3-1
Ezeh90'+8
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side på Savon Sanomat Areena.
    5'
    Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura angriper på Savon Sanomat Areena, men Axel Vidjeskog header utenfor.
    7'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    9'
    HJK Helsinki angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark i en god posisjon for Kuopion Palloseura!
    13'
    Clinton Antwi
    Kuopion Palloseura angriper. Clinton Antwi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Oliver Reitala tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    20'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Paul Ogunkoya
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Paul Ogunkoya treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) kommer til avslutning på Savon Sanomat Areena, men headingen blir reddet.
    22'
    22'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura like utenfor HJK Helsinki-området.
    23'
    Petteri Pennanen
    Kuopion Palloseura fosser forover og Petteri Pennanen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    I Kuopio slår Clinton Antwi en corner fra høyre.
    25'
    Saku Savolainen
    Kuopion Palloseura angriper. Saku Savolainen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Saku Savolainen
    Målgivende: Clinton Antwi
    Saku Savolainen header ballen i mål og Kuopion Palloseura tar ledelsen 1-0 på Savon Sanomat Areena. Clinton Antwi var nest sist på ballen.
    25'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til HJK Helsinki.
    30'
    31'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Topi Keskinen
    Målsjanse til HJK Helsinki! Topi Keskinen treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    34'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    35'
    Frisparket tildelt Kuopion Palloseura er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    36'
    HJK Helsinki angriper i Kuopio. Topi Keskinen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Samuli Miettinen
    Samuli Miettinen (Kuopion Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    45'+1
    46'
    Skade: HJK Helsinki
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kuopio fordi Petteri Pennanen får behandling for en skade på banen.
    46'
    Dommer Oliver Reitala viser Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) det gule kortet.
    47'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    48'
    Petteri Pennanen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Savon Sanomat Areena.
    48'
    Brooklyn Lyons-Foster
    Brooklyn Lyons-Foster (HJK Helsinki) avanserer forover på Savon Sanomat Areena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Giorgos Kanellopoulos
    Dommer Oliver Reitala gir Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) et gult kort.
    50'
    50'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    52'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    52'
    56'
    Spillet på Savon Sanomat Areena er stoppet midlertidig fordi Johannes Kreidl ligger nede.
    58'
    Johannes Kreidl er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Jesse Ost ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Hassane Bande
    Ut: Noah Pallas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Hassane Bande, mens Noah Pallas tar plass på benken.
    59'
    Jesse Ost er på beina igjen og fortsetter kampen på Savon Sanomat Areena.
    60'
    Dommer Oliver Reitala venter med å sette i gang spillet fordi Johannes Kreidl ligger nede.
    61'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Jonathan Muzinga
    Ut: Paul Ogunkoya
    Jani Honkavaara gjør dagens første bytte i Kuopio, når han tar ut Paul Ogunkoya og setter inn Jonathan Muzinga.
    62'
    Johannes Kreidl ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kuopio.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Kuopion Palloseura er nær straffområde.
    64'
    Inn: Aatu Hakala
    Ut: Johannes Kreidl
    Kuopion Palloseura bytter ut Johannes Kreidl som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jani Honkavaara blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Aatu Hakala.
    65'
    66'
    Kuopion Palloseura 2 - 0 HJK Helsinki
    Mål! Saku Savolainen (Kuopion Palloseura) header inn 2-0. Clinton Antwi sto for den målgivende pasningen.
    66'
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kuopio fordi Clinton Antwi får behandling for en skade på banen.
    70'
    Kuopion Palloseura slipper å klare seg uten Clinton Antwi som kommer tilbake på banen i Kuopio.
    72'
    Giorgos Kanellopoulos er tilbake på banen igjen.
    72'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    73'
    73'
    Luke Plange
    Sjanse til HJK Helsinki! Luke Plange er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Oliver Reitala tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    75'
    76'
    Kuopion Palloseura 3 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Petteri Pennanen
    Målgivende: Axel Vidjeskog
    Mål! Kuopion Palloseura øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Petteri Pennanen på Savon Sanomat Areena. Flott spill fra Axel Vidjeskog før målet.
    77'
    80'
    82'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Savon Sanomat Areena.
    83'
    Hassane Bande
    Målsjanse! Hassane Bande (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside på Savon Sanomat Areena.
    85'
    86'
    88'
    Oliver Reitala tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    90'
    90'
    Inn: Atomu
    Ut: Hans Nunoo Sarpei
    HJK Helsinki gjør sitt andre bytte. Hans Nunoo Sarpei erstattes av Atom.
    90'+3
    Inn: David Ezeh
    Ut: Luke Plange
    Luke Plange (HJK Helsinki) erstattes av David Ezeh.
    90'+3
    Inn: Mohammed Muritala Omotosho
    Ut: Joslyn Luyeye-Lutumba
    Kuopion Palloseura bytter ut Joslyn Luyeye-Lutumba med Mohammed Muritala Omotosho. Dette er det tredje byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    90'+5
    Inn: Taneli Hamalainen
    Ut: Saku Savolainen
    Kuopion Palloseura bytter ut Saku Savolainen med Taneli Hamalainen.
    90'+5
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Otto Ruoppi
    Bytte for Kuopion Palloseura. Arttu Heinonen kommer inn for Otto Ruoppi på Savon Sanomat Areena.
    90'+5
    90'+7
    Mål for HJK Helsinki!
    Kuopion Palloseura 3 - 1 HJK Helsinki
    Mål: David Ezeh
    Målgivende: Lucas Lingman
    Mål! HJK Helsinki reduserer til 3-1 på Savon Sanomat Areena. David Ezeh raget høyest og headet ballen i mål. Det er en fin assist fra Lucas Lingman.