1-1
Gueye26' (Str.)
2-1
3-1
    Dommer Wim Smet venter med å sette i gang spillet fordi Guillaume Hubert ligger nede.
    6'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    8'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    9'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og KRC Genk får straffe!
    9'
    Guillaume Hubert ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ostend.
    10'
    Gult kort til KV Oostende
    Guillaume Hubert
    Guillaume Hubert (KV Oostende) pådrar seg et gult kort.
    10'
    Genk scorer på straffe!
    KV Oostende 0 - 1 Genk
    Mål: Paul Onuachu
    Mål! KRC Genk får et straffespark som Paul Onuachu setter i mål på Diaz Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    10'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    11'
    I Ostend slår Maxime D'Arpino en corner fra venstre.
    12'
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær KV Oostendes målområde.
    16'
    Straffe! Dommer Wim Smet plasserer ballen på krittmerket for KV Oostende...
    21'
    KV Oostende scorer på straffe!
    KV Oostende 1 - 1 Genk
    Mål: Makhtar Gueye
    Mål! Makhtar Gueye setter utligningen i mål på et straffespark.
    22'
    I Ostend har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til KV Oostende
    24'
    Dommeren dømmer straffe til KV Oostende
    25'
    KV Oostende har fått straffe!
    25'
    Gult kort til Genk
    Carlos Cuesta
    Dommer Wim Smet gir Carlos Cuesta (KRC Genk) et gult kort.
    26'
    KV Oostende 2 - 1 Genk
    Makhtar Gueye dundrer inn et straffespark på Diaz Arena. Stillingen er nå 2-1.
    26'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KV Oostende.
    28'
    Spillet på Diaz Arena er stoppet midlertidig fordi Robbie D'Haese ligger nede.
    28'
    Robbie D'Haese kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Diaz Arena.
    30'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark KRC Genk.
    32'
    Wim Smet tildeler KV Oostende en corner. Maxime D'Arpino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Anton Tanghe
    KV Oostende angriper i Ostend. Anton Tanghe fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Jhon Lucumi
    Ut: Carlos Cuesta
    Bytte for KRC Genk. Jhon Lucumi kommer inn for Carlos Cuesta på Diaz Arena.
    36'
    40'
    KRC Genk angriper i Ostend, men blir avblåst for offside.
    43'
    44'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Oostende.
    45'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ostend fordi Andrew Hjulsager får behandling for en skade på banen.
    45'+2
    KV Oostende slipper å klare seg uten Andrew Hjulsager som kommer tilbake på banen i Ostend.
    45'+2
    Theo Bongonda
    Målsjanse! Theo Bongonda (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    45'+4
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    45'+5
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Diaz Arena.
    45'+7
    Kristian Thorstvedt
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Kristian Thorstvedt går utenfor.
    47'
    Robbie D'Haese (KV Oostende) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Diaz Arena.
    47'
    KV Oostende må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KRC Genk.
    50'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Jack Hendry
    Ut: Robbie D'Haese
    Robbie D'Haese (KV Oostende) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jack Hendry.
    50'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    50'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Paul Onuachu avslutter utenfor.
    54'
    Mål for KV Oostende!
    KV Oostende 3 - 1 Genk
    Mål: Arthur Theate
    Målgivende: Makhtar Gueye
    Mål! Arthur Theate øker KV Oostendes ledelse til 3-1 på Diaz Arena. Flott spill fra Makhtar Gueye før målet.
    58'
    Det blir farlig! Frispark for KV Oostende er nær straffområde.
    59'
    Theo Bongonda (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Diaz Arena.
    62'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt andre bytte for dagen. Cyriel Dessers erstatter Kristian Thorstvedt.
    64'
    Junya Ito
    Junya Ito (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    68'
    Dommer Wim Smet venter med å sette i gang spillet fordi Fashion Sakala ligger nede.
    71'
    Inn: Mamadou Thiam
    Ut: Fashion Sakala
    Mamadou Thiam (KV Oostende) erstatter Fashion Sakala som ser ut til å måtte forlate Diaz Arena med en skade.
    73'
    Inn: Kevin Vandendriessche
    Ut: Nick Batzner
    Nick Batzner (KV Oostende) erstattes av Kevin Vandendriessche.
    73'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KRC Genk.
    74'
    Bryan Heynen (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Diaz Arena.
    76'
    Daniel Munoz
    KRC Genk angriper, og Daniel Munoz sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    76'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk bytter ut Junya Ito med Angelo Preciado. Dette er det tredje byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Daniel Munoz
    KRC Genk bytter ut Daniel Munoz med Luca Oyen.
    77'
    Mamadou Thiam
    Målsjanse på Diaz Arena! Mamadou Thiam fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    I Ostend slår Maxime D'Arpino en corner fra høyre.
    78'
    KV Oostende angriper, men Wim Smet blåser for offside.
    80'
    I Ostend har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Angelo Preciado vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Jack Hendry
    Jack Hendry (KV Oostende) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Angelo Preciado er på beina igjen og fortsetter kampen på Diaz Arena.
    85'
    85'
    85'
    Inn: Marko Kvasina
    Ut: Makhtar Gueye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer Marko Kvasina, mens Makhtar Gueye tar plass på benken.