3'
    I Manila slår Keigo Sakakibara en corner fra høyre.
    6'
    Abou Sy
    Sjanse i Manila! Abou Sy (Kaya FC–Iloilo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Yokohama Marinos, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Skudd på mål, Yokohama Marinos
    9'
    Kaya FC–Iloilo, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Ammar Ashkanani tildeler Yokohama Marinos en corner. Keigo Sakakibara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Kenyu Sugimoto
    Kenyu Sugimoto (Yokohama Marinos) header rett i tverrliggeren!
    10'
    10'
    10'
    Hjørnespark til Yokohama Marinos
    11'
    Ammar Ashkanani signaliserer et frispark til Kaya FC–Iloilo.
    12'
    Skudd utenfor mål, Kaya FC–Iloilo
    12'
    Horikoshi Daizo
    Horikoshi Daizo (Kaya FC–Iloilo) avanserer forover på Rizal Memorial Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Kota Mizunuma (Yokohama Marinos) slår en corner fra høyre side på Rizal Memorial Stadium.
    17'
    Kan Kaya FC–Iloilo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Gult kort til Yokohama Marinos
    Kaina Yoshio
    Kaina Yoshio (Yokohama Marinos) pådrar seg et gult kort.
    18'
    Yokohama Marinos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Kaina Yoshio (Yokohama Marinos) kommer seg fri på Rizal Memorial Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Keigo Sakakibara
    Keigo Sakakibara (Yokohama Marinos) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    25'
    Yuhi Murakami
    Yokohama Marinos angriper, men avslutningen til Yuhi Murakami går utenfor.
    25'
    Mål for Yokohama Marinos!
    Kaya FC–Iloilo 0 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Yuhi Murakami
    Målgivende: Kenta Inoue
    Yokohama Marinos leder 0-1 etter en scoring av Yuhi Murakami. Flott spill fra Kenta Inoue før målet.
    26'
    Ammar Ashkanani signaliserer et frispark til Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for Kaya FC–Iloilo på egen banehalvdel.
    31'
    Ammar Ashkanani tildeler Kaya FC–Iloilo en corner. Horikoshi Daizo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Justin Baas
    Sjanse! Kaya FC–Iloilo avanserer forover, men Justin Baas avslutter utenfor.
    32'
    Frispark til Yokohama Marinos på halvdelen til Kaya FC–Iloilo.
    33'
    Kenta Inoue
    Kenta Inoue (Yokohama Marinos) header utenfor.
    35'
    Mål for Kaya FC–Iloilo!
    Kaya FC–Iloilo 1 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Horikoshi Daizo
    Målgivende: Ricardo Sendra
    Mål! Horikoshi Daizo utligner for Kaya FC–Iloilo. Stillingen er dermed 1-1 i Manila. Ricardo Sendra var nest sist på ballen.
    39'
    En av Kaya FC–Iloilos spillere blir avblåst for offside på Rizal Memorial Stadium.
    42'
    Spillet på Rizal Memorial Stadium er stoppet midlertidig fordi Ricardo Sendra ligger nede.
    43'
    Kaya FC–Iloilo slipper å klare seg uten Ricardo Sendra som kommer tilbake på banen i Manila.
    44'
    Kaya FC–Iloilo fosser fremover, men Ammar Ashkanani blåser for offside på Rizal Memorial Stadium.
    45'+1
    Kaya FC–Iloilo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Javier Augustine Gayoso
    Kaya FC–Iloilo fosser forover og Javier Augustine Gayoso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Yokohama Marinos
    Inn: Takumi Kamijima
    Ut: Kaina Yoshio
    Kaina Yoshio (Yokohama Marinos) erstattes av Takumi Kamijima.
    46'
    I Manila slår Kota Mizunuma en corner fra høyre.
    49'
    52'
    54'
    Frispark Yokohama Marinos.
    55'
    Gult kort til Kaya FC–Iloilo
    Javier Augustine Gayoso (Kaya FC–Iloilo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Ammar Ashkanani signaliserer et frispark til Kaya FC–Iloilo på egen banehalvdel.
    58'
    Kota Watanabe
    Dommeren gir Kota Watanabe (Yokohama Marinos) et gult kort.
    58'
    Frisparket tildelt Kaya FC–Iloilo er farlig nær Yokohama Marinoss målområde.
    59'
    Spillerbytte - Kaya FC–Iloilo
    Inn: Mar Vincent Azuero Diano
    Ut: Marco Alessandro Punzal Casambre
    Kaya FC–Iloilo gjør sitt første bytte. Marco Alessandro Punzal Casambre erstattes av Mar Vincent Azuero Diano.
    60'
    Inn: Robert Lopez Mendy
    Ut: Abou Sy
    Kaya FC–Iloilo bytter ut Abou Sy med Robert Lopez Mendy.
    60'
    I Manila har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Inn: Yan Matheus Santos Souza
    Ut: Takuma Nishimura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yokohama Marinos. Inn kommer Yan Matheus Santos Souza, mens Takuma Nishimura tar plass på benken.
    62'
    En av Kaya FC–Iloilos spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Kenyu Sugimoto (Yokohama Marinos) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Frispark til Kaya FC–Iloilo på halvdelen til Yokohama Marinos.
    66'
    67'
    Dommer Ammar Ashkanani venter med å sette i gang spillet fordi Kenta Inoue ligger nede.
    70'
    Inn: Tae Hee Nam
    Ut: Kota Watanabe
    Kota Watanabe (Yokohama Marinos) erstattes av Tae Hee Nam.
    71'
    Inn: Daisuke Funaki
    Ut: Kenta Inoue
    Kenta Inoue (Yokohama Marinos) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Daisuke Funaki.
    72'
    Inn: Marwin Janver Malinay Angeles
    Ut: Justin Baas
    Bytte for Kaya FC–Iloilo. Marwin Janver Malinay Angeles kommer inn for Justin Baas på Rizal Memorial Stadium.
    77'
    Inn: Jesus Joaquin Melliza
    Ut: Horikoshi Daizo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kaya FC–Iloilo. Inn kommer Jesus Joaquin Melliza, mens Horikoshi Daizo tar plass på benken.
    77'
    Kenyu Sugimoto (Yokohama Marinos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    80'
    Rødt kort!
    Spilleren på Kaya FC–Iloilo får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    82'
    Rødt kort til Kaya FC–Iloilo
    Robert Lopez Mendy
    Utvisning! Kaya FC–Iloilos Robert Lopez Mendy får rødt kort og sendes av banen.
    82'
    I Manila har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Yokohama Marinos avanserer forover og Yuhi Murakami kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    83'
    83'
    Kota Mizunuma (Yokohama Marinos) løfter inn en corner fra høyre på Rizal Memorial Stadium.
    84'
    Inn: Mark Swainston
    Ut: Ricardo Sendra
    Colum Curtis (Kaya FC–Iloilo) gjør sitt femte bytte for dagen. Mark Swainston erstatter Ricardo Sendra.
    85'
    Yokohama Marinos angriper i Manila, men blir avblåst for offside.
    86'
    Kaya FC–Iloilo 1 - 2 Yokohama Marinos
    Mål: Yan Matheus Santos Souza
    Målgivende: Tae Hee Nam
    Mål! Yan Matheus Santos Souza gir Yokohama Marinos ledelsen 1-2 i Manila. Det er en fin assist fra Tae Hee Nam.