I Lubin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Ante Crnac
    Ante Crnac (Czestochowa) kommer seg fri på Stadion Zaglebia, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    5'
    Damian Dabrowski (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra venstre side på Stadion Zaglebia.
    6'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Eric Ouma
    Sjanse! Czestochowa avanserer forover, men Eric Ouma avslutter utenfor.
    9'
    En av KGHM Zaglebie Lubins spillere går i offside.
    16'
    Daniel Stefanski tildeler Czestochowa en corner. Bartosz Nowak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Frispark Czestochowa.
    21'
    Mateusz Wdowiak
    Målsjanse! Mateusz Wdowiak (KGHM Zaglebie Lubin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Eric Ouma ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Matej Rodin
    Ut: Eric Ouma
    Matej Rodin (Czestochowa) erstatter Eric Ouma som muligens er skadet.
    29'
    Damian Dabrowski (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Zaglebia.
    33'
    Michal Nalepa
    KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover på Stadion Zaglebia og Michal Nalepa kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Czestochowa.
    33'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    KGHM Zaglebie Lubin 1 - 0 Rakow Czestochowa
    Mål: Kacper Chodyna
    Målgivende: Tomasz Makowski
    Mål! Kacper Chodyna gir KGHM Zaglebie Lubin en 1-0 ledelse. Tomasz Makowski var nest sist på ballen.
    41'
    Inn: John Yeboah
    Ut: Fran Tudor
    Czestochowa bytter ut Fran Tudor med John Yeboah. Dette er det andre byttet som Dawid Szwarga gjør i dagens kamp.
    46'
    Hjørnespark til Rakow Czestochowa
    50'
    Bartosz Kopacz
    Bartosz Kopacz (KGHM Zaglebie Lubin) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    56'
    57'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    58'
    KGHM Zaglebie Lubin, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Spillerbytte - KGHM Zaglebie Lubin
    Inn: Tomasz Pienko
    Ut: Mateusz Wdowiak
    Waldemar Fornalik gjør dagens første bytte i Lubin, når han tar ut Mateusz Wdowiak og setter inn Tomasz Pienko.
    58'
    Daniel Stefanski tildeler KGHM Zaglebie Lubin en corner. Damian Dabrowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    61'
    Gult kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Mateusz Grzybek
    Mateusz Grzybek (KGHM Zaglebie Lubin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Bogdan Racovitan
    Bogdan Racovitan (Czestochowa) avanserer forover på Stadion Zaglebia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    John Yeboah
    Sjanse i Lubin! John Yeboah (Czestochowa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Bartosz Kopacz (KGHM Zaglebie Lubin) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Zaglebia.
    65'
    Frispark i en god posisjon for Czestochowa!
    65'
    67'
    68'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    68'
    Inn: Ivi
    Ut: Bartosz Nowak
    Dawid Szwarga (Czestochowa) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ivi erstatter Bartosz Nowak.
    69'
    72'
    Inn: Marko Poletanovic
    Ut: Marek Mroz
    Bytte for KGHM Zaglebie Lubin. Marko Poletanovic kommer inn for Marek Mroz på Stadion Zaglebia.
    74'
    74'
    Daniel Stefanski tildeler Czestochowa en corner. Ivi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Matej Rodin
    Czestochowa fosser forover og Matej Rodin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    78'
    80'
    82'
    Inn: Peter Barath
    Ut: Jean Carlos Silva Rocha
    Bytte for Czestochowa. Peter Barath kommer inn for Jean Carlos Silva Rocha på Stadion Zaglebia.
    82'
    Inn: Lukasz Zwolinski
    Ut: Ben Lederman
    Ben Lederman (Czestochowa) erstattes av Lukasz Zwolinski.
    82'
    Dawid Kurminowski
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Lubin. Dawid Kurminowski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Inn: Juan Munoz
    Ut: Dawid Kurminowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KGHM Zaglebie Lubin. Inn kommer Juan Munoz, mens Dawid Kurminowski tar plass på benken.
    85'
    KGHM Zaglebie Lubin 2 - 0 Rakow Czestochowa
    Mål: Juan Munoz
    Målgivende: Bartosz Kopacz
    Mål! KGHM Zaglebie Lubin øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Juan Munoz på Stadion Zaglebia. Bartosz Kopacz sto for den målgivende pasningen.
    87'
    KGHM Zaglebie Lubin må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Czestochowa.