I Kayseri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Kasimpasa angriper i Kayseri. Nuno Da Costa fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    10'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Kadir Has Stadium.
    14'
    Kartal Yilmaz
    Målsjanse! Kartal Yilmaz (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Gökhan Gul
    Målsjanse til Kasimpasa! Gökhan Gul treffer mål, men keeper redder.
    19'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark Kasimpasa.
    20'
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Kayserispor.
    21'
    Mål for Kasimpasa!
    Kayserispor 0 - 1 Kasimpasa
    Mål: Nuno Da Costa
    Mål! Kasimpasa tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Nuno Da Costa på Kadir Has Stadium.
    22'
    Hjørnespark til Kasimpasa
    22'
    Kasimpasa angriper i Kayseri, men blir avblåst for offside.
    22'
    Målet til Kasimpasa sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Kasimpasa blir stående
    24'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Kasimpasa er nær straffområde.
    29'
    Gult kort til Kayserispor
    Dommer Omer Faruk Turtay gir Kartal Yilmaz (Kayserispor) et gult kort.
    29'
    Gökhan Gul
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Gökhan Gul avslutter utenfor.
    30'
    Skudd på mål, Kayserispor
    34'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Duckens Nazon
    Sjanse til Kayserispor! Duckens Nazon er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    37'
    Kan Kasimpasa utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Andre gule kort til Kayserispor
    Utvisning! Kayserispor må klare seg resten av kampen uten Kartal Yilmaz etter at han får sitt andre gule.
    38'
    Yunus Emre Gedik
    Yunus Emre Gedik (Kasimpasa) kommer til en målsjanse på Kadir Has Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    I Kayseri slår Gökhan Gul en corner fra venstre.
    41'
    Trazie Thomas Zai
    Kasimpasa avanserer forover i Kayseri. Trazie Thomas Zai avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Aylton Boa Morte
    Aylton Boa Morte (Kayserispor) kommer seg fri på Kadir Has Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    45'
    Kayserispor fosser fremover, men Omer Faruk Turtay blåser for offside på Kadir Has Stadium.
    45'+2
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Gult kort til Kasimpasa
    Taylan Utku Aydin
    Taylan Utku Aydin (Kasimpasa) pådrar seg et gult kort.
    47'
    49'
    Offside! Gökhan Gul (Kasimpasa) er alene igjennom, men dommer Omer Faruk Turtay ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Dimitrios Kolovetsios
    Ut: Joseph Attamah
    Joseph Attamah (Kayserispor) erstattes av Dimitrios Kolovetsios.
    51'
    52'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    53'
    Kayserispor 0 - 2 Kasimpasa
    Mål: Haris Hajradinovic
    Målgivende: Mortadha Ben Ouanes
    I Kayseri øker Kasimpasa ledelsen til 0-2 takket være et mål av Haris Hajradinovic. Mortadha Ben Ouanes var nest sist på ballen.
    56'
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Kasimpasa.
    58'
    59'
    59'
    Jackson Porozo
    Jackson Porozo (Kasimpasa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Dommeren gir Duckens Nazon (Kayserispor) et gult kort.
    60'
    I Kayseri slår Miguel Cardoso en corner fra høyre.
    60'
    Kasimpasas Trazie Thomas Zai blåses av for offside på Kadir Has Stadium.
    62'
    Inn: Ramazan Civelek
    Ut: Miguel Cardoso
    Kayserispor gjør sitt andre bytte. Miguel Cardoso erstattes av Ramazan Civelek.
    62'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Ali Karimi
    Burak Yilmaz gjør dagens tredje bytte i Kayseri, når han tar ut Ali Karimi og setter inn Carlos Mane.
    62'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Samuel Bastien
    Ut: Trazie Thomas Zai
    Kasimpasa bytter ut Trazie Thomas Zai med Samuel Bastien.
    63'
    Mortadha Ben Ouanes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Kadir Has Stadium.
    66'
    Nuno Da Costa (Kasimpasa) visar framfötterna men nickar utanför.
    66'
    Mortadha Ben Ouanes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kayseri.
    66'
    Carlos Mane
    Kayserispor avanserer forover i Kayseri. Carlos Mane avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Offside! Carlos Mane blir vinket av og Kayserispor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    69'
    Omer Faruk Turtay tildeler Kayserispor en corner. Carlos Mane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Loret Sadiku
    Ut: Taylan Utku Aydin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Loret Sadiku, mens Taylan Utku Aydin tar plass på benken.
    74'
    Inn: Rochinha
    Ut: Mamadou Fall
    Kasimpasa bytter ut Mamadou Fall med Rochinha. Dette er det tredje byttet som Sami Ugurlu gjør i dagens kamp.
    74'
    Gökhan Gul
    Kasimpasa angriper, men avslutningen til Gökhan Gul går utenfor.
    75'
    Carlos Mane
    Kayserispor angriper i Kayseri. Carlos Mane avslutter på mål, men greier ikke å score.