Edwin Cerrillo med Mauricio Cuevas.
    66'
    Straffe til San Jose Earthquakes
    69'
    I Carson slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    69'
    Riqui Puig
    Riqui Puig (LA Galaxy) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Rødt kort til LA Galaxy
    Eriq Zavaleta
    Utvisning! LA Galaxys Eriq Zavaleta får rødt kort og sendes av banen.
    70'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    LA Galaxy 4 - 3 San Jose Earthquakes
    Mål: Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse reduserer til 4-3 for San Jose Earthquakes etter å ha satt inn et straffespark på Dignity Health Sports Park.
    72'
    Jack Skahan
    Jack Skahan (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Dignity Health Sports Park.
    76'
    Inn: Alfredo Morales
    Ut: Carlos Gruezo
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Gruezo med Alfredo Morales. Dette er det fjerde byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    77'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Benjamin Kikanovic
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Benjamin Kikanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Carson. Cristian Espinoza avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    82'
    82'
    Jack Skahan
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Jack Skahan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    83'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    84'
    San Jose Earthquakes angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Gabriel Pec
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Daniel Aguirre, mens Gabriel Pec tar plass på benken.
    85'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Dejan Joveljic
    Greg Vanney gjør dagens femte bytte i Carson, når han tar ut Dejan Joveljic og setter inn Miguel Berry.
    85'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Vitor Costa
    Vitor Costa (San Jose Earthquakes) erstattes av Ousseni Bouda.
    87'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor LA Galaxy-området.