Piotr Lasyk tildeler KKS Lech Poznan en corner. Ali Gholizadeh sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    I Poznan slår Petr Schwarz en corner fra venstre.
    5'
    Alex Petkov
    Slask Wroclaw angriper på Stadium Poznan. Alex Petkov header utenfor.
    5'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    6'
    Kristoffer Velde
    KKS Lech Poznan angriper. Kristoffer Velde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Poznan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Offside! Kristoffer Velde (KKS Lech Poznan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    18'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    24'
    Frisparket tildelt KKS Lech Poznan er farlig nær Slask Wroclaws målområde.
    25'
    KKS Lech Poznan fosser fremover, men Filip Szymczak går rett i offsidefella.
    28'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    29'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Stadium Poznan.
    30'
    Frispark til KKS Lech Poznan på halvdelen til Slask Wroclaw.
    33'
    Nika Kvekveskiri (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Poznan.
    34'
    36'
    Filip Szymczak (KKS Lech Poznan) vinkes av for offside i Poznan.
    38'
    Nika Kvekveskiri (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på Stadium Poznan.
    42'
    Frispark Slask Wroclaw.
    43'
    Nika Kvekveskiri (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på Stadium Poznan.
    45'
    Filip Marchwinski
    Filip Marchwinski (KKS Lech Poznan) kommer til en målsjanse på Stadium Poznan, men klarer ikke å score.
    47'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Peter Pokorny
    Peter Pokorny (Slask Wroclaw) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Kan KKS Lech Poznan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    I Poznan slår Joel Vieira Pereira en corner fra venstre.
    51'
    53'
    54'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    55'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Bartosz Salamon
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Poznan. Bartosz Salamon avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    62'
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Piotr Samiec-Talar
    Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) kommer seg fri på Stadium Poznan, men avslutningen går utenfor.
    65'
    KKS Lech Poznan angriper, men Filip Marchwinski vinkes av for offside.
    67'
    Offside! Kristoffer Velde blir vinket av og KKS Lech Poznan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    68'
    Filip Szymczak
    KKS Lech Poznan angriper, men avslutningen til Filip Szymczak går utenfor.
    70'
    Skade: WKS Slask Wroclaw
    74'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Jacek Magiera (Slask Wroclaw) gjør sitt første bytte for dagen. Patryk Klimala erstatter Erik Alexander Exposito Hernandez.
    74'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Adriel D'Avila Ba Loua
    Ut: Ali Gholizadeh
    KKS Lech Poznan bytter ut Ali Gholizadeh med Adriel D'Avila Ba Loua. Dette er det første byttet som Mariusz Rumak gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Dino Hotic
    Ut: Nika Kvekveskiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KKS Lech Poznan. Inn kommer Dino Hotic, mens Nika Kvekveskiri tar plass på benken.
    75'
    77'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    77'
    78'
    Dommer Piotr Lasyk venter med å sette i gang spillet fordi Yegor Matsenko ligger nede.
    81'
    Inn: Simeon Petrov
    Ut: Yegor Matsenko
    Slask Wroclaw bytter ut Yegor Matsenko som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jacek Magiera blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Simeon Petrov.
    82'
    Målsjanse til KKS Lech Poznan! Filip Szymczak treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    86'
    86'
    Petr Schwarz
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    86'
    88'
    Patryk Klimala
    Slask Wroclaw fosser forover og Patryk Klimala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Inn: Patryk Szwedzik
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) erstattes av Patryk Szwedzik.
    90'+1
    Slask Wroclaw må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KKS Lech Poznan.
    90'+3
    Patryk Szwedzik
    Dommeren gir Patryk Szwedzik (Slask Wroclaw) et gult kort.
    90'+3
    Joel Vieira Pereira
    KKS Lech Poznan angriper. Joel Vieira Pereira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.