Velkommen skal du være til liveoppdatering av eliteseriekampen mellom Kristiansund og Stabæk.
    Kristiansund (4-2-3-1): McDermott - Strand Nilsen, Coly, Hopmark, Askar - Diop, Isaksen - Gjertsen, Kartum, Mucolli - Bye.
    Stabæk (4-3-3): Sandberg - Pedersen, Amankwah, Ottesen, Wernersson - Solbakken, Høyland, Kostadinov - Edvardsen, Kirkevold, Hansen.
    Vertenes benk: Hadaya, D.P. Ulvestad, Kalludra, Blakstad Sivertsen, Willumsson, P.E Ulvestad, Brevik, Siira Sivertsen, Bruseth.
    Gjestenes benk: Brauti, Azemi, Andresen, Jonassen, Harrison, Nusa, Lembi.
    Det tilsvarende oppgjøret i fjor endte 1-2 til bærumslaget. Kristiansund scoret først med Bent Sørmo, men en utligning av Emil Bohinen og en matchvinnerscoring av Kornelius Hansen gjorde at bortelaget stakk av med alle tre poengene den gang.
    Inn mot dagens oppgjør kommer to lag i brukbar form: Hjemmelaget Kristiansund hadde vunnet tre strake kamper før de tapte en vanskelig bortekamp mot Viking sist, mens Stabæk står med fire strake seiere før dette oppgjøret.
    Med seier kan Kristiansund snike seg forbi både Lillestrøm og Bodø/Glimt, og dermed innta andreplassen i Eliteserien - riktignok med én kamp mer spilt enn de to andre lagene. En Stabæk-seier derimot vil sende bærumslaget forbi både Mjøndalen, Tromsø og Sarpsborg 08. Noe som vil sende de fra 15.-plass til 12.-plass på tabellen.
    Kristoffer Hagenes er dagens hoveddommer, og med seg langs linjene har han assistentdommerne Anders Olav Dale og Ivar Askeland.
    Vi er i gang!
    1'
    Jevn åpning ute på kunstgresset.
    5'
    Kristiansund i sine mørkeblå hjemmedrakter og Stabæk i sine helhvite bortedrakter for anledningen.
    6'
    Diop med ballmist sentralt på egen banehalvdel. Hansen fyrer av fra 25 meters hold, men løskruttet triller utover dødlinjen...
    9'
    Hjørnespark til gjestene.
    10'
    Mislykket kort variant som ender med klarering av Askar.
    11'
    Diop forsøker også et langskudd: Men også nå skorter det på presisjon.
    13'
    Ny corner til Stabæk
    15'
    Edvardsens corner heades unna på første stolpe.
    15'
    Kristiansund får corner. Så langt har store sjanser uteblitt denne kampen...
    17'
    Og corneren bryter ikke den trenden: Heades unna på første stolpe.
    17'
    Men hjemmelaget har skaffet seg ny corner idet hjemmefansen setter i gang "Det er vi som er Kristiansund!".
    18'
    Heiaropene til tross, så ender corneren kun med et distanseskudd fra Diop som går utenfor mål.
    18'
    Ny corner til Kristiansund. Tredje på tre minutter.
    18'
    Corneren lander hos Mucolli ute ved hjørnet. Han skjæret inn og skyter mot lengste. Skuddet går via en hvitkledd spiller og ut til enda en corner.
    19'
    Denne corneren klareres fortere.
    20'
    Antall stemmer: 427
    Høyland tester McDermott! Noe tilfeldig havner ballen rett i beina til midtbanemannen som får forsøke seg fra knappe 20 meter. Skuddet er dog ikke særlig velplassert og McDermott har god kontroll.
    22'
    Stabæk har fått frispark i god innleggsposisjon.
    28'
    Mål for Stabæk!
    Kristiansund 0 - 1 Stabæk
    Mål: Martin Høyland
    Alle gode ting er tre for Stabæk! Først header Amankwah, men stoppes mesterlig av McDermott. Så smeller Hansen ballen i tverrliggeren, før Høyland er hakket mer presis og finner veien til nettmaskene!
    28'
    Det er Stabæk-karrierens første mål for Grorud-gutten!
    30'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 1 Stabæk
    Mål: Snorre Strand Nilsen
    Målgivende: Andreas Hopmark
    Hjemmelaget svarer umiddelbart - og på fantastisk vis! Hopmark vender spillet fra stopperposisjon og ut til backen, men denne scoringen skal Strand Nilsen ha all kreditt for: Han demper ballen på kassa før han smeller ballen i en bue over Sandberg og inn i nettet!
    30'
    Corner til hjemmelaget.
    32'
    Klareres.
    33'
    Kvarter igjen til pause. Er 1-1 fortjent så langt?
    Ja!
    55%
    Nei!
