Daniel Stefanski tildeler Korona Kielce SA en corner. Dawid Blanik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til Korona Kielce SA på halvdelen til KGHM Zaglebie Lubin.
    3'
    Frispark for Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    7'
    I Lubin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Målet til Korona Kielce SA sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Korona Kielce SA blir annullert
    9'
    En av Korona Kielce SAs spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Korona Kielce SA.
    10'
    Damian Dabrowski
    KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover i Lubin. Damian Dabrowski avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    KGHM Zaglebie Lubin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Korona Kielce SA.
    16'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    KGHM Zaglebie Lubin 1 - 0 Korona Kielce SA
    Mål: Dawid Kurminowski
    Mål! KGHM Zaglebie Lubin tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dawid Kurminowski på Stadion Zaglebia.
    17'
    Målet til KGHM Zaglebie Lubin sjekkes av VAR
    21'
    Målet til KGHM Zaglebie Lubin blir annullert
    22'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Dawid Blanik
    Korona Kielce SA angriper i Lubin. Dawid Blanik fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    27'
    29'
    En av KGHM Zaglebie Lubins spillere går i offside.
    32'
    Dalibor Takac
    Sjanse i Lubin! Dalibor Takac (Korona Kielce SA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    KGHM Zaglebie Lubin, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark KGHM Zaglebie Lubin.
    37'
    Frispark til KGHM Zaglebie Lubin på halvdelen til Korona Kielce SA.
    40'
    Gult kort til Korona Kielce SA
    Danny Trejo
    Danny Trejo (Korona Kielce SA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Dawid Blanik (Korona Kielce SA) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Nono
    Målsjanse på Stadion Zaglebia! Nono fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Korona Kielce SA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin.
    46'
    Danny Trejo (Korona Kielce SA) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Zaglebia.
    47'
    Spillerbytte - Korona Kielce SA
    Inn: Milosz Strzebonski
    Ut: Danny Trejo
    Korona Kielce SA bytter ut Danny Trejo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Kamil Kuzera blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Milosz Strzebonski.
    49'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Lubin, men blir avblåst for offside.
    50'
    Damian Dabrowski (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra høyre side på Stadion Zaglebia.
    52'
    52'
    KGHM Zaglebie Lubin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Dawid Kurminowski
    Dawid Kurminowski (KGHM Zaglebie Lubin) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    55'
    Korona Kielce SA, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    58'
    60'
    Marcus Godinho
    Dommeren gir Marcus Godinho (Korona Kielce SA) et gult kort.
    60'
    Marius Briceag ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Inn: Jakub Konstantyn
    Ut: Dawid Blanik
    Kamil Kuzera (Korona Kielce SA) gjør sitt andre bytte for dagen. Jakub Konstantyn erstatter Dawid Blanik.
    62'
    Inn: Adrian Dalmau
    Ut: Nono
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Korona Kielce SA. Inn kommer Adrian Dalmau, mens Nono tar plass på benken.
    62'
    Marius Briceag kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Zaglebia.
    63'
    I Lubin slår Damian Dabrowski en corner fra høyre.
    64'
    Skudd utenfor mål, KGHM Zaglebie Lubin
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til KGHM Zaglebie Lubin
    65'
    Ingen straffe til KGHM Zaglebie Lubin
    65'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Marcel Pieczek
    Ut: Marius Briceag
    Marcel Pieczek (Korona Kielce SA) erstatter Marius Briceag som muligens er skadet.
    67'
    Inn: Jacek Podgorski
    Ut: Mariusz Fornalczyk
    Kamil Kuzera gjør dagens femte bytte i Lubin, når han tar ut Mariusz Fornalczyk og setter inn Jacek Podgorski.
    67'
    Jacek Podgorski (Korona Kielce SA) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Zaglebia.
    68'
    68'
    70'
    Daniel Stefanski tildeler Korona Kielce SA en corner. Jacek Podgorski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Frispark for KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    72'
    Skudd på mål, Korona Kielce SA
    73'
    73'
    73'
    Skudd utenfor mål, Korona Kielce SA
    74'
    74'
    Gult kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Bartosz Kopacz
    Bartosz Kopacz (KGHM Zaglebie Lubin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Spillet på Stadion Zaglebia er stoppet midlertidig fordi Michal Nalepa ligger nede.
    76'
    Dommer Daniel Stefanski venter med å sette i gang spillet fordi Aleks Lawniczak ligger nede.
    76'
    Michal Nalepa ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lubin.
    77'
    Aleks Lawniczak er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Zaglebia.
    77'
    Spillerbytte - KGHM Zaglebie Lubin
    Inn: Juan Munoz
    Ut: Serhii Buletsa
    Serhii Buletsa (KGHM Zaglebie Lubin) erstattes av Juan Munoz.
    77'
    Inn: Tomasz Makowski
    Ut: Marko Poletanovic
    Bytte for KGHM Zaglebie Lubin. Tomasz Makowski kommer inn for Marko Poletanovic på Stadion Zaglebia.
    78'
    Luis Carlos Machado Mata ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    KGHM Zaglebie Lubin slipper å klare seg uten Luis Carlos Machado Mata som kommer tilbake på banen i Lubin.
    83'
    KGHM Zaglebie Lubin må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Korona Kielce SA.
    83'
    84'
    Milosz Strzebonski
    Milosz Strzebonski (Korona Kielce SA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Patryk Kusztal
    Ut: Mateusz Wdowiak
    KGHM Zaglebie Lubin bytter ut Mateusz Wdowiak med Patryk Kusztal. Dette er det tredje byttet som Waldemar Fornalik gjør i dagens kamp.
    85'
    Damian Dabrowski (KGHM Zaglebie Lubin) kommer seg fri på Stadion Zaglebia, men avslutningen går utenfor.
    86'
    87'
    88'
    Andre gule kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Bartosz Kopacz får sitt andre gule kort og KGHM Zaglebie Lubin må klare seg uten han resten av kampen.