1-2
1-3
    Det blir farlig! Frispark for Legia Warszawa er nær straffområde.
    1'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    4'
    Kacper Chodyna (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Zaglebia.
    6'
    I Lubin slår Kacper Chodyna en corner fra venstre.
    8'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Lubin, men blir avblåst for offside.
    8'
    Legia Warszawa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Kacper Skibicki
    Legia Warszawa angriper, men avslutningen til Kacper Skibicki går utenfor.
    10'
    Kan KGHM Zaglebie Lubin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Gult kort til Legia Warszawa
    Mateusz Wieteska
    Mateusz Wieteska (Legia Warszawa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Frispark for Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til Legia Warszawa på halvdelen til KGHM Zaglebie Lubin.
    15'
    Piotr Lasyk tildeler KGHM Zaglebie Lubin en corner. Kacper Chodyna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Legia Warszawa må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KGHM Zaglebie Lubin.
    19'
    Josue
    Josue (Legia Warszawa) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Zaglebia.
    19'
    Kacper Chodyna
    Sjanse i Lubin! Kacper Chodyna (KGHM Zaglebie Lubin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Legia Warszawa, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark for KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Legia Warszawa.
    22'
    23'
    Legia Warszawa angriper, men Piotr Lasyk blåser for offside.
    25'
    Karol Podlinski
    Karol Podlinski (KGHM Zaglebie Lubin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    26'
    26'
    KGHM Zaglebie Lubin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Patryk Szysz
    Målsjanse til KGHM Zaglebie Lubin! Patryk Szysz treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    I Lubin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Patryk Szysz (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra høyre side på Stadion Zaglebia.
    36'
    36'
    Kacper Chodyna ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Gult kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Kacper Chodyna (KGHM Zaglebie Lubin) får et gult kort av dommer Piotr Lasyk.
    37'
    Kacper Chodyna kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Zaglebia.
    37'
    Hjørnespark til KGHM Zaglebie Lubin
    39'
    Mål for Legia Warszawa!
    KGHM Zaglebie Lubin 0 - 1 Legia Warszawa
    Mål: Maciej Rosolek
    Målgivende: Josue
    Maciej Rosolek setter ballen i nettet og Legia Warszawa leder nå 0-1. Flott spill fra Josue før målet.
    40'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Lubin. Karol Podlinski fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    KGHM Zaglebie Lubin scorer selvmål!
    KGHM Zaglebie Lubin 0 - 2 Legia Warszawa
    Mål: Bartosz Kopacz
    Mål! Bartosz Kopacz gir Legia Warszawa en komfortabel 0-2 ledelse.
    44'+1
    Målet til Legia Warszawa sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Legia Warszawa blir stående
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - Legia Warszawa
    Inn: Maik Nawrocki
    Ut: Kacper Skibicki
    Bytte for Legia Warszawa. Maik Nawrocki kommer inn for Kacper Skibicki på Stadion Zaglebia.
    46'
    Frispark i en god posisjon for KGHM Zaglebie Lubin!
    47'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    KGHM Zaglebie Lubin 1 - 2 Legia Warszawa
    Mål: Patryk Szysz
    Målgivende: Kacper Chodyna
    Mål! Patryk Szysz reduserer til 1-2 på Stadion Zaglebia i Lubin. Kacper Chodyna var nest sist på ballen.
    48'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    50'
    Lukasz Poreba
    Dommeren gir Lukasz Poreba (KGHM Zaglebie Lubin) et gult kort.
    51'
    Mattias Johansson
    Dommer Piotr Lasyk viser Mattias Johansson (Legia Warszawa) det gule kortet.
    53'
    59'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin like utenfor Legia Warszawa-området.
    63'
    Sjanse til KGHM Zaglebie Lubin! Patryk Szysz er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    I Lubin slår Kacper Chodyna en corner fra høyre.
    64'
    64'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper. Patryk Szysz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Piotr Lasyk tildeler Legia Warszawa en corner. Josue sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Aleks Lawniczak (KGHM Zaglebie Lubin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Zaglebia.