0-1
Aas71'

Det er klart for cupkamp i Kyrksæterøra! KIL/Hemne tar imot 1. divisjonslaget Ranheim.
    Kampen er i gang.
    1'
    Denne kampen blir kun oppdatert med de viktigste hendelsene.
    6'
    Ranheim har hatt mest ball de første 25 minuttene. Vertene har imidlertid hatt flest avslutninger, men foreløpig har ingen truffet innenfor de tre stengene. De store sjansene uteblir på Ånesøyan.
    28'
    Ranheim får frispark i god posisjon. Skuddet går imidlertid rett på vertenes målvakt. Ranheim har skrudd opp et par knepp nå.
    44'
    45'+3
    Det står 0-0 til pause i Kyrksæterøra. Ranheim hadde to brukbare muligheter før hvilen, men verken Eek eller Tronseth maktet å sende Ranheim i ledelsen. Dermed er det fremdeles målløst på Ånesøyan.
    45'
    Da er vi i gang igjen på Ånesøyan.
    46'
    Brukbar sjanse for vertene! Ballen blir slått inn fra høyre. Løseth får en tå på ballen, men får den ikke forbi Sivertsen i Ranheim-målet.
    51'
    Reginiussen fyrer fra 20 meter. Rett på keeper.
    54'
    Spillerbytte - KIL/Hemne
    Inn: Jonas Meyer Nilssen
    Ut: Petter Sødahl
    54'
    Krogstad skyter fra spiss vinkel! Ballen går via stolpen og rett i fanget på keeperen.
    56'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Michael Stilson
    Ut: Bendik Bye
    58'
    Krogstad kommer omtrent ut av ingenting alene med keeper. Skuddet er imidlertid svakt, og Abrahamsen redder komfortabelt.
    61'
    Inn: Jo Sondre Aas
    Ut: Michael Karlsen
    62'
    Stilson drar seg fri på høyresiden og skjærer innover i banen. Han slår 45 grader ut til Reginiussen som ikke får dreis på avslutningen. Rett på keeper.
    68'
    Mål for Ranheim!
    KIL/Hemne 0 - 1 Ranheim
    Mål: Jo Sondre Aas
    Målgivende: Daniel Krogstad
    Krogstad slår perfekt inn til Aas som header inn kampens første mål fra kort hold!
    71'
    Inn: Rune Klungervik
    Ut: Håkon Aarvaag
    77'
    Eggen Rismark header like over.
    78'
    Inn: Eirik Malmo
    Ut: Christian Eggen Rismark
    78'
    90'+3
    Da er kampen over på Ånesøyan. Ranheim hadde initiativet hele andreomgang, men KIL/Hemne var alltid farlige på dødball uten at de maktet å skape noen store sjanser. Ranheim er videre i cupen, men de skulle nok gjerne sett at seiersmarginen var større.