Alan60'
2-0
Koc88'
    Den første omgangen er nå i gang.
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    2'
    Tarkan Serbest
    Tarkan Serbest (Kasimpasa) header utenfor.
    2'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) vrir seg av smerte i gresset.
    5'
    Fernando Boldrin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    7'
    Alan
    Kasimpasa angriper, men avslutningen til Alan går utenfor.
    7'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    7'
    Aytac Kara
    Aytac Kara (Kasimpasa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Suat Arslanboga tildeler Kasimpasa en corner. Yusuf Erdogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Kevin Varga
    Kevin Varga dundrer ballen i mål og Kasimpasa tar ledelsen 1-0 på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    13'
    Haris Hajradinovic
    Haris Hajradinovic skyter i stolpen! Stor sjanse for Kasimpasa i Istanbul.
    18'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Kasimpasa.
    20'
    Gult kort til Kasimpasa
    Aytac Kara
    Aytac Kara (Kasimpasa) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Mykola Morozyuk
    Caykur Rizespor angriper i Istanbul. Mykola Morozyuk fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men Suat Arslanboga blåser for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    24'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    28'
    I Istanbul slår Mykola Morozyuk en corner fra venstre.
    31'
    Målsjanse! Haris Hajradinovic (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Fernando Boldrin
    Caykur Rizespor fosser forover og Fernando Boldrin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark Kasimpasa.
    34'
    Amedej Vetrih vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    36'
    Caykur Rizespor slipper å klare seg uten Amedej Vetrih som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Mykola Morozyuk (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    37'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    38'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Abdullah Durak
    Ut: Amedej Vetrih
    Caykur Rizespor bytter ut Amedej Vetrih som ikke ser ut til å kunne fortsette. Stjepan Tomas blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Abdullah Durak.
    41'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    43'
    I Istanbul slår Yusuf Erdogan en corner fra høyre.
    44'
    Kevin Varga
    Sjanse i Istanbul! Kevin Varga (Kasimpasa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Tunay Torun
    Kjempesjanse! Tunay Torun (Caykur Rizespor) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    45'
    Mykola Morozyuk (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    45'+1
    Milan Skoda
    Caykur Rizespor angriper og Milan Skoda får avsluttet. Headingen treffer ikke Kasimpasa-målet.
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Anil Koc
    Ut: Julian Jeanvier
    Julian Jeanvier (Kasimpasa) erstattes av Anil Koc.
    46'
    Suat Arslanboga tildeler Caykur Rizespor en corner. Mykola Morozyuk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Dario Melnjak
    Dario Melnjak (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    50'
    Caykur Rizespors Tunay Torun blåses av for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    51'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    55'
    Aytac Kara
    Kasimpasa angriper på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Aytac Kara header utenfor.
    56'
    Frispark Caykur Rizespor.
    59'
    Kasimpasa 2 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Alan
    I Istanbul øker Kasimpasa ledelsen til 2-0 takket være et mål av Alan.
    60'
    I Istanbul slår Fernando Boldrin en corner fra venstre.
    62'
    Braian Samudio
    Caykur Rizespor angriper. Braian Samudio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    64'
    64'
    65'
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Braian Samudio
    Bytte for Caykur Rizespor. Nadir Ciftci kommer inn for Braian Samudio på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    65'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Kevin Varga
    Sjanse til Kasimpasa! Kevin Varga er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    67'
    68'
    Inn: Loic Remy
    Ut: Tunay Torun
    Caykur Rizespor bytter ut Tunay Torun med Loic Remy. Dette er det tredje byttet som Stjepan Tomas gjør i dagens kamp.
    70'
    Nadir Ciftci
    Caykur Rizespor angriper i Istanbul. Nadir Ciftci avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Caykur Rizespor.
    73'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Abdullah Durak
    Abdullah Durak (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) avanserer forover på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Hjørnespark til Kasimpasa
    79'
    Anil Koc
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Anil Koc avslutter utenfor.
    80'
    84'
    Dommeren gir Tarkan Serbest (Kasimpasa) et gult kort.
    84'
    Inn: Mickael Tirpan
    Ut: Haris Hajradinovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Mickael Tirpan, mens Haris Hajradinovic tar plass på benken.
    85'
    86'
    Kevin Varga
    Kevin Varga (Kasimpasa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    86'
    Rødt kort til Kasimpasa
    Anil Koc
    Kasimpasa må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Suat Arslanboga viser Anil Koc det røde kortet.
    88'
    90'+2
    Inn: Ahmet Oguz
    Ut: Kevin Varga
    Mehmet Altiparmak gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Kevin Varga og setter inn Ahmet Oguz.
    90'+3
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.