    45%
    Antall stemmer: 322
    Stabæk har skaffet seg en corner.
    34'
    Edvardsen slår inn. Hopmark header ut.
    35'
    Et skudd fra Edvardsen, eller faktisk kanskje et innlegg, skaper småtrøbbel for McDermott som må slå til corner.
    36'
    Kristiansund rydder unna.
    36'
    Straffe til Kristiansund. Mucolli drar en skuddfinte på Ottesen før han felles av midtstopperen. Korrekt dømt.
    38'
    Kristiansund scorer på straffe!
    Kristiansund 2 - 1 Stabæk
    Mål: Bendik Bye
    Klinker ballen midt i mål! Sandberg er på den, men ikke nok til å holde den utenfor kassa. Kristiansund har snudd kampen!
    39'
    Hansen tester McDermott fra veldig skrått hold! Den rødkledde sisteskansen gjør jobben og redder.
    41'
    Hvordan står det ikke 3-1? Dobbeltsjanse for vertene når Isaksen legger ballen til rette for Mucolli som avslutter midt på Sandberg. Returen havner hos Bye, men spissen rekker ikke noe annet enn å avslutte med hoften midt på Sandberg.
    44'
    En underholdende første omgang er ved veis ende, og det står 2-1 etter scoringer av Høyland, Strand Nilsen og Bye.
    Klarer Stabæk å snu dette i andre omgang?
    Antall stemmer: 1357
    Andre omgang er i gang! La oss håpe den blir like interessant som den første.
    46'
    Corner til Kristiansund.
    48'
    Kristiansund 3 - 1 Stabæk
    Mål: Agon Mucolli
    Målgivende: Aliou Coly
    Corner er mål! Coly er først på ballen, men midtstopperens berøring lander hos Mucolli som med en lekker tofotsdragning drar av en Stabæk-forsvarer før han setter ballen i nettet!
    48'
    Tror du Stabæk beholder plassen i Eliteserien denne sesongen?
    Mål: Sander Erik Kartum
    For et langskudd! Kartum frispilles i mellomrommet og fra 30 meters hold bøyer han ballen lekkert bort i lengste. Vakkert!
    55'
    Brutal åpning på andre omgang for Stabæk.
    57'
    Stabæk-trener Kjønø forbereder bytter.
    60'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Fitim Azemi
    Ut: Kaloyan Kalinov Kostadinov
    62'
    Inn: Antonio Nusa
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    63'
    Nusa viser i kjent stil frem driblerepertoaret sitt, men blir lagt rett i bakken.
    64'
    Rapt skudd av Kirkevold tester McDermott. Men sisteskansen redder i fast grep.
    65'
    Nusa skjærer inn og skyter i en KBK-forsvarer. Oppfølgerskuddet fra Høyland blokkeres ut til corner.
    66'
    Ender med utspark.
    67'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Dan Peter Ulvestad
    Ut: Amidou Diop
    68'
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Sander Erik Kartum
    69'
    Azemi sikter og skyter godt! McDermott må ut i full strekk for å stoppe skuddet fra hjørnet av sekstenmeteren.
    71'
    Inn: Aleksander Andresen
    Ut: Oliver Edvardsen
    71'
    Inn: Tortol Lumanza
    Ut: Markus Solbakken
    72'
    Gult kort til Kristiansund
    Jesper Isaksen
    Isaksen går for tøft inn i en duell med Wernersson, og må dermed ta til takke med kampens første kort.
    73'
    75'
    Heades unna.
    75'
    Det pøsregner i Kristiansund nå.
    76'
    Inn: Oskar Sivertsen
    Ut: Torgil Gjertsen
    77'
    Inn: Erlend Sivertsen
    Ut: Amin Askar
    77'
    Dobbel dose Sivertsen entrer kunstgressmatten. To lokale gutter som får sjansen.
    77'
    Kalludra skjærer inn og skyter, men skuddet blokkeres.
    78'
    Corner til Stabæk.
    79'
    Gult kort til Stabæk
    Fitim Azemi
    Får gult kort når han stopper en overgangsmulighet.
    82'
    Wernersson ligger nede med det som ser ut som store smerter. Må nok bytte.
    83'
    Wernersson fraktes av på båre.
    84'
    Inn: Emil Jonassen
    Ut: Victor Wernersson
    Jonassen blir Wernerssons erstatter.
    85'
    Mucollis herjinger fortsetter! Kantspilleren dribler seg innover og bøyer ballen mot lengste, men fingertuppene til Sandberg sender ballen via tverrliggeren og ut.
    86'
    Kristiansund 5 - 1 Stabæk
    Mål: Oskar Sivertsen
    Målgivende: Agon Mucolli
    Mucolli drar seg til dødlinjen og finner Sivertsen foran kassa! Innbytteren setter ballen kontrollert i mål med innsiden.