Rota53'
1-2
1-3
Kim90'+4 (Str.)
    Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf signaliserer et frispark til Kaya FC–Iloilo på egen banehalvdel.
    1'
    Frisparket tildelt Incheon United FC er farlig nær Kaya FC–Iloilos målområde.
    4'
    Skudd på mål, Incheon United FC
    4'
    Kaya FC–Iloilo, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til Incheon United FC
    5'
    Skudd utenfor mål, Incheon United FC
    5'
    Javier Augustine Gayoso
    Kaya FC–Iloilo angriper. Javier Augustine Gayoso får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Incheon United FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mål for Incheon United FC!
    Kaya FC–Iloilo 0 - 1 Incheon United FC
    Mål: Park Seung-ho
    Målgivende: Si-hoo Hong
    Park Seung-ho dundrer ballen i mål og Incheon United FC tar ledelsen 0-1 på Rizal Memorial Stadium. Flott spill fra Si-hoo Hong før målet.
    12'
    Do-hyeok Kim (Incheon United FC) slår en corner fra venstre side på Rizal Memorial Stadium.
    15'
    Seong-Hoon Cheon (Incheon United FC) vinkes av for offside i Manila.
    16'
    Frispark for Incheon United FC på egen banehalvdel.
    16'
    Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf tildeler Incheon United FC en corner. Do-hyeok Kim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Gun-hee Kim
    Gun-hee Kim (Incheon United FC) kommer til en målsjanse på Rizal Memorial Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Kaya FC–Iloilo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf signaliserer et frispark til Kaya FC–Iloilo.
    21'
    Horikoshi Daizo (Kaya FC–Iloilo) løfter inn en corner fra høyre på Rizal Memorial Stadium.
    22'
    Kaya FC–Iloilo 0 - 2 Incheon United FC
    Mål: Choi Woo-jin
    Målgivende: Paul-Jose Mpoku
    Mål! Choi Woo-jin gir Incheon United FC en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Paul-Jose Mpoku.
    25'
    Målet til Incheon United FC sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Incheon United FC blir stående
    28'
    Frispark Incheon United FC.
    29'
    Bo-seob Kim
    Målsjanse! Bo-seob Kim (Incheon United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Frispark for Kaya FC–Iloilo på egen banehalvdel.
    30'
    Park Seung-ho
    Incheon United FC angriper i Manila. Park Seung-ho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    32'
    Det blir farlig! Frispark for Incheon United FC er nær straffområde.
    33'
    Frispark til Kaya FC–Iloilo på halvdelen til Incheon United FC.
    38'
    41'
    Justin Baas
    Justin Baas (Kaya FC–Iloilo) kommer seg fri på Rizal Memorial Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    45'
    Do-hyeok Kim (Incheon United FC) løfter inn en corner fra venstre på Rizal Memorial Stadium.
    45'+2
    I Manila har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Kaya FC–Iloilo avanserer forover i Manila. Javier Augustine Gayoso avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+4
    Incheon United FC angriper, men Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf blåser for offside.
    47'
    47'
    I Manila slår Horikoshi Daizo en corner fra venstre.
    53'
    Mål for Kaya FC–Iloilo!
    Kaya FC–Iloilo 1 - 2 Incheon United FC
    Mål: Simone Mondiali Rota
    Målgivende: Mar Vincent Azuero Diano
    Simone Mondiali Rota holder Kaya FC–Iloilo inne i matchen ved a heade inn 1-2. Mar Vincent Azuero Diano var nest sist på ballen.
    53'
    58'
    58'
    58'
    Spillerbytte - Incheon United FC
    Inn: Gerso Fernandes
    Ut: Seong-Hoon Cheon
    Bytte for Incheon United FC. Gerso Fernandes kommer inn for Seong-Hoon Cheon på Rizal Memorial Stadium.
    59'
    Inn: Hernandes Rodrigues da Silva
    Ut: Bo-seob Kim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Incheon United FC. Inn kommer Hernandes Rodrigues da Silva, mens Bo-seob Kim tar plass på benken.
    59'
    Inn: Hyeon-bin Park
    Ut: Paul-Jose Mpoku
    Incheon United FC gjør sitt tredje bytte. Paul-Jose Mpoku erstattes av Hyeon-bin Park.
    59'
    Spillerbytte - Kaya FC–Iloilo
    Inn: Abou Sy
    Ut: Jesus Joaquin Melliza
    Colum Curtis (Kaya FC–Iloilo) gjør sitt første bytte for dagen. Abou Sy erstatter Jesus Joaquin Melliza.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Kaya FC–Iloilo!
    63'
    Do-hyeok Kim (Incheon United FC) løfter inn en corner fra høyre på Rizal Memorial Stadium.
    66'
    68'
    Gerso Fernandes
    Incheon United FC fosser forover og Gerso Fernandes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Frispark Kaya FC–Iloilo.
    75'
    Inn: Jun-yeob Kim
    Ut: Si-hoo Hong
    Sung-Hwan Cho gjør dagens fjerde bytte i Manila, når han tar ut Si-hoo Hong og setter inn Jun-yeob Kim.
    76'
    79'
    Horikoshi Daizo (Kaya FC–Iloilo) slår en corner fra venstre side på Rizal Memorial Stadium.
    82'
    Hyeon-bin Park (Incheon United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rizal Memorial Stadium.
    83'
    Spillet på Rizal Memorial Stadium er stoppet midlertidig fordi Ricardo Sendra ligger nede.
    83'
    Ricardo Sendra er på beina igjen og fortsetter kampen på Rizal Memorial Stadium.
    84'
    Hyeon-bin Park er tilbake på banen igjen.
    84'
    Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf tildeler Incheon United FC en corner. Do-hyeok Kim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Inn: Arnel Amita
    Ut: Javier Augustine Gayoso
    Javier Augustine Gayoso (Kaya FC–Iloilo) erstattes av Arnel Amita.
    86'
    Inn: Audie Menzi
    Ut: Mar Vincent Azuero Diano
    Kaya FC–Iloilo bytter ut Mar Vincent Azuero Diano med Audie Menzi. Dette er det tredje byttet som Colum Curtis gjør i dagens kamp.
    86'
    88'
    Inn: Min-seog Kim
    Ut: Park Seung-ho
    Bytte for Incheon United FC. Min-seog Kim kommer inn for Park Seung-ho på Rizal Memorial Stadium.
    88'
    Hernandes Rodrigues da Silva
    Hernandes Rodrigues da Silva skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Incheon United FC.
    90'+1
    Straffe til Incheon United FC
    90'+4
    Incheon United FC scorer på straffe!
    Kaya FC–Iloilo 1 - 3 Incheon United FC
    Mål: Do-hyeok Kim
    Mål! Incheon United FC får et straffespark som Do-hyeok Kim setter i mål på Rizal Memorial Stadium. 1-3.