Skudd på mål, KI Klaksvik
    3'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Cedric Badolo (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra høyre side på Vid Djupumyrar.
    6'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    10'
    I Klaksvik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Frispark KI Klaksvik.
    16'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    18'
    22'
    22'
    Skudd utenfor mål, KI Klaksvik
    24'
    Sheriff Tiraspol angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Skudd utenfor mål, Sheriff Tiraspol
    27'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    28'
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men Rade Obrenovic blåser for offside på Vid Djupumyrar.
    29'
    I Klaksvik slår Arni Frederiksberg en corner fra høyre.
    31'
    Dommer Rade Obrenovic venter med å sette i gang spillet fordi David Akpan Ankeye ligger nede.
    33'
    David Akpan Ankeye er på beina igjen og fortsetter kampen på Vid Djupumyrar.
    34'
    Cedric Badolo (Sheriff Tiraspol) løfter inn en corner fra venstre på Vid Djupumyrar.
    37'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    47'
    Mål for KI Klaksvik!
    KI Klaksvik 1 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Patrick Da Silva
    Målgivende: Luc Kassi
    KI Klaksvik tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Patrick Da Silva. Flott spill fra Luc Kassi før målet.
    52'
    54'
    Sheriff Tiraspol angriper, men Rade Obrenovic blåser for offside.
    59'
    Rade Obrenovic tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Cedric Badolo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Ricardo Cavalcante Mendes
    Ut: Joao Paulo Moreira Fernandes
    Sheriff Tiraspol bytter ut Joao Paulo Moreira Fernandes med Ricardo Cavalcante Mendes. Dette er det første byttet som Roberto Bordin gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Silva Henrique de Sousa
    Ut: David Akpan Ankeye
    Roberto Bordin (Sheriff Tiraspol) gjør sitt andre bytte for dagen. Silva Henrique de Sousa erstatter David Akpan Ankeye.
    64'
    Inn: Dan Angelo Botan
    Ut: Jerome Ngom Mbekeli
    Sheriff Tiraspol bytter ut Jerome Ngom Mbekeli med Dan Angelo Botan.
    64'
    Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) løfter inn en corner fra venstre på Vid Djupumyrar.
    64'
    65'
    66'
    Frispark for KI Klaksvik på egen banehalvdel.
    67'
    Spillerbytte - KI Klaksvik
    Inn: Hallur Hansson
    Ut: Sivert Gussiås
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KI Klaksvik. Inn kommer Hallur Hansson, mens Sivert Gussias tar plass på benken.
    67'
    68'
    69'
    69'
    Rade Obrenovic tildeler KI Klaksvik en corner. Arni Frederiksberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    70'
    Skudd på mål, Sheriff Tiraspol
    71'
    KI Klaksvik, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra høyre side på Vid Djupumyrar.
    71'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    KI Klaksvik 1 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Jerome Ngom Mbekeli
    Målgivende: Ricardo Cavalcante Mendes
    Jerome Ngom Mbekeli utligner til 1-1 på Vid Djupumyrar. Det er en fin assist fra Ricardo Cavalcante Mendes.
    73'
    I Klaksvik slår Ricardo Cavalcante Mendes en corner fra venstre.
    75'
    Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra venstre side på Vid Djupumyrar.
    76'
    76'
    Inn: Mads Boe Mikkelsen
    Ut: Luc Kassi
    Bytte for KI Klaksvik. Mads Boe Mikkelsen kommer inn for Luc Kassi på Vid Djupumyrar.
    77'
    Rade Obrenovic tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Ricardo Cavalcante Mendes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.