Hei og velkommen til denne livedekningen av Kroatia - Norge! Vi tar en titt på lagoppstillingene.
    Norge (4-3-3): Klaesson - Sebulonsen, Heggheim, Daland, Dahl Østrøm - Hove, Askildsen, Evjen - Strand Larsen, Botheim, Holm.
    Norges benk: Petersen - Sahraoui, Kolskogen, Stenevik, Rösler, Kitolano, Ceide, Palumbo, Christensen.
    Kroatia (4-3-3): Pandur - Sutalo, Soldo, Vuskovic, Colina - Palaversa, Subic, Sutalo - Marin, Simic, Kacavenda.
    Kroatias benk: Kotarski - Smolcic, Prsir, Ljubicic, Krizmanic, Baturina, Biuk, Bulat, Busnja.
    Leif Gunnar Smerud gjentar suksessgrepet som senket Østerrike forrige måned. Også mot Kroatia stiller han med "300 kilo muskler" på topp i form av Strand Larsen, Botheim og Holm. De scoret alle mot Østerrike i en imponerende kamp av Norge U21 på Marienlyst.
    Kroatia er den antatt tøffeste motstanderen i Norges gruppe. De har i likhet med Smeruds menn åpner gruppespille med to seire. Østerrike har også seks poeng, men med én kamp mer spilt. Finland, Aserbajdsjan og Estland er de øvrige lagene i gruppen.
    I troppen til Kroatia finner vi hovedsakelig spillere fra hjemlig liga samt noen innslag fra italiensk og tysk fotball. Boško Šutalo, på utlån fra Atalanta til Hellas Verona, er lagets mest rutinerte spiller. Midtstopperen har flere kamper i Serie A.
    Emil Conradsen Ceide og Noah Holm står begge med to mål for Norge i kvalifiseringen og er lagets toppscorere så langt.
    Kveldens kamp dømmes av Yaroslav Kozyk fra Ukraina.
    Det er tidligere Liverpool-spiller Igor Bišćan som er Kroatia U21s landslagssjef.
    - Jeg synes det er modig, sier Kjetil Rekdal om Smeruds valg om å spille med tre spisser på topp. Kampen ser du på VG+ Sport.
    Der er kampen i gang!
    1'
    Sutalo stormer oppover linjen og får frispark. Felles av Østrøm.
    1'
    Frispark i farlig innleggspoissjon.
    2'
    Mål for Kroatia!
    Kroatia 1 - 0 Norge
    Mål: Roko Simic
    Målgivende: Luka Sucic
    MARERITTSTART! Frisparket er brukbart slått og i feltet kriger hjemmelagets spillere. Får kranglet ballen inn bak Klaesson. Der glipper det i markeringsarbeidet til Norge. Scorer i kampens første angrep, kroatene.
    2'
    Nå må Norge mobilisere for å slå tilbake. Fryktelig start på dette oppgjøret.
    5'
    Norge vinner et frispark på midtbanen.
    5'
    Norge har slitt med å få ballen frem til spissene så langt. Mye styrke og muskler hos kroatene også. Kan bli en tøff nøtt å knekke.
    6'
    Norge er nære å stikke gjennom Botheim og Strand Larsen, men bare nesten.
    8'
    Kroatia utfordrer på kanten. Får med seg en corner.
    9'
    Hjørnespark til Kroatia
    9'
    En kroat får hodet på den. Sliter med markeringen i feltet, Norge. Headingen til side for mål.
    9'
    SIMIC! Oioi, Kroatia farlig frempå og det er målscoreren som skyter. Blåser ballen en meter over mål.
    11'
    Daland med et slapt tilbakespill til Klaesson. Setter keeperen i en kinkig situasjonen, men Leeds-keeperen får blåst ballen unna.
    12'
    Kroatia alene med Klaesson! Keeperen redder Norge der. Nå må det norske laget våkne.
    13'
    15'
    Kroatia 2 - 0 Norge
    Mål: Luka Sucic
    SMART CORNERTREKK! Og det blir mål! Kroatia kjører over Norge her. En kroat hopper over ballen, før mannen bak fyrer løs. Litt heldig når ballen får en styring, men mål er det uansett.
    16'
    Dette ser tungt ut for Norge!
    18'
    Sucic med mål og målgivende så langt. Kampens store spiller.
    18'
    Norge har skapt nada niks så langt. De tre spissene får særdeles lite å jobbe med.
    20'
    Strand Larsen tar ned ballen og gjør en god jobb med å holde i den. Felles og får frispark på egen halvdel.
    21'
    Brukbart norsk spill, men Holm stoppes før han kommer til skudd.
    23'
    Norge lemper inn i boks. Holm stusser videre, men ballen går inn til keeper.
    24'
    Botheim felles på kontant vis. Kunne vurdert det gule kortet der, dommeren. Ender med frispark i hvert fall
    25'
    Det nærmeste Norge har kommet! Holm får tatt ned ballen i boksen, men en kroat får et bein i veien før spissen får avsluttet. Corner.
    27'
    Hjørnespark til Norge
    28'
    Brukbart slått, men Kroatia header corneren unna.
    28'
    Strand Larsen er sterk i kroppen og tar ned ballen i feltet. Prøver å komme til avslutning, men stoppes.
    32'
    Ti minutter til pause. Norge har skapt særdeles lite så langt, kan det løsne før lagene går i garderobene?
    35'
    Sebulonsen legger inn. Blokkeres til corner.
