1-0

Ble dekket av VG Sporten

Vind, sludd og hagl i Kristiansund nå.
    2'
    Kalludra herjer ute på kanten, blir til slutt stoppet og Kristiansund får et innkast ved cornerflagget.
    4'
    Brukbar Brann-sjanse. Haugen legger inn til Orlov på første stolpe. Brann får corner. Den ender i ingenting.
    6'
    Coly får behandling for en skade etter den corneren. Nå er han oppe igjen.
    6'
    Kristoffer Barmen får et innlegg og kommer alene på bakre stolpe, men det blir alt for skrått hold. Kan ikke kalles en sjanse.
    12'
    Gilli Rolantsson kommer seg fri fra Henrik Gjesdal og sender i vei et knallhardt skudd fra hjørnet av 16-meteren. Sean McDermott får en hånd på skuddet. Brann har skapt mest på høyresiden til nå.
    15'
    Tidligere Brann-spiller Henrik Gjesdal blir veldig alene på venstre backplass, noe Brann utnytter gang på gang. Her må Kristiansund justere, ellers blir det trøbbel.
    16'
    17 minutter er spilt og Brann fortsetter å presse høyt. Tvinger Kristiansund til å slå langt.
    17'
    Og nå skinner solen i Kristiansund. Tre årstider de første 18 minuttene...
    18'
    Bra bevegelse i dette Brann-laget, bruker bredden og lar ballen gjøre jobben.
    21'
    Det meste handler om Brann nå. KBK er ufarlig og blir bare løpende i mellom. Brann slår innlegg på innlegg. Med litt mer presisjon så blir det farlig.
    24'
    Kamer Qaka har vi ikke sett så mye til i dag.
    26'
    Brann spiller KBK lave og har god kontroll.
    29'
    Braaten er på vei gjennom, men blir stoppet av Baranov. Kunne fort blitt farlig.
    31'
    Ruben Kristiansen får støvelen til Coly i ansiktet og blir liggende nede.
    32'
    Kristiansen er på banen igjen etter å ha sjekket tanngarden.
    33'
    Baranov bommer på en heading til egen keeper. Blir Brann-corner.
    34'
    Brann presser ikke like høyt nå. Skulle bare mangle...
    38'
    KBK er mer med nå - uten at man har skapt noen farligheter.
    41'
    For en KBK-sjanse! Treffer tverrliggeren på en heading, returen treffer Mendy - som regelrett bommer på ballen. Der burde KBK scoret sitt aller første eliteseriemål.
    43'
    Ett minutt er lagt til.
    45'+1
    45'+1
    Kristiansund er det eneste eliteserielaget som ikke har scoret denne sesongen.
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Daniel Braaten
    Braaten har vært syk. Det er begrunnelsen til Brann-treneren for byttet nå.
    46'
    Stor sjanse til Brann. Rolantsson får ballen på bakerste stolpe, men McDermott er våkent med og redder. Coly blir jo alt for passiv der og slipper Gilli Rolantsson enkelt til.
    50'
    Voldsom haglskur nå. Ufyselig vær.
    58'
    Gult kort til Kristiansund
    Aliou Coly
    Coly får gult kort for en stygg takling på Orlov. Etter å ha sett reprisen er det overraskende at svensken reiser seg så fort. Spørs om han kan fortsette.
    61'
    Gult kort til Brann
    Sivert Heltne Nilsen
    Heltne Nilsen får gult for sine reaksjoner på det han så.
    61'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Jean Allasane Mendy
    63'
    Mendy så ikke spesielt fornøyd ut med å bli byttet ut.
    64'
    Qaka i fint driv, går fra egen midtbane til 16-meteren før han bli stoppet av Ruben Kristiansen - i siste liten.
    65'
    Inn: Torgeir Børven
    Ut: Jakob Orlov
    Nei, Orlov må gi seg etter den taklingen. Børven får sjansen. Like mye taktisk bytte, blir det sagt fra Brann-benken, ifølge Max.
    67'
    Moen peker på straffemerket. Nå har KBK sjansen til å score. Det er Acosta som feller Stokke.
    71'
    Kristiansund scorer på straffe!
    Kristiansund 1 - 0 Brann
    Mål: Sverre Økland
    Økland setter ballen godt ut i det høyre hjørnet til Leciejewski. Det er hardt og det er vrient å ta.
    72'
    Hva skal Lars Arne Nilsen og Brann gjøre nå? Har snaut 20 minutter på seg.
    74'
    Akkurat nå har Kristiansund fire lag bak seg på tabellen.
    75'
    Karadas skal inn for Brann.
    76'
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Amin Nouri
    Da skal det slås langt. Karadas får 15 minutter. Skal han lykkes må innleggene bli mer presise.
    78'
    Hjørnespark til Brann
    80'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Liridon Kalludra
    80'
    Brann slår langt, men - slik det har vært gjennom 82 minutter - innleggene er for upresis.
    82'
    Så kom det en presis pasning. Karadas er på første stolpe og får gå opp helt alene. Headingen går utenfor. Bare nesten, for Brann.
    83'
    KBK tar seg god tid når ballen er ute av spill nå.
    85'
    KBK får frispark ved cornerflagget. Et billig et.
    85'
    Børven kommer til en avslutning fra kloss hold. Skyter over.
    87'
    Inn: Thompson Ekpe
    Ut: Kamer Qaka
    88'
    Vito Wormgoor
    88'
    Det er lagt til hele fem minutter.
    90'
    Børven står i offside.
    90'+1
    Azar Karadas
    Karadas er fly forbannet etter å ha fått gult kort. Kanskje vel mye armer på Karadas i den duellen med Gjesdal?
    90'+2
    Brann-spillerne er oppgitt over dommer Moen. Gir KBK et frispark.
    90'+5
    90'+5
    Der er det over. Kristiansunds første seier og første mål i Eliteserien er et faktum.