I Adelaide slår Lina Yang en corner fra venstre.
    Målsjanse til Kina! Jiahui Lou treffer mål, men keeper redder.
    Marta Huerta de Aza signaliserer et frispark til Haiti på egen banehalvdel.
    14'
    Kina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Jiahui Lou
    Sjanse i Adelaide! Jiahui Lou (Kina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Marta Huerta de Aza signaliserer et frispark til Haiti.
    19'
    Marta Huerta de Aza tildeler Kina en corner. Rui Zhang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Shanshan Wang
    Kina angriper på Coopers Stadium, men Shanshan Wang header utenfor.
    22'
    Frispark Kina.
    22'
    Rui Zhang
    Kina avanserer forover i Adelaide. Rui Zhang avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Frispark til Kina på halvdelen til Haiti.
    24'
    Frispark for Haiti på egen banehalvdel.
    25'
    Kina fosser fremover, men Marta Huerta de Aza blåser for offside på Coopers Stadium.
    26'
    28'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    29'
    Rødt kort!
    Spilleren på Kina får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    29'
    Rødt kort til Kina
    Rui Zhang
    Kina må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Marta Huerta de Aza viser Rui Zhang det røde kortet.
    29'
    Dayana Pierre Louis ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Dayana Pierre Louis ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Adelaide.
    31'
    Kan Haiti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    Spillerbytte - Kina
    Inn: Xin Zhang
    Ut: Jiahui Lou
    Kina bytter ut Jiahui Lou med Xin Zhang.
    37'
    En av Haitis spillere blir avblåst for offside på Coopers Stadium.
    42'
    Målet til Haiti sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Haiti blir annullert
    43'
    45'+1
    Spillerbytte - Haiti
    Inn: Melchie Dumornay
    Ut: Maudeline Moryl
    Bytte for Haiti. Melchie Dumornay kommer inn for Maudeline Moryl på Coopers Stadium.
    46'
    Inn: Shuang Wang
    Ut: Wu Cheng Shu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kina. Inn kommer Shuang Wang, mens Wu Cheng Shu tar plass på benken.
    46'
    Haiti angriper i Adelaide, men blir avblåst for offside.
    46'
    Marta Huerta de Aza signaliserer et frispark til Kina.
    50'
    Frispark til Haiti på halvdelen til Kina.
    52'
    Kina, prøver et skudd, men det reddes
    Zhu Yu
    53'
    Melchie Dumornay
    Målsjanse på Coopers Stadium! Melchie Dumornay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Zhu Yu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Sherly Jeudy (Haiti) slår en corner fra venstre side på Coopers Stadium.
    54'
    Zhu Yu er på beina igjen og fortsetter kampen på Coopers Stadium.
    54'
    Ruthny Mathurin (Haiti) løfter inn en corner fra høyre på Coopers Stadium.
    62'
    Gult kort til Haiti
    Melchie Dumornay (Haiti) får et gult kort av dommer Marta Huerta de Aza.
    63'
    63'
    Yao Wei ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Inn: Roseline Eloissaint
    Ut: Louis Batcheba
    Haiti bytter ut Louis Batcheba med Roseline Eloissaint. Dette er det andre byttet som Nicolas Delepine gjør i dagens kamp.
    64'
    Yao Wei er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Kerly Theus
    67'
    Lina Yang
    Lina Yang (Kina) avanserer forover på Coopers Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Haiti fosser fremover, men Nerilia Mondesir går rett i offsidefella.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Kina
    72'
    Dommeren dømmer straffe til Kina
    73'
    Straffe til Kina
    73'
    Kina scorer på straffe!
    Kina 1 - 0 Haiti
    Mål: Shuang Wang
    Mål! Kina tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Shuang Wang.
    74'
    Kerly Theus
    74'
    77'
    Ingen straffe til Kina
    77'
    Shanshan Wang (Kina) slår en corner fra høyre side på Coopers Stadium.
    78'
    Shanshan Wang (Kina) løfter inn en corner fra høyre på Coopers Stadium.
    78'
    Linyan Zhang
    I Adelaide header Linyan Zhang (Kina) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Frispark Haiti.
    80'
    Inn: Danielle Monique Etienne
    Ut: Dayana Pierre Louis
    Haiti gjør sitt tredje bytte. Dayana Pierre Louis erstattes av Danielle Monique Etienne.
    81'
    Inn: Chelsea Surpris
    Ut: Ruthny Mathurin
    Nicolas Delepine (Haiti) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Chelsea Surpris erstatter Ruthny Mathurin.
    81'
    81'
    Inn: Jiaxing Dou
    Ut: Lingwei Yao
    Kina bytter ut Lingwei Yao med Jiaxing Dou. Dette er det tredje byttet som Shui Qingxia gjør i dagens kamp.
    82'
    Kerly Theus
    84'
    Kina fosser forover og Linyan Zhang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Inn: Jiali Tang
    Ut: Linyan Zhang
    Linyan Zhang (Kina) erstattes av Jiali Tang.
    88'
    88'
    Inn: Shwendesky Macelus Joseph
    Ut: Sherly Jeudy
    Bytte for Haiti. Shwendesky Macelus Joseph kommer inn for Sherly Jeudy på Coopers Stadium.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til Haiti
    90'+3
    Ingen straffe til Haiti
    90'+3
    Roseline Eloissaint (Haiti) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coopers Stadium.
    90'+4
    Haiti slipper å klare seg uten Roseline Eloissaint som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+5
    Nérilia Mondésir
    Målsjanse! Nerilia Mondesir (Haiti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+8
    I Adelaide slår Nerilia Mondesir en corner fra høyre.
    90'+9
    Kethna Louis
    Kethna Louis (Haiti) kommer til en målsjanse på Coopers Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+9
    Marta Huerta de Aza tildeler Haiti en corner. Nerilia Mondesir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.