    35'
    35'
    Norge roper etter straffe når Strand Larsen går i bakken. Ser ut som han sparkes i ankelen, men dommeren sier nei til straffespark.
    36'
    Norge angriper langs høyrekanten. Ender med innkast.
    39'
    43'
    Norge kommer på den corneren, men headingen går langt til side for mål. Ufarlig.
    43'
    OIOI! Der kommer muligheten for Norge! Botheim legger igjen til Strand Larsen, som banker til. Dessverre går skuddet rett på keeper.
    44'
    Norge gjør to bytter i pausen. Dahl Østrøm og Evjen ut, inn med Konradsen Ceide og Christensen.
    46'
    Gult kort til Kroatia
    Bosko Sutalo
    47'
    Frispark til Norge. Kan svinges inn i feltet.
    48'
    Frisparket fra Askildsen stopper i muren.
    48'
    Kan Norge komme tilbake i denne kampen? En bratt oppoverbakke som må klatres.
    49'
    50'
    Askildsen header corneren unna.
    50'
    Sukic med en kjempesjanse! Men Klaesson henger med, redder fint.
    52'
    Mål for Norge!
    Kroatia 2 - 1 Norge
    Sebastian Sebulonsen reduserer for Norge! Viking-spilleren banker ballen praktfullt i det lengste hjørnet.
    54'
    56'
    Kroatia 3 - 1 Norge
    Norge sover i eget forsvar! Aiai, for en kalddusj etter scoringen til Sebulonsen. Nikker inn kveldens tredje fra første stolpe.
    57'
    Kroatia 3 - 2 Norge
    Konradsen Ceide scorer! Hva er det som skjer!? Rosenborg-spilleren drar seg inn i feltet og skur ballen elegant i det lengste hjørnet.
    58'
    Tre mål på fire minutter der altså.
    59'
    Kroatia legger inn, men Norge får klarert unna.
    60'
    KAOS I KROATIA-FELTET! Ballen lander hos Strand Larsen i feltet etter litt klabb og babb, men Pander får på utrolig vis kastet seg over ballen. Nok en gang butter det imot for Strand Larsen.
    60'
    - Jeg synes litt synd på ham nå, sier kommentator Vegard Aulstad hos VG+ Sport idet Strand Larsen bommer.
    61'
    Strand Larsen lager frispark til Kroatia, kommer inn i høy fart.
    62'
    Botheim klarerer i eget felt.
    62'
    Nok et frispark til Kroatia.
    63'
    Christensen i god posisjon, men pasningen mot ham er for svak.
    65'
    Zukic går på langskudd, men den sklir av kroatens fot. Tvinger likevel fram en redning av Klaesson.
    66'
    Den påfølgende corneren blir elegant klarert.
    66'
    Det er omtrent akkurat nå vi skulle likt å se et høyt Norge-press i jakt på utligning, men kroatene har gjenerobret kontroll over kampen.
    67'
    Bra avslutningsmulighet for kroatene etter et innlegg fra venstre, men Simic kommer ikke over ballen - selv om han er helt uforstyrret. Like over.
    70'
    Mario Vuskovic
    Stopper et kjapt frispark fra Strand Larsen.
    71'
    Norge får ikke helt grep om ballen her nå.
    74'
    Hove og Heggheim går ut til fordel for Kolskogen og Sahraoui.
    75'
    Kroatia roper på straffe, men får ikke gehør.
    76'
    Norge får frispark like utenfor feltet. Tøff takling på Sahraoui.
    78'
    To Kroatia-bytter. Marin går ut til fordel for Busnja. Sucic ut for Molcic det andre byttet.
    78'
    Skuddet går like utenfor!
    79'
    Halldor Stenevik kommer inn for Noah Jean Holm.
    80'
    Jesper Daland får gult kort for Norge.
    82'
    Nå går klokka fort her.
    84'
    Tror du Norge klarer å score før full tid?
    Ja
    44%
    Nei
    56%
    Antall stemmer: 779
    Hjørnespark og god mulighet for Norge.
    84'
    Nei, det blir i stedet kontring for Kroatia.
    85'
    Skuddet går i blokka og Klaesson plukker takknemlig.
    86'
    BOTHEIM! Norge spiller seg godt inn i feltet og beleirer Kroatia-feltet, ballen ender til slutt hos Botheim - men han får ikke avsluttet med ordentlig trykk.
    86'
    Botheim får frispark mot seg i feltet. Heller uheldig timing på den.
    87'
    Pandur gambler og mister ballen i feltet! Norge får corner.
    90'
    Klareres unna - igjen.
    90'+1
    Nok en corner. Denne gangen da?!
    90'+1
    Fint inn i feltet - men Botheim blir avblåst igjen!
    90'+1
    Spillerbytte - Kroatia
    Inn: Marin Ljubicic
    Ut: Roko Simic
    90'+2
    Baturina går også inn for Kacavenda.
    90'+3
    Tre minutter lagt til, for øvrig - og kroatene hastet ikke med å bytte.
    90'+3
    STRAND LARSEN ER SÅ NÆR! Christensen slår perfekt inn foran mål, Strand Larsen sklir inn på bakre - men igjen kommer Groningen-spissen millisekundet for sent. Ai, ai, ai. Det var sjansen, dere.
    90'+4
    Kroatia vinner etter et stormløp fra starten, Norges to vakre scoringer er dessverre ikke nok.