KMSK Deinze må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lommel.
    1'
    Diego
    Målsjanse! Diego (Lommel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Wesli De Cremer tildeler Lommel en corner. Alex Granell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    I Deinze har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Frispark Lommel.
    8'
    Hjørnespark til Lommel SK
    9'
    10'
    Arthur Sales
    Sjanse! Lommel avanserer forover, men Arthur Sales avslutter utenfor.
    11'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KMSK Deinze på egen banehalvdel.
    11'
    Gaetan Hendrickx (KMSK Deinze) løfter inn en corner fra høyre på Burgemeester Van de Wiele Stadion.
    13'
    Lommel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for KMSK Deinze på egen banehalvdel.
    15'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KMSK Deinze.
    17'
    Alex Granell
    Lommel angriper i Deinze. Alex Granell fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    I Deinze slår Alex Granell en corner fra høyre.
    28'
    Skudd utenfor mål, Lommel SK
    28'
    29'
    Frispark for Lommel på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Arthur Sales (Lommel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    34'
    Gaetan Hendrickx (KMSK Deinze) slår en corner fra venstre side på Burgemeester Van de Wiele Stadion.
    36'
    Skudd på mål, Lommel SK
    37'
    KMSK Deinze, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Juho Talvitie
    Juho Talvitie (Lommel) avanserer forover på Burgemeester Van de Wiele Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Mål for Lommel SK!
    KMSK Deinze 0 - 1 Lommel SK
    Mål: Juho Talvitie
    Målgivende: Diego
    I Deinze tar Lommel ledelsen 0-1 etter et mål av Juho Talvitie. Diego sto for den målgivende pasningen.
    41'
    43'
    43'
    Frispark til KMSK Deinze på halvdelen til Lommel.
    44'
    Målsjanse på Burgemeester Van de Wiele Stadion! Juho Talvitie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Spillerbytte - KMSK Deinze
    Inn: Souleymane Anne
    Ut: Alessio Staelens
    KMSK Deinze gjør sitt første bytte. Alessio Staelens erstattes av Souleymane Anne.
    46'
    52'
    Gaetan Hendrickx (KMSK Deinze) løfter inn en corner fra venstre på Burgemeester Van de Wiele Stadion.
    53'
    Lommel angriper. Juho Talvitie får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    54'
    54'
    55'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Lommel.
    56'
    Lommel angriper, men avslutningen til Juho Talvitie går utenfor.
    58'
    Gaetan Hendrickx
    Målsjanse på Burgemeester Van de Wiele Stadion! Gaetan Hendrickx fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    Lommel SK, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Souleymane Anne
    KMSK Deinze fosser forover og Souleymane Anne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Lucas Schoofs
    Lucas Schoofs (Lommel) avanserer forover på Burgemeester Van de Wiele Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Hjørnespark til KMSK Deinze
    65'
    Mål for KMSK Deinze!
    KMSK Deinze 1 - 1 Lommel SK
    Mål: Lennart Mertens
    Målgivende: Jellert Van Landschoot
    Mål! Lennart Mertens (KMSK Deinze) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Jellert Van Landschoot var nest sist på ballen.
    66'
    Teo Quintero Leon
    Sjanse i Deinze! Teo Quintero Leon (KMSK Deinze) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    71'
    71'
    72'
    Gult kort til KMSK Deinze
    Dommer Wesli De Cremer viser Souleymane Anne (KMSK Deinze) det gule kortet.
    72'
    Inn: Sven Braken
    Ut: Lennart Mertens
    Hans Somers (KMSK Deinze) gjør sitt andre bytte for dagen. Sven Braken erstatter Lennart Mertens.
    72'
    Inn: Jaime Sierra Mateos
    Ut: Gaetan Hendrickx
    Gaetan Hendrickx (KMSK Deinze) erstattes av Jaime Sierra Mateos.
    73'
    Dommer Wesli De Cremer venter med å sette i gang spillet fordi Dries Wouters ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - Lommel SK
    Inn: Amar Ahmed Fatah
    Ut: Alex Granell
    Steve Bould gjør dagens første bytte i Deinze, når han tar ut Alex Granell og setter inn Amar Ahmed Fatah.
    73'
    Lommel slipper å klare seg uten Dries Wouters som kommer tilbake på banen igjen.
    74'
    75'
    Diego
    Diego (Lommel) kommer til en målsjanse på Burgemeester Van de Wiele Stadion, men klarer ikke å score.
    77'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Lommel på egen banehalvdel.
    77'
    KMSK Deinze 1 - 2 Lommel SK
    Mål: Diego
    Målgivende: Arthur Sales
    Diego setter ballen i nettet og Lommel leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Arthur Sales.
    80'
    Inn: Nicolas Mercier
    Ut: Emilio Kehrer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KMSK Deinze. Inn kommer Nicolas Mercier, mens Emilio Kehrer tar plass på benken.
    81'
    82'
    Gult kort til Lommel SK
    Dries Wouters
    Dries Wouters (Lommel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Nicolas Mercier
    Målsjanse! Nicolas Mercier (KMSK Deinze) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    84'
    Jaime Sierra Mateos
    Jaime Sierra Mateos (KMSK Deinze) får et gult kort av dommer Wesli De Cremer.
    84'
    Laurent Lemoine
    Dommeren gir Laurent Lemoine (KMSK Deinze) et gult kort.
    84'
    85'
    85'
    I Deinze slår Diego en corner fra venstre.
    85'
    86'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Lommel like utenfor KMSK Deinze-området.