2-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    En av Caykur Rizespors spillere går i offside.
    4'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    7'
    Arda Kardesler tildeler Kasimpasa en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    7'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Burak Albayrak
    Burak Albayrak (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    12'
    Mame Thiam
    Sjanse i Istanbul! Mame Thiam (Kasimpasa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Istanbul slår Yusuf Erdogan en corner fra høyre.
    17'
    Mickael Tirpan
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Mickael Tirpan avslutter utenfor.
    17'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    19'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    30'
    Mame Thiam
    Kasimpasa angriper i Istanbul. Mame Thiam fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Kasimpasa.
    36'
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    39'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    39'
    I Istanbul slår Haris Hajradinovic en corner fra venstre.
    40'
    Aytac Kara
    Kasimpasa fosser forover og Aytac Kara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    42'
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    43'
    43'
    Arda Kardesler tildeler Caykur Rizespor en corner. Fernando Boldrin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Tunay Torun
    Ut: Denys Garmash
    Caykur Rizespor gjør sitt første bytte. Denys Garmash erstattes av Tunay Torun.
    46'
    Inn: Dario Melnjak
    Ut: Burak Albayrak
    Caykur Rizespor bytter ut Burak Albayrak med Dario Melnjak.
    46'
    48'
    Gult kort til Kasimpasa
    Aytac Kara
    Dommeren gir Aytac Kara (Kasimpasa) et gult kort.
    48'
    52'
    Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Haris Hajradinovic
    Kasimpasa leder 1-0 etter en scoring av Haris Hajradinovic.
    53'
    Montassar Talbi
    Målsjanse! Montassar Talbi (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Arda Kardesler tildeler Kasimpasa en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    56'
    Alberk Koc
    Caykur Rizespor avanserer forover i Istanbul. Alberk Koc avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Ismael Diomande
    Dommer Arda Kardesler viser Ismael Diomande (Caykur Rizespor) det gule kortet.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for Kasimpasa er nær straffområde.
    61'
    Oussama Haddadi
    Kasimpasa angriper, men avslutningen til Oussama Haddadi går utenfor.
    63'
    Inn: Abdullah Durak
    Ut: Oguz Guctekin
    Caykur Rizespor bytter ut Oguz Guctekin med Abdullah Durak. Dette er det tredje byttet som Unal Karaman gjør i dagens kamp.
    66'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    66'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Tarkan Serbest
    Ut: Gerard Gohou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Tarkan Serbest, mens Gerard Gohou tar plass på benken.
    68'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    I Istanbul slår Haris Hajradinovic en corner fra høyre.
    72'
    Frispark Caykur Rizespor.
    73'
    Skade: Caykur Rizespor
    77'
    Inn: Anil Koc
    Ut: Yusuf Erdogan
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) erstattes av Anil Koc.
    78'
    Kasimpasa 2 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Anil Koc
    Anil Koc setter ballen i mål og øker Kasimpasas ledelse til 2-0 i Istanbul.
    78'
    Aytac Kara
    Kasimpasa angriper i Istanbul. Aytac Kara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Frispark i en god posisjon for Kasimpasa!
    83'
    Inn: Ricardo Quaresma
    Ut: Aytac Kara
    Bytte for Kasimpasa. Ricardo Quaresma kommer inn for Aytac Kara på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    84'
    Inn: Ilhan Depe
    Ut: Haris Hajradinovic
    Kasimpasa gjør sitt fjerde bytte. Haris Hajradinovic erstattes av Ilhan Depe.
    84'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    85'
    Ricardo Quaresma (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    87'
    Inn: Atakan Akkaynak
    Ut: Fernando Boldrin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Atakan Akkaynak, mens Fernando Boldrin tar plass på benken.
    88'
    Kasimpasa har fått straffe!
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Kasimpasa
    90'
    Dommeren dømmer straffe til Kasimpasa
    90'
    Kasimpasa får straffe på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Mame Thiam mislykkes med å sette den i mål!