1-0
2-0
3-0
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    2'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seinajoen JK.
    8'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    9'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Kuopio slår Nooa Laine en corner fra venstre.
    10'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    13'
    Jake Dunwoody
    I Kuopio header Jake Dunwoody (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    16'
    Eliton Junior
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Jasse Tuominen
    Jasse Tuominen (Kuopion Palloseura) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    18'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jasse Tuominen (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Savon Sanomat Areena, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Eliton Junior
    Målgivende: Jake Mario Jervis
    Eliton Pardinho Toreta Junior setter ballen i nettet og Kuopion Palloseura leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Jake Mario Jervis.
    25'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    27'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    29'
    Mohammad Al-Emara tildeler Seinajoen JK en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    38'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    40'
    Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Savon Sanomat Areena.
    42'
    Seth Saarinen
    Målsjanse! Seth Saarinen (Kuopion Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Jaime Jose Moreno Ciorciari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    45'+1
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Ibrahim Cisse
    Ibrahim Cisse (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    45'+1
    45'+2
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura like utenfor Seinajoen JK-området.
    51'
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Savon Sanomat Areena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    52'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Jasse Tuominen går utenfor.
    52'
    Seinajoen JK angriper, men Mohammad Al-Emara blåser for offside.
    54'
    Clinton Antwi
    Dommer Mohammad Al-Emara gir Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    55'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    55'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    58'
    Collins Shichenje
    Collins Shichenje (Kuopion Palloseura) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Frispark Seinajoen JK.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Kingsley Ofori
    Seinajoen JK bytter ut Kingsley Ofori med Otto Kemppainen.
    64'
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Nooa Laine
    Bytte for Seinajoen JK. Jeremiah Streng kommer inn for Nooa Laine på Savon Sanomat Areena.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kuopio fordi Eliton Pardinho Toreta Junior får behandling for en skade på banen.
    67'
    Eliton Pardinho Toreta Junior kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Savon Sanomat Areena.
    68'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Gabriel Bispo
    Ut: Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) erstattes av Gabriel Bispo.
    69'
    70'
    72'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    72'
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) mottar sitt første gule kort for dagen på Savon Sanomat Areena.
    73'
    73'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Dommer Mohammad Al-Emara viser Jake Dunwoody (Seinajoen JK) det gule kortet.
    73'
    76'
    Inn: Saku Savolainen
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Kuopio, når han tar ut Jake Mario Jervis og setter inn Saku Savolainen.
    77'
    Tete Yengi
    Tete Yengi (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Savon Sanomat Areena, men klarer ikke å score.
    77'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    79'
    Tete Yengi
    Sjanse! Kuopion Palloseura avanserer forover, men Tete Yengi avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Diego Rojas
    Seinajoen JK bytter ut Diego Rojas med Pyry Petteri Hannola. Dette er det tredje byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Jasse Tuominen
    Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gjør sitt tredje bytte for dagen. Arttu Heinonen erstatter Jasse Tuominen.
    83'
    Inn: Taneli Hamalainen
    Ut: Clinton Antwi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Taneli Hamalainen, mens Clinton Antwi tar plass på benken.
    83'
    Inn: Jaakko Oksanen
    Ut: Eliton Junior
    Kuopion Palloseura bytter ut Eliton Pardinho Toreta Junior med Jaakko Oksanen. Dette er det femte byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    83'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    83'
    84'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    84'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    86'
    86'
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Valentin Gasc
    Seinajoen JK gjør sitt fjerde bytte. Valentin Gasc erstattes av Martti Haukioja.
    88'
    Inn: Samson Ebuka Obioha
    Ut: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Samson Ebuka Obioha, mens Jaime Jose Moreno Ciorciari tar plass på benken.
    88'
    Kuopion Palloseura 2 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Arttu Heinonen
    Målgivende: Saku Savolainen
    Mål! Arttu Heinonen gir Kuopion Palloseura en komfortabel 2-0 ledelse. Saku Savolainen sto for den målgivende pasningen.
    90'
    Mohammad Al-Emara tildeler Kuopion Palloseura en corner. Anton Popovitch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Kuopion Palloseura 3 - 0 Seinajoen JK
    Mål! Kuopion Palloseura øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Arttu Heinonen på Savon Sanomat Areena.